Federer Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Γεια σας!Εχω ενα laptop A100-912 στο οποιο εχω περασει πανω τα Vista αυθεντικα...οι θυρες USB του laptop λειτουργουν κανονικα...το θεμα ειναι πως οταν συνδεσω καποιο hub(δοκιμασα 2 διαφορετικα hub) διημουργειται προβλημα στις USB θυρες του HUB...οταν λεω προβλημα τι ενοω...στο πληκτρολογιο ας πουμε καθε 3 λεπτα οποιο κουμπι παταω ειναι σαν να πατιεται 5-6 φορες,το ποντικι καθε 3 λεπτα "παγωνει" και μετα απο 1sec ο δεικτης μετακινειται...γενικα οι θυρες των hub ειναι σαν να "παγωνουν" ανα τακτα χρονικα διαστηματα...Επαναλαμβανω οτι στις ενσωματωμενες USB του λαπτοπ ολα λειτουργουν κανονικα...ξερει κανεις τι μπορει να φταιει?Εχω περασει ενοειτει ολους τους τελευταιους drivers απο το site της toshiba και εχω κανει ολα τα update...εχει εμφανιστει σε κανεναν με laptop A100 το συγκεκριμενο προβλημα??Δεν νομιζω να φταιει το hub γιατι και στα 2 hub που εχω γινεται το ιδιο... (και τα 2 hub εχουνε τροφοδοσια με καλωδιο απο μπριζα και λειτουργουν κανονικοτατα σε XP)
21century Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δοκίμασε διαφορετικό hub διότι μπορει να μην λαμβάνει σωστη τροφοδοσια απο την μητρικη σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.