alestr9s Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Ποιά μητρική θα προτείνατε για τον E8400? Καλύτερα θα ήταν σε X38 chipset? και οι P35 λένε ότι τους υποστηρίζουν. Ακούω προτάσεις (DDRII προφανώς, το SLI δεν με ενδιαφέρει)
N.I.C Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Μια αρκετά καλή μητρική για Penryn και με προοπτικές για o/c είναι της Gigabyte Χ38-DS5. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και σε αυτήν προσανατολίζομαι και εγώ. Όσο για αυτό που αναφέρεις σχετικά με το Ρ35, πράγματι το έχω ακούσει και εγώ αλλά πολλοί εδώ θα το διαψεύσουν
Vatos_locos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 δώστε μου έναν σημαντικό λόγο γιατί το P35 να μην τους υποστηρίζει ενώ το 975 να τους υποστηρίζει κανωνικά ? μην κάθεστε και ακούτε ότι λέει ο κάθε πικραμένος που δεν ξέρει η δεν μπορεί να πάρει κάτι και λέει αρλούμπες το P35 το έχουμε πει υποστηρίζει 45nm κανονικότατα
alestr9s Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Λέτε να υπάρχει καλύτερο ταίριασμα του penryn με Χ38 παρά με P35? (επειδή είναι πιο καινούριο). Οτι του υποστηρίζει το P35 τους υποστηρίζει.. Αφού το αναφέρουν και τα site των κατασκευαστών.. Λέτε να τιμήσω αυτή για 70 ευρώ παραπάνω ? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522577 ή να παραμείνω στην Gigabyte P35 DS4 ?
doc1000 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Eγώ το μόνο που βλέπω να μην υποστηρίζουν τα P35 mboards είναι το PCI-e ver2. Θα μου πείτε βέβαια ότι εδώ καλά καλά δεν εκμεταλλευόμαστε το 16Χ. Το θέμα είναι ότι όλες οι νέες κάρτες που θα βγαίνουν θα είναι PCI-e2, οπότε ίσως και για ψυχολογικούς λόγους θα θέλαμε να συμβαδίζει και η mboard... Πάντως αν έχεις Gigabyte P35 DS4 δε βλέπω το λόγο να την πετάξεις.
alestr9s Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δεν έχω... έχω παραγγείλει όμως αυτό το mobo για το καινούριο μου pc... Αλλά μπορώ να αλλάξω την παράγγελεία.. Το θέμα είναι αν αξίζει τα 70 παραπάνω σε σχέση με την συνεργασία της μητρικής με τον Penryn...
Vatos_locos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 αδερφέ είναι απλό αν θες να δώσεις +70? για 10sec γρηγορότερο chipset δώστα η "συνεργασία" του cpu δεν θα αλλάξει ούτε στο ελάχιστο Pci-e 2.0 και πράσινα άλογα εγώ εδώ την έχω την Ati και παίζει μια χαρά στην Abit και ΔΕΝ έχω Pci-e 2.0 αν έχεις σκοπό να χαλάς φράγκα για το κάθε τι που σου πασάρει η αγορά κάντο αλλά αφού το ψάχνεις που το ψάχνεις κάνε και το σωστό τουλάχιστον.... θες Χ38/Χ48 πάρε και DDR3 με DDR2 απλά θα δώσεις τσάμπα λεφτά για ένα κουτσουρεμένο board
N.I.C Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 αδερφέ είναι απλό αν θες να δώσεις +70 για 10sec γρηγορότερο chipset δώστα η "συνεργασία" του cpu δεν θα αλλάξει ούτε στο ελάχιστο Pci-e 2.0 και πράσινα άλογα εγώ εδώ την έχω την Ati και παίζει μια χαρά στην Abit και ΔΕΝ έχω Pci-e 2.0 αν έχεις σκοπό να χαλάς φράγκα για το κάθε τι που σου πασάρει η αγορά κάντο αλλά αφού το ψάχνεις που το ψάχνεις κάνε και το σωστό τουλάχιστον.... θες Χ38/Χ48 πάρε και DDR3 με DDR2 απλά θα δώσεις τσάμπα λεφτά για ένα κουτσουρεμένο board Να απαντήσω σχετικά με τα Ρ35 επείδη ίσως να ήμουν εγώ η πέτρα του σκανδάλου... Έχω ακούσει πολλά πράγματα σχετικά με το συγκεκριμένο chipset ότι δεν είναι συμβατό και λοιπά...βέβαια το έχω δει και στην πράξη και το ακριβώς αντίθετο: τρέχει άριστα με Penryn, χαλαρά. Απλώς επείδη ο φίλος πάνω είπε για την ασυμβατότητα, το ανέφερα και εγώ (άλλωστε και εγώ ο ίδιος έχω κάνει ένα σχετικο Post με τα συγκεκριμένα mobos και δεν ξεκαθαρίστηκε ακρίβως το θέμα) για να τον επιβεβαιώσω σε αυτά που λέει. Από κει και πέρα υπάρχουν άτομα πολύ με μεγαλύτερη εμπειρία από μένα για να αξιολογήσουν εάν αυτό είναι λάθος ή όχι Πάντως επιμένω στην πρώτη επιλογή Χ38-DS5, όχι ότι τα υπόλοιπα δεν κάνουν δουλειά, αλλά επείδη το συγκεκριμένο προσφέρει πόλλα πράγματα
Spartacos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 δες για abit pro η giga ds4 το +70 για το χ38 δεν αξιζει και μπορει να πιασει τοπο αλλου
Prof_Chaos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δυστηχώς διαβάζω οτι η abit ip35pro έχει σοβαρό πρόβλημα με τους penryn..Δηλαδή δεν διαβάζει σωστά θερμοκρασίες volts κτλ κτλ..Ωστόσο λέγεται οτι θα βγάλουν νέο bios γι αυτό το πρόβλημα..
charlatan154 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Εγω θα προτινα την gigabyte GA-P35-DS$ πολυ καλη! http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526675
kosmasgr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δυστηχώς διαβάζω οτι η abit ip35pro έχει σοβαρό πρόβλημα με τους penryn..Δηλαδή δεν διαβάζει σωστά θερμοκρασίες volts κτλ κτλ..Ωστόσο λέγεται οτι θα βγάλουν νέο bios γι αυτό το πρόβλημα.. Ναι ε ? Αν και δεν σκέφτομαι να αλλάξω επεξεργαστή θα το χω υπόψιν μου μελλοντικά. κάνα Linκ να το διαβάσουμε και εμείς φίλος ?
doc1000 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Eγώ θα πρότεινα τη νέα καταπληκτική ASUS formula! http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=2239 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977721&product=1049968 Παρατηρήστε το κουμπάκι ClearCosmos στο πίσω μέρος της μητρικής!! Παρατηρήστε τα φωτιζόμενα κουμπάκια Power και reset πάνω στη mboard για τους caseless users!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.