dimdesk Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Ξαφνικά μου παρουσιάστηκε πρόβλημα με το τεύχος προστασίας των windows. Δεν με αφήνει να το ενεργοποιήσω ούτε καν το αλλάξω. Εχω δικαιωματα διαχειριστη αλλα δεν μπορω να κανω τποτα. Αναφερει ορισμενες ρυθμισεις ελεγχονται απο πολιτικες ομαδων. Καποια βοήθεια??
jim_p Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Για ελεγξε το μηπως ειναι κανενας ιος. Την τελευταια φορα που ειδα pc να λεει ανοησιες περι πολιτικων ασφαλειας και να αποτρεπει την προσβαση σε ΖΩΤΙΚΑ σημεια του λειτουργικου, ιος ηταν!
pirobatis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 ιος φιλε αι μαλιστα δεν εχει βρεθει λυση ακομα.μονο με format το εσωσα
Black Demis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Για τρέξε αυτό το reg αρχείο και κανε restart reg.zip
sakis.1971 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Φιλε με αυτο το reg. ελυσα το ιδιο προβλημα που ειχα και εγω στο δικο μου pc, σε ευχαριστω.........
breddie Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Μην Βιαζεστε ρε παιδια να κανετε φορματ...Το φορματ ειναι η υστατη λυση...Τις περισσοτερες φορες με λιγο googling βρισκει ο καθενας μας μια δυο λυσεις που μπορει να δοκιμασει...Οπως επισης και η ερωτηση σε φορουμ βοηθαει ΠΑΡΑ πολλες φορες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.