Black Demis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 τα dslam ειναι ειναι εγκαταστημενα σε τηλεφωνικα κεντρα του OTE και η γραμμη σου καταληγει σε ενα συγκεκριμενο τηλεφωνικο κεντρο και ειναι μαλλον απιθανο να σου αλλαξαν κεντρο(αδυνατο μαλλον) Και πώς παρουσιάστηκαν τόσο τεράστιες διαφορές σε Line Attenuation και Noise Margin ακομα να καταλάβω...
disqualified Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 αναβαθμισεις στα DSLAM, ισως να οφειλεται και στη μεταφορα σου σε ADSL2+ , καλο ειναι που εχεις περιεργεια αλλα σε αυτα τα θεματα υπαρχουν 1002 παραγοντες
Black Demis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 αναβαθμισεις στα DSLAM, ισως να οφειλεται και στη μεταφορα σου σε ADSL2+ , καλο ειναι που εχεις περιεργεια αλλα σε αυτα τα θεματα υπαρχουν 1002 παραγοντες Ευχαριστώ για την απάντηση
disqualified Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 δεν μπορω να ξερω βεβαια μηπως σου αλλαξαν τον τοπικο βροχο, αλλα δε νομιζω
poulinos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 μαλον ισως να ειχε κανα προβλημα το splitter στο α/κ η κατι να μην πατουσε καλα.δεν γινεται να εχεις τωρα 24 και πριν 52.κατι βλακεια ειχαν κανει.εγω οτι ειχα πριν με 768 το ιδιο εχω και τωρα σχεδον με 15 mbit.to margin πεφτει .στο atttenuation ειτε αλλαξεις provider ειτε αλλαξεις ρουτερ οι διαφορες πρεπει να ειναι μικρες.για να ειχεσ 52 8α πρεπε να ησουν 5 km μακρια.οποτε κατι βλακεια ειχαν κανει.παντως καλα εκανες και εβαλες μεχρι 24 εοφοσον μπορεις να πιασεις μεγαλες ταχυτητες.να μην βαλει καποιος που 8α παιξει στα 2 megabit οκ αλλα για σενα που εισαι διπλα καλα εκανες και εβαλες.
Black Demis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Με των ίδιο εξοπλισμό είμαι και με το οποίο ήμουν και με 1024/256 ένα siemens cl-110(δώρο ενός φίλου ο οποίος πήρε πριν από μένα double play και του έφεραν αυτό και αυτός αγόρασε ασύρματο m/r) ούτε filters έχω αλλάξει(έχω αυτά που έδωσε η forthnet μαζί με crypto f201) τι να σας πω μάλλον κάποια βλακεία είχαν κάνει αυτοί όπως λέει και ο poulinos Πάντως ευχαριστώ παιδιά μου ξεκαθαρίσατε μερικές απορίες
poulinos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 εκτος αν σου αλλαξε ο οτε καλωδιο και συνεπεσε με την αλλαγη στο 2play που το 8εωρω απι8ανο.ενα καλωδιακι να μην πατισει καλα και το attenuation αλλαζει επιτοπου η ενα splitter να εχει προβλημα(οχι απο την δικια σου μερια)
pusher Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 στο καταραμενο φορουμ adslgr νομιζα ειχαν βαλει χαρτη.αλλιως πες που μενεις και 8α σου πουμε λογικα . Δε ξέρω αν ο χάρτης είναι πλήρης πάντως φάνηκε επαρκής στην περίπτωσή μου. Ευχαριστώ για την πληροφόρηση!
poulinos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δε ξέρω αν ο χάρτης είναι πλήρης πάντως φάνηκε επαρκής στην περίπτωσή μου. Ευχαριστώ για την πληροφόρηση! δεν ξερω ποσο πληρης ειναι.αμα δεν εχει κατι πες μας μπας και ξερουμε να σου πουμε που ειναι.
pusher Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 δεν ξερω ποσο πληρης ειναι.αμα δεν εχει κατι πες μας μπας και ξερουμε να σου πουμε που ειναι. Όπως έγραψα και παραπάνω φάνηκε επαρκής στην περίπτωσή μου! Ευχαριστώ!
koystado Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 επειδη έχω προβλήματα τισ τελευταιες μέρες με το ιντερνετ δεν μπορεσα να απαντησω πιο νωρίς για να γίνω πιο σαφής στο Atten έχω 8 για up και 14db gia download και noise margin 31db kai 40,1db αντίστοιχα και είμαι ανάμεσα στο πακέτο της hol http://www.hol.gr/default.asp?pID=23&ct=3&itmID=101 kai της forthnet http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10009762
poulinos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 τις hol δινει voip οσο ξερω αν μιλαμε για 2play.κατα τα αλλα εγω 8α προτιμουσα forthnet.η γραμμη σου πεταει παντως.
koystado Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 τις hol δινει voip οσο ξερω αν μιλαμε για 2play.κατα τα αλλα εγω 8α προτιμουσα forthnet.η γραμμη σου πεταει παντως. είναι μειονέκτημα που είναι voip? τι κανει ακριβώς αυτό? και καθόλου τηλέφωνο να μην είχα δεν με απασχολεί το θέμα μονο το ιντερνετ θέλω και τέλος ένα ακομα download ταχύτητα η hol exei 1mbp ενω h forthent 512 λέει κάτι αυτο?
titikos46 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Μαλλον ειναι το ιδιο με τα αλλα τηλεφωνα το voip και εχει και δωρεαν κλησεις.
poulinos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 εχει ενα μεγαλο μειονεκτημα.δεν υποστηριζει συναγερμο δεν υποστηριζει μηχανηματα πιστωτικων οποως και fax οσο ξερω.απλα αν εχεις κατι απο αυτα....upload και οι 2 ετερειες εχουν 1mbps
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.