cv11591 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 καλησπέρα. σκεφτομαι να αγοράσω laptop ~600e και είδα αυτό και πιστεύω ότι είναι καλή περίπτωση. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908162 απλά μου είπαν από το e-shop ότι η asus δεν έχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα και αν χρειαστεί κάτι πρέπει να φύγει στο εξωτερικό. 1) Ξέρει κανείς τι παίζει με το service της asus; 2) αν χρειαστεί κάτι επικοινωνώ με το e shop και το στέλνουν αυτοί όπου χρειαστεί ή(όπως στα acer ) θα πρέπει να κάνω εγώ τα κουμάντα μου (για να το στείλω πού ομως..);
michalis2610 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Καλύτερα να στραφείς στο HP COMPAQ 6715S GR654EA. Υστερεί μόνο στη μνήμη αλλά έχει πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά που δεν φαίνονται στα χαρτιά. Καλύτερη ποιότητα κατασκευής, πιο ήσυχο, μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, με ένα τήλέφωνο στην ΗΡ έχεις χωρίς χρέωση και τα CD εγκατάστασης των ΧΡ με οδηγούς και όλα τα προγράμματα περασμένα αν προτιμάς. Οι επεξεργαστές δεν διαφέρουν σε επιδόσεις. Ισως ένα κλικ ταχύτερος ο AMD. Νομίζω πάντως ότι έχει ματ οθόνη. Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό σε ενδιαφέρει αλλά το αναφέρω. Σκέψου το πάντως επειδή είναι καλύτερη αγορά από το Asus.
cv11591 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 πιστεύω ότι και το asus είναι εξίσου καλό. εξάλλου το HP εχει 2 usb θύρες και ένα ηχείο σε αντίθεση με το άλλο που έχει 4 και 2 ηχεία..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.