stathakis21 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 παιδια χτες μου ηρθε το λαπτοπ και σημερα ειπα να κοιταξω να του ανανεωσω τα προγραμματα και τους drivers..μπηκα στη σελιδα της nvidia πηγα εκει που λεει να βρει τους νεοτερους αυτοματα....μου λεει οτι ειχα τον 100.00(περιπου κατι τετοιο και αυτο το μηνυμα... "Recommended Driver Acer requires that you download the driver for your GPU from their support site. You can find more information at: http://www.acer.com. The GeForce M series and GeForce Go series notebook GPUs use drivers that have been customized by the notebook manufacturers to support hot key functions, power management functions, lid close and suspend/resume behavior. NVIDIA has worked with some notebook manufacturers to provide notebook-specific driver updates, however, most notebook driver updates must come from the notebook manufacturer. Additionally, the desktop GeForce graphics drivers will not install on Geforce M series and Quadro M series notebook GPU's." πηγα στη σελιδα της accer κατεβασα τον driver που ειχε και οταν πηγα παλι να το τσεκαρω μου ειπε οτι εχω τον driver 156.72.... το θεμα ειναι οτι ο νεοτερος driver ειναι ο 169.25... αμα τον βαλω θα εχω οντως προβλημα???(το συγκεκριμενο μοντελο εχει μεσα την 8600gt...)
sotosss Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 γεια σου φιλε δεν χερς αν πηρεσ το προηγουμενο μαιλ γιατι το γραπσα με αγλικουσ χαρακτιρεσ εχς το aspire 5920G με καρτα nvidia 8600m GT και δεν μπορς να κατεβασω τα update μεσω της acer μιπωσ μπορεισ να με βοηθησεις ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.