murcielago580 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 θελω να παρω κατι ηχεια για υπολογιστη μεχρι 300?.ειμαι αναμεσα στα logitech 5500 και στο μινι ηι-φι της Sony MHC-RG595.δεν με νοιαζει το οτι το sony προσφερει διαφορα οπως ραδιοφωνο κτλ παραπανω απο τα logitech απλα θελω να μου πειτε ποια προσφερουν καλυτερη και ποιοτικοτερη μουσικη.κυριως για μπασα αν και δεν ξερω αν τα ηχεια της sony βγαζουν καλα prima.επισης θελω να ρωρησω και για τα ηχεια παλι της λogitech ta LOGITECH Z-2300 2.1.ειναι πολυ φθηνοτερα και πιο χαμηλα σε αποδοση ομως λενε οτι το woofer einai 120 watt.αν ειναι ετσι παει να πει οτι παραγει καλο ηχο.αξιζουν ομως? οποιαδηποτε αλλα ηχεια ξερετε παρομοιων επιδοσεων και χρηματων ευπροσδεκτα.
murcielago580 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 κανενας δεν ξσερει να βοηθησει?
Vamire666 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 κανενας δεν ξσερει να βοηθησει? για μενα καλυτερα να παρεις αυτα http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=817759&specs=extended δεν νομιζω να θες κατι καλυτερο ειναι και ασυρματα σε περιπτωσει που αντιμετοπιζεις προβλημα!!!! τα εχει παρει ενα φιλαρακι μου και πραγματικα ειναι οτι καλυτερο εχω δει στα λευτα αυτα και επειδη ειμαι και ντραμερ ισως εχεις και εναν λογο παραπανω να πας να τα παρεις ομως πανω απολα εσυ πρεπει να διαλεξεις συμφωνα με της αναγκες σου!!!
murcielago580 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 φιλε μου καλη επιλογη ομως δεν ειναι τοσο δυνατα.ειδικα το woofer ειναι μονο 115 watt ενω στα 5500 ειναι 185.πολυ καλο το οτι ειναι ασυρματα (μονο τα 2 απο τα 5 βεβαια).ευχαριστω για την βοηθεια ομως. εχει καποιος αλλος καποια απο τα ηχεια παραπανω να μας πει?
kavalinas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 φιλε Lampo εδω και ενα χρονο εχω τα Logitech και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. εχουν αρκετη δυναμη και πολυ καθαρο ηχο πιστευω οτι σε ετοιμα συστηματα ειναι οτι καλυτερο.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Θελεις οπωσδηποτε 5.1; Αν ναι πιστευω και γω τα Ζ-5500 ειναι η καλυτερη επιλογη σ αυτα τα χρηματα. Τα αλλα ναι μεν ειναι ασυρματα αλλα δεν ειναι τοσο δυνατα, τουλαχιστον με βαση τα νουμερα που δινουν....
N.I.C Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Τα Ζ-5500 πράγματι είναι ότι καλύτερο για pc, τα έχω εδώ και 6 μήνες και είμαι υπερευχαριστημένος. Όσο για τα Ζ-5450, προσωπικά όταν πήγα να πάρω ηχεία, πήγα με προοπτική να πάρω αυτά, όταν όμως το παιδί από το Πλαίσιο τα άνοιξε και τα 2 να ακούσω (Ζ-5500 και Ζ-5450) πραγματικά η διαφορά ήταν εμφανής όσον αφόρα και την ποιότητα και την πιστότητα του ήχου. 1+ για Ζ-5500 λοιπόν και από μένα...
murcielago580 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 ευχαριστω παιδια.και εγω τελικα σε αυτα μαλλον εχω καταληξει.περιμενω λιγες μερες ακομα αν και δεν νομιζω να βρω κατι καλυτερο.βασικα ηθελα γνωμη απο καποιον που τα εχει και τα χρησιμοποει για τον ευατο του. n.i.c. σε ποιο plaisio πηγες και τα δοκιμασες να τα δω και εγω?
murcielago580 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Sagoniasslutrose αναφερα στην αρχη και για τα 2.1 ηχεια της logitech.ξερω δεν θα εχουν καμια σχεση με τα 5500 αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα παιζουν ποιοτικα αρκετα.
N.I.C Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 ευχαριστω παιδια.και εγω τελικα σε αυτα μαλλον εχω καταληξει.περιμενω λιγες μερες ακομα αν και δεν νομιζω να βρω κατι καλυτερο.βασικα ηθελα γνωμη απο καποιον που τα εχει και τα χρησιμοποει για τον ευατο του.n.i.c. σε ποιο plaisio πηγες και τα δοκιμασες να τα δω και εγω? Βασικά φίλε μου από Θεσσαλονίκη είμαι...στο Gate Through πήγα στον Φοίνικα. Το αλλάξαν βέβαια δεν ξέρω άμα τα έχει ακόμα έτσι πρόχειρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.