Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με WD 500GB

miltos135

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα προχθες εναν WD 500GB .Ο συγκεκριμενος εχει 2 firewire 1 usb και μια θυρα e-sata.Μωλις τον συνδεσα με το pc (με firewire) τον αναγνωρησε αμεσως χωρις κανενα προβλημα.Του εκανα format σε ntfs kai ola kala...

Οταν εκανα restart ο υπολογιστης δεν εμπαινε windows και εμενε συνεχεια στην αρχικη μπαρα.

Βγαζοντας τον σκληρο παλι τιποτα.

Με λιγα λογια ξανακανα restart και μετα μπηκε με τον σκληρο παντα εκτος ομως.

Αφου μπει και τον ανοιξω ολα καλα .Οταν ξανανοιξω το pc παλι τα ιδια::confused:

Τι φταιει?:cry:

Συγνωμη αν κουρασα αλλα ....:mad::mad::mad::mad:

Βοηθεια....:mrgreen:

Δημοσ.

Αυτο δεν ειναι προβλημα του δισκου.Το εχω παθει και εγω με ενα Wd passport.Το ζητημα ειναι να μην τον εχεις φορτωμενο πανω σε usb hub και να ειναι φορτωμενο το συστημα με πολλες usb συσκευες.Το pc πολυ πιθανον να μην μπορει να δωσει ρευμα σε όλες τις θυρες με αποτελεσμα να κολλαει κατα την εκκινηση

Δημοσ.

Τα ιδια προβληματα κ'εγω με ολους τους δισκους πανω απο 500GB. Το PC δεν μπορει ακομα και να τελειωσει το BIOS Post.

Νομιζα πως ειταν προβλημα μονο με USB (χρησιμοποιω external powered hubs οποτε δεν ειναι θεμα ισχυος απο το PC) αλλα φαινεται και το firewire δεν παει πισω.

Η το BIOS σου ειναι παλιο (οπως το δικο μου στο Asus P4C800-E Deluxe) η υπαρχει timing προβλημα με τον δισκο.

Αν εχεις κανα BIOS option που του λες να μην χρησιμοποιησει αυτον τον δισκο (η το interface που χρησιμοποιει) για να κανει boot (ειναι απλως data δισκος δηλαδη), ενεργοποιησε το μπας και σταθεις τυχερος.

Δημοσ.
Αυτο δεν ειναι προβλημα του δισκου.Το εχω παθει και εγω με ενα Wd passport.Το ζητημα ειναι να μην τον εχεις φορτωμενο πανω σε usb hub και να ειναι φορτωμενο το συστημα με πολλες usb συσκευες.Το pc πολυ πιθανον να μην μπορει να δωσει ρευμα σε όλες τις θυρες με αποτελεσμα να κολλαει κατα την εκκινηση

Από τα λίγα που γνωρίζω σε αυτό το θέμα. Νομίζω ότι καλό είναι όταν είναι κλειστός ο υπολογιστής, να μη συνδέεται ο εξωτερικός με τον υπολογιστή (είτε μέσω USB, ESAT, Firewire) και με συνδεδεμένο τον εξωτερικό (και ανοιχτό) να μπαίνουμε στα win γιατί μπορεί να μην φορτώσουν. Το καλύτερο δεν είναι να βάζουμε τον εξωτερικό στο μηχάνημα όταν είναι ήδη στα win;

Δημοσ.

Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα παραθετω τον προβληματισμο μου εδω.

Εχω τον WESTERN DIGITAL WDH1U5000 MYBOOK ESSENTIAL EDITION 2.0 500GB και έχω παρατηρησει την εξης συμπεριφορά. Κάθε φορα που μενει ανενεργος για πολύ ώρα μετα όταν παω να τον ανοιξω (να μπω μεσα σε κάποιο φάκελο) δυσκολευεται για απειροελαχιστο χρονο να μπει ακουγεται ένα κλακ λες και εκεινη την ώρα ενεργοποιειται..Ειναι ίσως o μόνος ήχος που ακουγεται από τον σκληρο καθοτι είναι παρα πολύ αθορυβος ακομα και σε πληρη φορτο εργασιας Θελω να σας ρωτήσω αν αυτό είναι φυσιολογικο.Κάθε φορα που μένει σε αδρανεια οι κεφαλες του σκληρου απομακρυνοναται από την επιφανεια για λόγους ασφαλειας ή συντρεχει κανενας άλλος λόγος οποτε να τον γυρισω πισω για να μην έχω καμια χασουρα σε 3ψηφιο αριθμο giga?

Δημοσ.

νομιζω οτι ειναι νορμαλ. Ο σκληρος ακριβως επειδη δεν τον χρησιμοποιεις μπαινει σε 'αδρανεια', οποτε την επομενη φορα που πας να τον κανεις access θελει 1-2 sec να ξανα ξεκινησει. Το ιδιο σου κανει λογικα αμα πας να ανοιξεις το recycle bin σωστα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...