Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα το δοκιμασω σε λιγες μερες γιατι τωρα ειμαι εκτος πολης και εχω μονο λαπτοπ.αλλα δεν ειμαι αισιοδοξος . Αν υποθεσουμε οτι δεν φταινε οι θηκες τι μπορει να ειναι και ποσο πιθανο ειναι να γινει ανακτηση?

Δημοσ.
parkos δεν έχεις παρά να ρωτήσεις στην αντιπροσωπεία που λες,και αυτλο που αρκεί είναι το μοντέλο του δίσκου (WD caviar 200gb

P/N WD2000JB-00GVA0 ).

Από κει και πέρα,την ψάχνεις με google,είτε για δίσκο,είτε για σκέτη πλακέτα (υπάρχουν site δημοπρασιών,ελληνικά και μη,στα οποία μπορείς να βρεις και σκέτες πλακέτες).

Επίσης,αν πάρεις σβάρνα τοπικά καταστήματα υπολογιστών,μπορεί να φανείς τυχερός-συνηθίζουν να κρατάνε πλακέτες από χαλασμένους δίσκους(το θέμα σου είναι αν κατάλαβα περισσότερο τα αρχέια σου)και είτε να εξασφαλίσεις μια πλακέτα για να δουλέψει-είτε να ζητήσεις απλά να σου κάνουν back up τ' αρχεία σου....

mandipl,δοκίμασες να τον βάλεις ως εσωτερικό;

ακριβως μεγαλε

σκεφτηκα να δοκιμασω κανενα μαγαζακι οπως ειπες

και μετα κατα αντιπροσωπεια μερια

αν πετυχω κανενα με διαφορετικη πλακετα αλλα ιδιο P/N WD2000JB-00GVA0 να δοκιμασω η θα γινουν ολα σαλατα?:eek:

παιζει κατι τετοιο? η δεν εχει σημασια?

το firmware που το αναγραφει? η κι αυτο δεν χρειαζεται?

ευχαριστω:o

Δημοσ.

όσον αφορά το μοντέλο του δίσκου,είναι νομίζω το μόνο που χρειάζεσαι σαν "σημείο αναφοράς"..(και να είναι στα ίδια gigabyte βεβαίως..)

το firmware δεν νομίζω ότι σε αφορά κάπου.

Και δε νομίζω να βρεις ΙΔΙΟ δίσκο με ΑΛΛΗ πλακέτα...Αλλά ΕΑΝ βρεις....θα σου συνιστούσα να ΜΗΝ το δοκιμάσεις(έχοντας δοκιμάσει "παρόμοια" πλακέτα κάποτε-από δίσκο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ χωρητικότητας-συνειδητοποίησα ότι απλά έτσι έκαψα και την "παρόμοια" πλακέτα...

Δημοσ.
όσον αφορά το μοντέλο του δίσκου,είναι νομίζω το μόνο που χρειάζεσαι σαν "σημείο αναφοράς"..(και να είναι στα ίδια gigabyte βεβαίως..)

το firmware δεν νομίζω ότι σε αφορά κάπου.

Και δε νομίζω να βρεις ΙΔΙΟ δίσκο με ΑΛΛΗ πλακέτα...Αλλά ΕΑΝ βρεις....θα σου συνιστούσα να ΜΗΝ το δοκιμάσεις(έχοντας δοκιμάσει "παρόμοια" πλακέτα κάποτε-από δίσκο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ χωρητικότητας-συνειδητοποίησα ότι απλά έτσι έκαψα και την "παρόμοια" πλακέτα...

ενδιαφερον:devil:

οκ ευχαριστω μολις περασει το γκρειντερ θα ξαναβγω για ψαξιμο:X

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδια εχει γινει μια βλακεια μετα απο 5 6 φορματ και πρεπει να φτιαξω επιγοντως το pc οταν παω να κανω φορματ για xp δεν αναγνωριζει καν τουσ σκληρους.εβαλα linux k αναγνωριζει μια χαρα.κ στα vista αν εχει κανεις καποια ιδεα pls

Δημοσ.

ψάχνεις στο site της μητρικής σου (ή στο cd της) για SATA controller driver, φτιάχνεις μία δισκέτα με αυτόν, και στην πρώτη-πρώτη μπλε οθόνη της εγκατάστασης πατάς f6.

τα υπόλοιπα είναι διαδικαστικά.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να σας πω και γω την εμπειρία μου! Κάποια στιγμή κράσαρε ο δίσκος που είχα τις φωτογραφίες των τελευταίων 3 ετών και προσπάθησα να κάνω ανάκτηση με κάποιο πρόγραμμα αλλά δεν τις έβρισκα πουθενά. Τελικά πήγα τον δίσκο μου στην http://databack.gr για να κάνουν ανάκτηση δεδομένων και τελικά τις βρήκαν! Έπαθα πλάκα! Πολύ καλοί! Γενικά έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την όλη εξυπηρέτηση και πιστεύω ότι η τιμή που μου ζήτησαν ήταν αρκετά χαμηλή.

Επεξ/σία από cretafan.gr
  • 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημερα σε ολους.

Εβαλα το προγραμμα που αναφερατε Easy Recovery μου βρηκε τα αρχεια αλλα δεν με αφηνει να τα μεταφερω παρα μονο ενα αρχειο.

Εβαλα το getdataback δεν με αφηνει ουτε 1 αρχειο να μεταφερω.

Το ερωτημα ειναι υπαρχει καποιο προγραμμα που να σε αφηνει να κανεις ολοκληρη τη διαδικασια?

Δυστηχως δεν μπορω να πληρωσω καποια εταιρια βλεπω και ακουω τιμες που δεν παιζουν αυτο το διαστημα.

Δημοσ.

Προφανώς χρησιμοποίησες κάποια shareware έκδοσή του. Οπότε, ή ψάχνεις να το βρεις "σπασμένο", είτε χρησιμοποιείς κάτι άλλο. Υπάρχουν και κάποια freeware που κάνουν δουλειά, μέχρι κάποιο βαθμό. Πχ το Pandora Recovery, το Racuva, και το "Phot Rec" που υπάρχει ενσωματωμένο στο "πακέτο" του Test Disk.

Σε περίπτωση που μπορείς αν βρεις κάποιο σπασμένο απ' τα "καλά" προγράμματα, θα έλεγα να προτιμήσεις το Active File Recovery.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...