koystado Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 γεια σας εδω και λιγες μερες στο βόλο υπαρχει διαθεσιμότητα για 24mbs απο την hol kai την forthnet και ειμαι αναμεσα σε αυτες τις 2 εταιρίες μπορειτε να μου πειτε ποια απο τις 2 να διαλέξω από προσωπική άποψη πάντα όπως επίσης και αν έχετε καποια άλλη εταιρία να προτείνεται?
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 απ' όσο έχω ακούσει καλές είναι και οι δύο...(όσον αφορά την εξυπηρέτηση και πάντα σε σχέση με τους απατεώνες τους άλλους...δε θα πώ ΟΝόματα, ΟύΤΕ τηλέφωνα....) από τις δύο διάλεξε την καλύτερη προσφορά
disqualified Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 απ' όσο έχω ακούσει καλές είναι και οι δύο...(όσον αφορά την εξυπηρέτηση και πάντα σε σχέση με τους απατεώνες τους άλλους...δε θα πώ ΟΝόματα, ΟύΤΕ τηλέφωνα....)από τις δύο διάλεξε την καλύτερη προσφορά ωραιο το σχολιο μ αρεσε πολυ ο τροπος, αλλα οσον αφορα τον ΟΤΕ δεν υπαρχει πιο αξιοπιστος provider και με καλυτερη υποστηριξη, αν θες πας αν θες δεν πας ετσι εχουν τα πραγματα Για να καταλαβεις τι χαος επικρατει παρολο που ειχα forthnet και ημουν σχετικα ευχαριστημενος (σε αντιθεση με καποιους που περιμενουν 2play εδω και καιρο) με πηραν δυο φορες μια μερα για ανανεωση συνδεσης ADSL που ειχα διακοψει 2 μηνες πριν
Black Demis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Συμφωνώ με των προαναφέροντα διάλεξε την καλύτερη προσφορά(πχ εγώ εδώ και καμιά εβδομάδα έχω 24 της forthnet επιδει είμαι κοντά στην dslam την διάλεξα)
danaos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 ωραιο το σχολιο μ αρεσε πολυ ο τροπος, αλλα οσον αφορα τον ΟΤΕ δεν υπαρχει πιο αξιοπιστος provider και με καλυτερη υποστηριξη, αν θες πας αν θες δεν πας ετσι εχουν τα πραγματα Για να καταλαβεις τι χαος επικρατει παρολο που ειχα forthnet και ημουν σχετικα ευχαριστημενος (σε αντιθεση με καποιους που περιμενουν 2play εδω και καιρο) με πηραν δυο φορες μια μερα για ανανεωση συνδεσης ADSL που ειχα διακοψει 2 μηνες πριν Συμφωνώ κι εγώ. Είμαι απολύτως ευχαριστημένος με τον ΟΤΕ. Πριν δύο ημέρες, μας πήραν τηλέφωνο, μας ενημέρωσαν ότι το 768 μας έγινε 1024. Όντως έγινε. Μέχρι τώρα, εδώ και πολλά πολλά χρόνια, κανένα παράπονο... Βεβαίως, ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του...
pc_admin Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Συμφωνω καθενας εχει τις εμπειρειες με isp Απο τον οτε δεν εχω και τις καλυτερες εντυπωσεις. Θα μου πεις γιατι εισαι ακομα εκει? 1. Και οι αλλοι δεν ειναι καλυτεροι 2. Θα μεινω χωρις ιντερνετ καποιο διαστημα. Ξεκινησα με 1 mbps το 2006 Αυγουστο.πηγαινε καλα μεχρι το Νοεμβριο. Τοτε εγινε και ο "διπλασιασμος " στα 2 και αρχισαν τα παρατραγουδα , χαμηλη ταχητα ,τεραστιο Ping ,μου ελεγαν υπομονη γινονται αναβαθμισεις . Αυτη η κατασταση κρατησε μεχρι το καλοκαιρι.(αυγουστος 2007) Εν τωμεταξυ η ταχυτητα κ το ping χαλια,και εγω να στελνω συνεχεια mail και να δινω βλαβη.Μου απαντουσαν οι ταχυτητες δεν ειναι εγγυημενες.Απαντουσα δεν μπορω να παιξω online(500αρια ping), δεν μπορω να κατεβασω γρηγορα(50-60k ειχε φτασει και 20k download),τι adsl ειναι αυτο??? Κανω αναβαθμιση στα 4 τον Αυγουστο 2007 και ολα δουλευαν ρολοι μεχρι πριν 2 εβδομαδες,τοτε εκανα αναβαθμιση στα 8. Ωραια αναβαθμιση εκανα.Ναι μεν κλειδωσε στα 8 ,αλλα κατεβαζω με 50-60κ απο το ftp τους,ping 400αρια .Μεχρι τωρα περιμενω να δω τι θα γινει. Στο διαστημα που εχω τον isp(1,5 χρονο), στο μισο περιπου δεν δουλευε σωστα.
