Προς το περιεχόμενο

AMD ή INTEL C.p.u. ?

dr_psiloulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά πια από αυτές προτείνετε για αγορά ...

INTEL....http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977713&product=1042300

AMD....http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977713&product=1036882

Δημοσ.

Μετά τα ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ επιχειρήματα του stm00192 δεν μένουν περιθώρια σε κάποιον παρά να συμφωνήσει.

Για εσένα τον θες;Γιατί βλέπω έχεις έναν C2D 6750..

Δημοσ.

Αν θες να φτιάξεις HDPC ο επεξεργαστής που θα βάλεις δεν παίζει μεγάλο ρόλο(εφόσον είναι από τις τελευταίες γεναιές), αλλά η κάρτα γραφικών.

Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις πολλά χρήματα για ένα τέτοιο pc.

Ένας απλός διπύρινος φτάνει και με το παραπάνω για τέτοια δουλειά.

Δημοσ.
Αν θες να φτιάξεις HDPC ο επεξεργαστής που θα βάλεις δεν παίζει μεγάλο ρόλο(εφόσον είναι από τις τελευταίες γεναιές), αλλά η κάρτα γραφικών.

Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις πολλά χρήματα για ένα τέτοιο pc.

Ένας απλός διπύρινος φτάνει και με το παραπάνω για τέτοια δουλειά.

Και εγώ θα συμφωνήσω, τώρα αν θέλεις να πάρεις κάποιον από αυτούς τους δύο όποιον και να πάρεις το ίδιο θα είναι σε ένα HTPC;)
Δημοσ.
Γιατι δεν πας καλυτερα σε E2140 ειναι αρκετος για την δουλεια που τον θες και κοστιει το 1/3!

Θα συμφωνήσω και εγώ.

Εχω αυτον τον επεξεργαστή στο Htpc μου και τροφοδοτώ την Toshiba Regza Full HD που εχω και παιζει μια χαρα οτι του βάλω

(έχει και καλες δυνατότητες oc,τον εχω ανεβάσει ελάχιστα στα 1900 επειδη το ηθελα εγω και οχι επειδή επρεπε για να παίζει καλύτερα)

Πιστέυω και οποιοσδηποτε απο τους μικρους AMD θα εκανε την δουλειά του (υπαρχουν και μητρικες για αυτη την πλατφορμα φθηνότερες και με καλύτερα υποσυστήματα -πχ με HDMI και το ΑΤΙ x1250)

Δημοσ.

λοιπόν άκου τι θα κάνεις....θα πάρεις τον 8400 θα τον βάλεις στο pc που έχεις και τον ε6750 θα τον βάλεις στο HDPC....αλλιώς amd 690g και το φτηνότερο επεξεργαστή....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...