maurisio Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Το τελευτεο αντιο στο αρχιεπισκοπο κ.Χριστοδουλο ολοι η ελλαδα πενθει παιδια μεγαλοι ολοι ηταν ενας αγιος ανθρωπος και δυστηχως πεθανε πολυ νεος γιατι νεος ηταν και τον πηρε ο Θεος μαζι του ηταν ΑΞΙΟΣ ετσι ελεγε ολος ο κοσμος και ειχε δικιο θα θυμομαστε παντα τις στιγμες που περασε μαζι μας τα ανεκδοτα του την λεξη που ειπε (ΕΙΜΑΙ Ο ΧΡΥΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΣΑΣ)ωπος και παρα πολλα που ελεγε καταφερε να κατακτισει ολες τις καρδιες των παιδιων να φερει ανθρωπους που δεν πηγεναν στην εκκλησια να πηγενουν και θυμαμε επισης τη φραση που ειπε στα παιδια (ΣΑΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΦΟΥΣΤΑ ΑΚΟΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ)και αλλα πραγματα δεν θα τον ξαχασουμε ποτε θα μινει στις καρδιες μας για παντα.Θυμηθητε τις στιγμες του το ποσο καλος ηταν τα παντα να θημηθουμε οταν εκλεγει αρχιεπισκοπος που δακρισε ολες αυτες οι στιγμες ειναι δραματικες.Εγω ειμαι 17 ετων και ολα αυτα τα λεω μεσα απο την καρδια μου και δεν τα διαβαζω απο καπου γιατι ηταν ενας αγιος ανθρωπος και δεν θα τον ξαχασουμε ποτε (ΑΝΤΙΟ ΑΓΙΕ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ...)
Super Moderators Snoob Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Απίστευτο. Μόλις κλειδώθηκε (με τραγική καθυστέρηση) thread που μετατράπηκε σε flame war με το ίδιο θέμα και ανοίγει άλλο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.