Gugux Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Φιλοι insomniacs, Εδω και αρκετο καιρο κανω ερευνα αγορας για laptop. Μεχρι στιγμης ημουν μεταξυ του FS Amilo 2428 και του Toshiba 1J0. Το χρειαζομαι κυριως για να τρεχω καποια simulations οποτε θελω δυνατο επεξεργαστη. Παιχνιδια υψηλων απαιτησεων δεν παιζω ποτε. Κοιταζω για 15 οθονη και κατα προτιμηση matte και για αυτο καποιος εδω στα forum μου προτεινε το HP Compaq 6710B: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900262 Επισης θα ηθελα να μου κρατησει τουλαχιστον 3 χρονια και ειναι πιθανο οτι θα τον μετακινω αρκετα, οποτε η ποιοτητα κατασκευης ειναι σημαντικη. Και επειδη ειμαστε και λιγο ματαιοδοξοι, compiz θα σηκωνει η καρτα γραφικων του? Ευχαριστω, G.
michalis2610 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Gugux έαν όπως γράφεις σκοπεύεις να το μετακινείς αρκετά ίσως καλύτερα να κοίταγες το 6510b GR695EA. Είναι 14' οπότε δε χάνεις ιδιαίτερα σε οθόνη αλλά το βάρος στα 2,3 κιλά είναι αισθητά μικρότερο από το 15''. Οσο για το compiz απλά σου λέω ότι το σηκώνει άνετα το δικό μου nx7400 που έχει T5500 χωρίς αυτόνομη κάρτα γραφικών 2Gb RAM. Η X3100 που υπάρχει στα νεότερα μοντέλα είναι πολύ καλύτερη για τέτοια ελαφρυά χρήση.
popolaros Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 εχω το εν λογω λαπτοπ απο το καλοκαιρι... παρα πολυ καλο απο ολες τις αποψεις περα απο την καρτα γραφικων... στα λεφτα του, ασυναγωνιστο. παρε και την εγγυηση για 3 χρονια και εισαι κομπλε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.