vasilis-kristin Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Καλησπέρα σε όλους σας ,ακούστε σε τι περιπέτεια μπήκα και πείτε μου εσείς αν ο ΟΤΕ πρέπει η δεν πρέπει να περάσει σε σοβαρά ιδιωτικά χέρια. 18 Δεκεμβρίου με πήρε κάποιος φίλος και μου είπε για τις μειώσεις στα τιμολόγια , και ότι αυτός θα έκανε αναβάθμιση σε 4 mbps με τα ίδια χρήματα περίπου που πληρώναμε μέχρι τώρα για 1 mbps. Θεώρησα και εγώ ότι καλό θα ήταν να αναβαθμιστώ και εγώ , τι το ήθελα ο έρμος , εδώ αρχίζουν τα βάσανα μου, 18 Δεκεμβρίου απόγευμα πήρα τηλέφωνο στο 134 , και κάποια ευγενική κυρία με έπεισε ότι επιβάλετε η αναβάθμιση πλέον ,ωραία της λέω και συμφώνησα να αναβαθμιστώ στα 4 mbps, (που να μην έσωνα )ρωτώ την ευγενική κυρία πόσο καιρό θα πάρει για να ενεργοποιηθεί και μου είπε 3 εργάσιμες μέρες , 22 Δεκεμβρίου ξαναπαίρνω τηλέφωνο και ρωτώ τι έγινε με την αναβάθμιση, η δεύτερη ευγενική κυρία γεμάτη απορία με ρώτησε , κύριε είστε σίγουρος ότι δώσατε εντολή σε εμάς για αναβάθμιση γιατί εγώ δεν βλέπω κάτι στο σύστημα μου να εκκρεμεί ? της είπα να ψάξει γιατί η προηγούμενη κυρία μου πούλησε και ένα Router ,μετά από περιμένετε λίγο και αφού μάλλον ρώτησε κάποιον από εκεί μέσα με συμβούλεψε να ξανακάνουμε την αίτηση ,αφού ξανακάναμε την αίτηση , μου είπε ότι έρχονται πολλές αργίες και μάλλον θα ενεργοποιηθώ τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου. 8 Ιανουαρίου ξαναπαίρνω τηλέφωνο και πάλι μου λένε ότι δεν βρίσκουν την αίτηση αναβάθμισης , μετά από μερικές βρισιές μου είπαν να κάνουμε μια αίτηση παραπόνου , και να ξαναπάρω τηλέφωνο σε μερικές μέρες , πράγματι μετά από μερικές μέρες ξαναπαίρνω τηλέφωνο , τώρα μου είπαν ότι υπάρχει ένα πρόβλημα και γι` αυτό ίσως καθυστερεί , ρωτώ ποιο είναι το πρόβλημα και μου λέει ότι είναι τεχνικό και ότι δεν θα καταλάβαινα , εντάξει λέω μια που μιλάμε μπορείς σε παρακαλώ να ενεργοποίησης και το πακέτο με τις απεριόριστες κλήσεις , εντάξει μου λέει αυτό δεν είναι τίποτα θα ενεργοποιηθεί σε περίπου μισή ώρα από τώρα , χαρές τα παιδιά μου που θα μπορούσαν να μιλάνε ελεύθερα χωρίς την μουρμούρα την δικιά μου , για να μην γίνομαι πολύ κουραστικός μετά από πολλά τηλέφωνα και 3 επισκέψεις στον ΟΤΕ Ρόδου επιτέλους 18 Δεκεμβρίου αναβαθμίστηκα , αλλά τώρα δεν έχω internet , και ο λόγος είναι ότι είμαι λέει πολύ μακριά από το κέντρο και ότι η μεγαλύτερη ταχύτητα που μπορώ να έχω είναι 2 mbps και το rooter μου δεν συγχρονιστεί , ποιος μου το είπε αυτό ρε παιδιά ρωτώ στο ΟΤΕ που πήγα , μου λένε ότι στο 134 δεν ξέρουν τι τους γίνεται, 23 Ιανουαρίου 10 η ώρα το βράδυ και ακόμα περιμένω να μου υποβαθμίσουν την γραμμή για να έχω internet ,το σύστημα τους έχει κάποιο πρόβλημα , και δεν μπορούν να κάνουν αποσυσχετιση , κάπως έτσι μου το είπαν. Τέλος πάντων αύριο ξημερώνει μια άλλη μέρα και από ότι με διαβεβαιώσαν αύριο θα έχω επιτέλους internet , όσο για το πακέτο με της απεριόριστες κλήσεις , ακόμα μου είπαν κάτσε να σε υποβαθμίσουμε και μετά , ξαναπάρε τηλέφωνο σε μερικές μέρες , 27 Ιανουαρίου ημέρα Κυριακή και ώρα 9 το βράδυ , ακόμα περιμένω τους τεχνικούς που υποσχέθηκε ο διευθυντής τεχνικών υπηρεσιών Ρόδου , τα λόγια του ήταν ακριβώς , ζητούμε συγνώμη , σας καταλαβαίνουμε , τα συνεργεία μας δουλεύουν σαββατοκύριακα , και θα τους στείλω για να λήξη αυτό το θέμα , είστε σε απόλυτη