Προς το περιεχόμενο

Νέο PC. Θέλω την βοήθεια σας.

Astrovilos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω καταλήξει σε επεξεργαστή και κάρτα γραφικών

Intel 8400 3.00

Asus 8800 GTS 512

Στα υπόλοιπα ακούω τις προτάσεις σας:

Κουτί: Coolermaster Cosmos RC-1000 (θέλω να έχει μπροστά έξοδο e-sata και usb)

Motherboard: ASUS P5E

RAM: Δεν έχω ιδέα. DDR2(σ'αυτη προσανατολίζομαι) ή DDR3(αλλαγή στη motherboard); και γιατί; 2GB ή 4GB; 800 ή 1066; και γιατί; ποιον κατασκευαστή προτείνετε; δεν ξέρω από μνήμες.

Τροφοδοτικό: θέλω ΑΘΟΡΥΒΟ στα 850W

Ψύκτρα για τον επεξεργαστή: έχετε να προτείνετε τπτ;

Για δίσκους και DVD έχω επίσης καταλήξει.

Δημοσ.

Intel 8400 3.00

Asus 8800 GTS 512

RAM: Δεν έχω ιδέα. DDR2(σ'αυτη προσανατολίζομαι) ή DDR3(αλλαγή στη motherboard); και γιατί; 2GB ή 4GB; 800 ή 1066; και γιατί; ποιον κατασκευαστή προτείνετε; δεν ξέρω από μνήμες.

Ψύκτρα για τον επεξεργαστή: έχετε να προτείνετε τπτ;

VGA,CPU και κουτί κατ΄εμέ είναι μια χαρά... Από μνήμες DDR2, τσάμπα λεφτά είναι οι DDR3, στα 800Mhz ή 1066Mhz μια χαρά είναι. Για το πόσο μνήμη θα βάλεις, αυτό εξαρτάται ανάλογα με το λογισμικό που έχεις. Αν έχεις ΧΡ 32-bit, αναγνωρίζουν μόνο 3,5GB. Από εταιρείες τώρα, υπάρχει αρκέτα μεγάλη ποικιλία:Mushkin, OCZ, Team Group κτλ. Όποια και να πάρεις, να φροντίσεις η μνήμες να έχουν ψύκτρα πάνω.

Δημοσ.

γιατι θες τροφοδοτικο 850w? για να παρεις ενα αξιοπιστο 850αρι,θες 130+ ευρω.

με ενα etasis 650w,στα 80 περιπου ευρω,κανεις ανετα την δουλεια σου,και για μελοντικη αναβαθμιση.

Δημοσ.
γιατι θες τροφοδοτικο 850w? για να παρεις ενα αξιοπιστο 850αρι,θες 130+ ευρω.

με ενα etasis 650w,στα 80 περιπου ευρω,κανεις ανετα την δουλεια σου,και για μελοντικη αναβαθμιση.

Στο μέλλον θέλω να αλλάξω CPU και να πάω στις καινούργιες των 45nm που θα έχει βγάλει η Intel. Θέλω να είμαι σίγουρος για το τροφοδοτικό αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι να είναι 'αθόρυβο'. Μπορώ να διαθέσω μέχρι και 180 euro για τροφοδοτικό. Έχει κανείς εμπειρία απο 'αθόρυβα' και αξιόπιστα μοντέλα;

Δημοσ.
Στο μέλλον θέλω να αλλάξω CPU και να πάω στις καινούργιες των 45nm που θα έχει βγάλει η Intel. Θέλω να είμαι σίγουρος για το τροφοδοτικό αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι να είναι 'αθόρυβο'. Μπορώ να διαθέσω μέχρι και 180 euro για τροφοδοτικό. Έχει κανείς εμπειρία απο 'αθόρυβα' και αξιόπιστα μοντέλα;

δοκιμασε ενα silverstone.κορυφαια ποιοτητα κατασκευης.

Δημοσ.

Intel 8400 3.00

Asus 8800 GTS 512

η επιλογη κουτιου ειναι απο τις πιο υποκειμενεικες αποφασεις,αυτο που λες παντως ειναι απο τα καλυτερα

απο τα χρηματα που δινεις συνολικα μπορεις να δεις και κατι καλυτερο

2ΓΒ ειναι αρκετα

δε χρειαζονται τοσα πολλα,κατι σαν και αυτοειναι αρκετο

Ψύκτρα για τον επεξεργαστή: έχετε να προτείνετε τπτ;απλα την καλυτερη

11 χαρακτηρες

Δημοσ.
Στο μέλλον θέλω να αλλάξω CPU και να πάω στις καινούργιες των 45nm που θα έχει βγάλει η Intel.

ο 8400 ειναι στα 45νμ.

Υποψην οτι το mobo που διαλεξες δεν έχει ε-σατα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...