Προς το περιεχόμενο

laptop για αναπαραγωγη HD υλικου

veider

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια που θα παρω αναγκαστικα καινουργιο laptop (το παλιο μετρησε καμια εικοσαρια σκαλιά) θα ηθελα να το χρησημοποιησω περα απο την δουλεια μου και για αναπαραγωγη HD υλικου.Ειμαι μεταξυ των δυο παρακατω

http://www.plaisio.gr/productcompare.aspx?Catalog=21&Category=69977907&Products=1019597%2c986739

Η τιμη τους ειναι η ιδια.το ενα εχει μεν πιο γρηγορο επεξεργαστη (Τ7500 στα 2,2)αλλα εχει μονο 1024 μνημη

Το αλλο εχει πιο αργο επεξεργαστη (Τ5450 στα 1.66) αλλα 2048 μνημη

Αν και εκανα serch με το google δεν βρηκα καποια ακρη.Φοβαμαι μην εχω προβληματα στην αναπαραγωγη HD με σπασιματα εικονας και μη συχρονισμου της εικονας με τον ηχο που ειχα στο παλιο laptop(βεβαια παλιο μοντελο SONY vaio με celeron CPU kai 512 ram)

Eχει κανεις καμια ιδεα ?Καλυτερα γρηγοροτερος επεξεργαστης με λιγοτερη μνημη ή μικροτερος επεξεργαστης και περισοτερη μνημη?

Δημοσ.

Η σελιδα που εγραψες σιγουρα ειναι η σωστη γιατι δεν μου ανοιγει με τιποτα.Αν καΙ προφανως δεν εχω δει τα λαπτοπ μια μνημη 1gb κανει 25-30 ευρω.Η διαφορα στον επεξεργαστη ομως...Καμια σχεση σε αποδοση οι 2 επεξεργαστες...Παντως καλες προτασεις σε hd εχει η τοσιμπα...

Δημοσ.

οντως κατι δεν παει καλα με το λινκ.πριν δουλευε.εκανα edit kai νομιζω πως δουλευει τωρα.

Δημοσ.

Το πρωτο ισως εχει λιγο καλυτερη οθονη-επιπλεον μνημη και μικροτερο βαρος.Το αλλο εχει καλυτερο επεξεργαστη και καρτα γραφηκων.Εγω προτεινω το 2ο με διαφορα.Και αν χρειαστεις βαλτου μνημη επιπλεον..

Δημοσ.

Το 5920 μαλλον που εχει HDMI αντι για DVI.

Μονο τσεκαρε την καρτα γραφικων. Δεν αναφερεται σε HDCP support ενω το αλλο μοντελο το γραφει.

Προσθεσε και extra μνημη και θα εισαι μια χαρα.

Δημοσ.
Το 5920 μαλλον που εχει HDMI αντι για DVI.

Προσθεσε και extra μνημη και θα εισαι μια χαρα.

και εγω φιλε μου καπος ετσι τελικα το σκεφτομαι.Το πολυ πολυ αν δω τα ζορια προσθετω αλλο 1Gb μνημη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...