Προς το περιεχόμενο

Conn-x 8mbit ...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... μετά απο μια αναβάθμιση απο οτενετ 1mbit σε 8mbit/384kbs έχω το εξής πρόβλημα...

Καθε 2-3 μερες παίρνω τον ΟΤΕ τηλ γιατι ενω το modem συνδεεται γυρω στα 8000kb εχω ping με γνωστους servers Αθηνας πάνω απο 250ms και αλη8ινη ταχυτητα πολυ κατω απο 3mbit, το οποιο φτιαχνει (αν φτιαξει) αργα μετα τις 2 το βραδυ μεχρι το πρωι κ παλι τα ιδια...

Αφου τους πάρω τηλ την επομενη μερα να τσεκαρουν τη γραμμη δεν εχω πρόβλημα, με παιρνουν πισω και αυτοι λεγοντας μου οτι δεν υπαρχει προβλημα στη γραμμη (20ms ping 7mbit taxythta).

Μετα απο 1 μερα παλι τα ιδια μεγαλο ping και πολυ αργη ταχύτητα....

Με δουλέυουν η τρεχει κατι αλλο?

Μένω Ρέθυμνο κ εχω το speedtouch 536i v6

Eδω είναι και οι πληροφοριες:

spacer.gifUptime:0 days, 11:30:31spacer.gifModulation:G.992.5 Annex Bspacer.gifBandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:381 / 8.190spacer.gifData Transferred (Sent/Received) [KB/KB]:0,00 / 0,00spacer.gifOutput Power (Up/Down) [dBm]:11,5 / 16,5spacer.gifLine Attenuation (Up/Down) [dB]:10,0 / 14,0spacer.gifSN Margin (Up/Down) [dB]:28,0 / 25,5spacer.gifVendor ID (Local/Remote):TMMB / BDCMspacer.gifLoss of Framing (Local/Remote):0 / 0spacer.gifLoss of Signal (Local/Remote):0 / 0spacer.gifLoss of Power (Local/Remote):0 / 0spacer.gifLoss of Link (Remote):0spacer.gifError Seconds (Local/Remote):24 / 0spacer.gifFEC Errors (Up/Down):0 / 0spacer.gifCRC Errors (Up/Down):4 / 24spacer.gifHEC Errors (Up/Down):262 / 6

Δημοσ.

η γραμμη σου σαν γραμμη απλα ειναι τελεια.τωρα αν το dslam ειναι πιτα αυτο ειναι αλλο 8εμα εκτος αν υπαρχει κανας ιος στο pc και σου κανει διαφορα.αλλα η γραμμη σαν γραμμη ειναι jet.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση.... αυτο που με παραξενεύει είναι ότι αν ηταν πιτα το dslam (κιόλας προλαβε?) θα είχα πρόβλημα το πρωι και το βραδυ θαταν οκ... το θεμα ειναι οτι ειναι οκ 2 μερες, στην 3 ειναι χαλια ολη μερα, παίρνω τηλ τσεκαρουν, φτιαχνει και μετα απο 1 μερα παλι τα ιδια, αν ηταν πιτα το dslam τουλ θα ειχα σταθερο πρόβλημα, ετσι δεν είναι????

Δημοσ.

κανονικα και εκτος αν κατι κανουν για λιγο.συνηθως το πιταρισμα ειναι το μεσημερακι ενω το πρωι πρωι ειναι το λιγοτερο φορτο 3-7 το πρωι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...