babis-x Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Πήγαινε στους ειδικούς http://www.adslgr.com, να δείς τα υπέρ (αν υπάρχουν) και τα κατά όλων των ISP.
titikos46 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Τωρα το κατα ποσο ειναι ειδικοι αυτοι που προτεινες?
Black Demis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Τωρα το κατα ποσο ειναι ειδικοι αυτοι που προτεινες? To forum τους είναι ειδικό στα τετεια θέματα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 γεια σας εδω και λιγες μερες στο βόλο υπαρχει διαθεσιμότητα για 24mbs απο την hol kai την forthnet και ειμαι αναμεσα σε αυτες τις 2 εταιρίες μπορειτε να μου πειτε ποια απο τις 2 να διαλέξω από προσωπική άποψη πάντα όπως επίσης και αν έχετε καποια άλλη εταιρία να προτείνεται? Forthnet imho Τωρα το κατα ποσο ειναι ειδικοι αυτοι που προτεινες? δόξα το Θεό πιο ειδικοί από εσένα http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=230287 post #3 συγκεκριμένα
poulinos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Συμφωνώ με των προαναφέροντα διάλεξε την καλύτερη προσφορά(πχ εγώ εδώ και καμιά εβδομάδα έχω 24 της forthnet επιδει είμαι κοντά στην dslam την διάλεξα) και σε αλλη ετερεια να πηγαινες παλι κοντα 8α ησουν Συμφωνώ κι εγώ. Είμαι απολύτως ευχαριστημένος με τον ΟΤΕ. Πριν δύο ημέρες, μας πήραν τηλέφωνο, μας ενημέρωσαν ότι το 768 μας έγινε 1024. Όντως έγινε. Μέχρι τώρα, εδώ και πολλά πολλά χρόνια, κανένα παράπονο... Βεβαίως, ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του... στο 1 mbit Που εισαι πως να εχεις παραπονο απο τον οτε.στο 1 mbit πρεπει να εισαι 8 km για να μην παιξεις.τα προβληματα και η αντιμετωπιση φαινονται στα πολλα megabit. Πήγαινε στους ειδικούς http://www.adslgr.com, να δείς τα υπέρ (αν υπάρχουν) και τα κατά όλων των ISP. αν αυτοι ειναι ειδικοι ....
pusher Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Πού και πώς μπορώ να δω που είναι τοποθετημένα τα διάφορα DSLAMs σε μια περιοχή;
poulinos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Πού και πώς μπορώ να δω που είναι τοποθετημένα τα διάφορα DSLAMs σε μια περιοχή; στο καταραμενο φορουμ adslgr νομιζα ειχαν βαλει χαρτη.αλλιως πες που μενεις και 8α σου πουμε λογικα .
Black Demis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 και σε αλλη ετερεια να πηγαινες παλι κοντα 8α ησουν Για πες παραπάνω...Επιδει όταν είχα 1024/256 είχα Line Attenuation 54 ενώ τώρα έχω Line Attenuation 24 και το Noise Margin ήταν αρκετά ψηλό ενώ τώρα είναι 2.8 dB και μου είπαν στη forthnet ότι είσαι κοντά και θα πιάσεις μεγάλες ταχύτητες όπως και έγινε τώρα με αυτά που λες έχω μπερδευτεί για εξήγησε μου λίγο...
disqualified Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Για πες παραπάνω...Επιδει όταν είχα 1024/256 είχα Line Attenuation 54 ενώ τώρα έχω Line Attenuation 24 και το Noise Margin ήταν αρκετά ψηλό ενώ τώρα είναι 2.8 dB και μου είπαν στη forthnet ότι είσαι κοντά και θα πιάσεις μεγάλες ταχύτητες όπως και έγινε τώρα με αυτά που λες έχω μπερδευτεί για εξήγησε μου λίγο... τα dslam ειναι ειναι εγκαταστημενα σε τηλεφωνικα κεντρα του OTE και η γραμμη σου καταληγει σε ενα συγκεκριμενο τηλεφωνικο κεντρο και ειναι μαλλον απιθανο να σου αλλαξαν κεντρο(αδυνατο μαλλον)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.