Προς το περιεχόμενο

French police plan Windows-free jails, offices


gtroza

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το θεμα δεν ειναι αν μαθουν οι αστυνομικοι υπαλληλοι linux αλλα το ποσο σωστα σκεφτεται το γαλλικο κρατος.Εμεις στην ελλαδα ειμαστε τοσο πλουσιοι που δε βαριεσαι εχουμε λεφτα να δινουμε στη μικρομαλακη.

Οι καημενοι οι γαλλοι ομως φτωχοι ως ειναι τι να κανουν.Οτι μπορουν κανουν και αυτοι.Βγηκε και αυτο το λινουξ(παλιολειτουργικο, μπελαλιδικο), μη κοιτατε που ειναι τζαμπα.Οχι....

Δεν αξιζει μωρε.

Για αυτο εμεις στην ελλαδα μιλαμε και με το βασιλακη face to face και φτιαχνουμε και ινστιτουτα με τη μσ.Να περιμενουμε εκρηξη στο χωρο της πληροφορικης και της τεχνολογιας πλεον....

Α ρε ξυλο που χρειαζομαστε....

 

Υ.γ Δεν ειμαι φανατικος λινουξας αλλα πλεον το λινουξ εχει πολλα να προσφερει.Πολλες χωρες της ευρωπης των 15 και οχι μονο καταφευγουν σε αυτο για να στελεχωσουν δημοσιες υπηρεσιες.

Βεβαιως σε αυτες τις δημοσιες υπηρεσιες μπαινουν ως επι το πλειστων ανθρωποι που θελουν να δουλεψουν, αντιθετως με εμας που εδω και δεκαετιες ο καθε αχρηστος που ψηφιζουμε βαζει το σκυλολοι του στο δημοσιο και εμεις τους πληρωνουμε να καθονται.Ας μαθουν και κατι παραπανω.Οχι εναρξη, διπλο κλικ στο εικονιδιο και τερματισμος.Στη τελικη το επιδοματακι του υπολογιστη το παιρνουν.

Για να μη παρεξηγηθω, δε μιλαω για ολους τους αχρηστους αναρμοδιους που ψηφιζουμε για να μας κυβερνουν ουτε για ολους τους δημοσιους υπαλληλους.Υπαρχουν και καλοι αλλα δυστυχως τους τρωνε οι ρεμπεσκιεδες και καρεκλοκενταυροι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Vaches avec Linux = lol

 

Καλά τα λες darkus αλλά η gendarmerie στη Γαλλία έχει χειρότερους ρεμπεσκιέδες από μας. (εντάξει όχι χειρότερους θα ήταν εξωφρενικό).

Πάντως θα χαιρόμουν να δω μερικά μούτρα να τρώνε πακέτα με linux και να βλέπουν πρώτη φορά στη ζωή τους command line

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...