Louie21gr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Ρε παιδιά έχω ένα μικρό προβληματάκι με τον builder στα Vista. Ενώ κάνω κανονικά την εγκατάσταση χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα όταν τον ανοίγω και πάω να κάνω run την εφαρμογή( οποιαδήποτε και να είναι αυτή, μέχρι και κενό φίλο μου βγάζει μήνυμα για ένα corrupt file και δεν τρέχει. Μήπως υπάρχει κάποιος codec που πρέπει να περάσω για να τρέξει? Γιατί με τα XP δεν είχα τέτοιου είδους πρόβλημα. Τα πάντα έτρεχαν κανονικότατα.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 φίλε πιστεύω ότι το πρόβλημα βρίσκεται στον τίτλο του θέματος που έθεσες: "....vista..." είναι πολλά τα προγράμματα που εγκαθίστανται αλλά δεν τρέχουν... ποιον builder έβαλες? Δοκίμασε πιο καινούργια έκδοση
Louie21gr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Βρε το ξέρω πως είναι για πέταμα αλλά πλέον τα περισσότερα laptop τα έχουν προ εγκατεστημένα. Προσπάθησα να εγκαταστήσω τον builder τον 6. Αλλά τζίφος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.