Προς το περιεχόμενο

stop 0χ000000F4?

arispapas3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια οποιος γνωριζει για αυτο το προβλημα θα ηθελα την βοηθεια του.Ξαφνικα μετα απο κανενα 10 λεπτο ο υπολογιστης κολαει για λιγο και στην συνεχεια μου εμφανιζει μια μπλε οθονη με τον χαρακτηρισμο στοπ 0χ000000F4.Πριν λιγες μερες το προβλημα δεν μου το εβγαζε τοσο συχνα,τωρα ομως δεν προλαμβαινω να δω ουτε μια ταινια.Το συστημα μου ειναι πολυ καλο και δεν πιστευω να υπερφορτιζεται καμια μνημη η τιποτα αλλο.Θ ηθελα την βοηθεια σας .

Δημοσ.

υπάρχει περίπτωση ο δίσκος των windows να είναι σε θεση "slave" (αν είναι PATA και όχι SATA δίσκος βεβαίως) και να μην υπάρχει άλλη συσκευή συνδεδεμένη;

τί λειτουργικό έχεις;

Δημοσ.

Εχω windows xp sp2 και ο σκληρος δισκος ειναι sata .Εμενα με προβληματιζει γιατι μου το εβγαλε αυτην την χρονικη στιγμη.Το pc το εχω κοντα στα 2 χρονια και πηγαινε τελεια

,ενω τωρα διακρινω οτι παει αρκετα πιο αργα απο τισ δυνατοτητες του.Σημερα για παραδειγμα εκανα το pc πανω απο 10 φορες restart.Ο σκληρος εδω και λιγες μερες κανει εναν περιεργο ηχο που ακουγεται λες και κολαει.

Δημοσ.

ένα γρηγορο search στο google (αναφορικά με το μύνημα σφάλματος που έδωσες),οδηγούσε σε συμπεριφορά σχετική με τη ΘΕΣΗ που κατείχε ο δίσκος στο μηχάνημα (αν είναι SATA,αναφέρεται να μπει στη θέση SATA1)

..πάντως,αυτό που λες για τον δίσκο δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικό...Συμβουλή,μην το ππολυχρησιμοποιείς το pc, και :

α)πάρε και βάλε 1 άλλο sata καλώδιο (και τσέκαρε να μπει στη θέση sata1 που είπαμε..)

β)σύνδεσέ τον σε ΑΛΛΟ καλώδιο τροφοδοσίας

γ)κάνε κάπου αντιγραφή των ΠΙΟ σημαντικών σου αρχείων

δ)κατέβασε από την εταιρία του δίσκου το σχετικό utility για έλεγχο του δίσκου και τρέξ' το (θέλει floppy συνήθως),να δεις μήπως σου πει κακά μαντατα για τον δίσκο...

(..δεν πάω να σε τρομάξω,αλλά οι "περίεργοι θόρυβοι" από δίσκο δεν σημαίνουν ΤΙΠΟΤΑ καλό-μπορεί μέχρι να κοντεύουν και να κολλήσουν οι κεφαλές,και τότε ΤΕΛΟΣ τα αρχεία...)

Α,και μην σου φαίνεται "περίεργο",ΔΕΝ είναι ανάγκη να "πεθάνει" ένας δίσκος σταδιακά-θυμάμαι περίπτωση φίλου που από τη 1 μέρα στην άλλη του πέταγε μπλε οθόνες και μηνύματα σφαλμάτων,και συντομότατα απεβίωσε παντελώς κι ο φίλος έκλαιγε απλά τ' αρχεία του...(καλό θα ήταν επίσης,να τον συνδέσεις σε άλλο pc ή να βάλεις σε άλλο δίσκο windows,και να κάνεις τις αντιγραφές σου ΕΤΣΙ,και όχι να είναι αυτός ο δίσκος του λειτουργικού που θα τρέχει..Καν' τα αυτά,και για το τι κάνεις μετά με τον δίσκο,βλέπουμε....)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...