προτεραιότητα . Φανταστείτε να μην ήμουν. Άντε πάλι αύριο να παρακαλούμε τον κάθε καραγκιόζη για να έχω αυτό που τέλος πάντων πληρώνω κάθε 2 μήνες χωρίς καθυστέρηση 29 Ιανουαρίου και μετά από απειλή ότι θα κινηθούμε νομικά ,ξανά υποσχέθηκε ότι θα στείλει το συνεργείο , επιτελούς στις 30 , δηλαδή σήμερα το πρωί περνούνε τηλέφωνο και της λένε ότι έρχονται ως εκ θαύματος το λαμπάκι το dsl στο Router πρασίνισε και άναβε σταθερά τώρα , η εξήγηση που έδωσαν στην γυναίκα μου , ξέρετε κυρία μάλλον το πρόβλημα ήταν στο Router σας , και όταν τους ρώτησε γιατί τόσο καιρό το Router έψαχνε σύνδεση και δεν έβρισκε ,και μόλις μισή ώρα πριν έρθετε βρήκε ,άρχισαν τα χαζά τους , τα συμπεράσματα δικά σας , ρε δεν θέλουν λύπηση , πουλήστε τον έτσι κι` αλλιώς άχρηστοι είναι όλοι εκεί μέσα , αλλά τι να κάνω που στην Ρόδο ο ΟΤΕ είναι μονόδρομος μέχρι το τέλος Ιουνίου , όπως με διαβεβαιώσαν στην vodafone που θα ολοκληρώσει γραμμές δικιές του . όσο για το πακέτο με τις απεριόριστες κλήσεις ,μου είπαν πάλι ότι θα ενεργοποιηθεί ΑΥΡΙΟ ( ΟΤΕ το μεγαλείο σου )
disqualified Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 συνεργειο δεν ηρθε ετσι? και δε νομιζω οτι χρειαζοταν να ερθει, τελικα σε τι συγχρονισες? Και ναι στα 134 και σε οποιοδηποτε τηλεφωνο υποστηριξης καποιου ISP αυτοι που θα σου απαντησουν ειναι πιθανο να μην εχουν σπιτι τους καν ADSL ακομα και να μην ξερουν τι ειναι πριν πιασουν δουλεια εκει Ειδικα στον ΟΤΕ λειτουργουν με συμβασεις νομιζω 6 μηνες το πολυ και ειναι ολοι φοιτητες και η προσληψη γινεται με βαθμο απολυτηριου.
vasilis-kristin Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 συνεργείο ηρθε , και όπως έγραψα πιο πάνω κάνανε υποβάθμιση ξανά στο 1mbps
poulinos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 εχω ανοιξει 8εμα για τον οτε.και εχω βαρε8ει ο οτε να λεει οτι ποτε δνε φτεει αυτος.να σου λενε φτεει το φιλτρο κτλ.δεν 8α ανακαλυψουμε παλι τον τροχο κιριε οτε και μην πατε να βγαλετε διαφημισεις οτι για ολα φτεει ο οτε διοτι αμα δεν εφταιγε δεν 8α τρωγατε προστιμα.εχω γραψει ηδη ενα τοπικ μην το συνεχισω και αλλο το 8εμα με τα απειρα που βλεπω κα8ε μερα.
vasilis-kristin Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Φίλε poulinos δεν μπορείς να φανταστείς ποσό χαζοί είναι ,και πόσο ηλίθια πράγματα σου λένε προκειμένου να σου αποδείξουν ότι δεν φταίνε αυτοί ,μιλάμε τους ΒΑΡΕΘΗΚΑ
Bakxos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 παντου τα ιδια φιλε ρωτα και εμας στις μεγαλες ιδιοτικές εταιρειες. τπτ δεν κανουν και αυτες. γενικως μας δουλευουν.
poulinos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 ολοι λενε ψεμματα αλλα ο οτε μας εχει φλομωσει.δηλαδη παιζει με την λογικη μας.δεν μπορω να βλεπω συζητηση με τον οτε σαν να προσπα8ουμε να ξανα ανακαλυψουμε την φωτια και τον τροχο.και να επιμενουν οτι εχουν δικιο.και ενταξει οταν ειναι πισω απο ενα τηλεφωνο αλλα οταν μιλανε ειτε με τεχνικο ειτε με καποιον που ξερει ε εκει δεν μπορω να ακουω βλακειες.εχω ακουσει τα απειρα μου εχουν πει και αλλοι αλλα τοσα αλλα τα περισσοτερ αμε αυτους τους τυπους ειναι απο προσωπικη εμπειρια λογω της δουλειας μου.απλα δεν παιζονται.εκμεταλευονται οτι ο κοσμος δεν ξερει και λενε τα απειρα αντι να πουν οτι η κατασταση εχει ετσι και ετσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.