liapinio Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Kαλησπερα παιδια,εχω το εξης προβλημα:εκανα παρτισιον στον σκληρο μου και περασα τα βιστα.Εχω πανω και τα xp.Εκανα καποιες αλλαγες στους σκληρους απο primary σε active και εχω το εξης προβλημα.Οταν κανω εκκινηση το πισι δεν μπουταρει.Μου βγαζει το μηνυμα ntldr is missing.Βαζω το cd των xp για να κανω recovery αλλα μου ζηταει administrator password.Ωστοσο δεν ειχα βαλει κανενα password και δεν ξερω πως μπορω να το βρω.Μπορει καποιος να βοηθησει?πεδευομαι 3 ωρες...
HexStatic Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 NTLDR is missing ??? Braker1 vista se vmware ntldr leipei... faulpelz dual boot vista/xp....ntldr is missing manosmad NTLDR is missing.. DIMITRISKELLY provlima ntldr is missing gtaktt NTLDR is missing pinkFloyd ntldr missing klasika Haros NTLDR is missing και άλλα κουλά! limp NTLDR is missing. therock Ntldr???? gio@ NTLDR (NT Loader) is Missing Anakin NTLDR is missing... και παει το δευτερο partition!!! SupaCoopa NTLDR topdim Win Xp Home ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΟ Admin Password Demiankv admin password SOTIS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.