morpheas2 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Όλοι μας πάμε απο λίγο έως πολύ για καφέ στο Κέντρο... Όμως άλλος προτιμάει Θησίο, άλλος Σύνταγμα, άλλος Εξάρχεια.. και πάμε λέγοντας... Εσείς παίδες που προτιμάτε?
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Verde και Dolce (Ιλίσια, το καλύτερο αλλά δε χρειάζεται να πλακώσετε όλοι σας για να το διαπιστώσετε...)
vintage's_lover Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 κολωνακι 4ever! Γενικα παω συνεχεια ερμου/συνταγμα για ψωνια κτλ,αλλα παντα θα περασω για ενα καφεδακι απο τα αγαπημενα μου starbucks ή τα 3γουρουνακια ή το ασυγκριτο τραλαλα.Γενικα το κολωνακι εχει μια αξεπεραστη φινετσα που δεν την αλλαζω με τπτ..
Nomikaria Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Κολωνακι (Ciao-> κλασσικο!),Γλυφαδα(Chocolat),Aμπελοκηπους (Flocafe),Ν.Σμυρνη(Sugar Cubes).
liopyr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 στο μπαλκόνι μου. με την αναντικατάστατη συντροφιά μου...
Mika Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Gipsy chair και τα μυαλα στα καγκελα Θυμαμαι κατι τελεμαρκετινγκ που πουλουσαν καλυματα ειδικα για αυτες τις καρεκλες και εκαναν να δειχουν πιο πολυθρονε και καλα
liopyr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Θυμαμαι κατι τελεμαρκετινγκ που πουλουσαν καλυματα ειδικα για αυτες τις καρεκλες και εκαναν να δειχουν πιο πολυθρονε και καλα γιου σοκντ μι νάου! έχασα τέτοια παγκόσμια πατέντα???
desolatorXT Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Όλοι μας πάμε απο λίγο έως πολύ για καφέ στο Κέντρο...Όμως άλλος προτιμάει Θησίο, άλλος Σύνταγμα, άλλος Εξάρχεια.. και πάμε λέγοντας... Εσείς παίδες που προτιμάτε? Θησείο...
χάπι Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Εξάρχεια, Ψυρρή, Θησείο... Είμαι παιδί της πόλης !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.