PETROS13 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 ah sorry να μην εκφράζω την γνώμη μου για να μην σε τσαντίζω... θεωρώ το όριο των 25gb/5days ηλίθιο...αποψή μου δεν είπα ότι τα private trackers είναι ο καλύτερος τρόπος απλά προσπαθούσα να σου αποδείξω ότι αυτό που ειπώθηκε πιο πάνω (δλδ για τα viruses, την ταχύτητα) ΔΕΝ ισχύει... το κορυφαίο είναι πως δεν έχεις εμπειρία από private trackers και όμως επιμένεις...ε τι να πω από εκεί και πέρα είναι επιλογή του καθενός τι χρησιμοποιεί... ανάλογα και με την ταχύτητα που έχει ο καθένας για το όριο των 25 gb. τόσο ελεύθερο χρόνο έχεις να παρακολουθείς όλο το υλικό που κατέβασες? μπορεί στα torrents που μπαίνεις να μην υπάρχει πρόβλημα με viruses,ταχύτητα. αλλά δεν σημαίνει ότι ισχύει σε όλα. απλά rapidshare θεωρώ πολύ εύκολο να το χρησιμοποιήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 sorry αλλά εγώ ανέφερα συγκεκριμένες περιπτώσεις...άλλοι έκαναν τι γενικεύσεις για όλα τα torrents, αν έκαναν αναφορές μόνο σε public trackers τότε δεν θα απαντούσα καν, αλλά το να παίρνει η μπάλα και τους private είναι απλά παραπληροφόρηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bougas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 ah sorry να μην εκφράζω την γνώμη μου για να μην σε τσαντίζω... θεωρώ το όριο των 25gb/5days ηλίθιο...αποψή μου δεν είπα ότι τα private trackers είναι ο καλύτερος τρόπος απλά προσπαθούσα να σου αποδείξω ότι αυτό που ειπώθηκε πιο πάνω (δλδ για τα viruses, την ταχύτητα) ΔΕΝ ισχύει... το κορυφαίο είναι πως δεν έχεις εμπειρία από private trackers και όμως επιμένεις...ε τι να πω από εκεί και πέρα είναι επιλογή του καθενός τι χρησιμοποιεί... δεν χρειαζετε καμοια απολυτος εμπειρια.δεν μιλαμε για στοματικο ερωτα φιλε θρες οπου δεν μπορεις να κρινεις απλα βλεπωντας καποιον να το κανει.μιλαμε για προγραμμα,για ανταλαγη αρχειων p2p,οπου οι 1000αδες αποψεις χρηστων μιλανε απο μονες τους. και στο ξαναειπαμε καμποσοι,και ο πετρος,και εγω και αλλοι,οτι μην κρινεις με βαση "εσενα" και μονο,γιατι μονο εσυ εχεις private tracker.κανεις δεν καθετε να ανεβαζει 10αδες γιγα τον μηνα με 100kbps,εκτος και αν ειναι οπως ειπα και παραπανο αργοσχολος,και ολη μερα ασχολειται με τα pc. δεν σου ειπα να μην πεις ελευθερα την γνωμη σου,αλλα δεν γινετε και σε ολα να εχεις δικιο. εχεις την ταδε ψυχτρα,ειναι η καλυτερη. παιζεις games στο pc? παιζουν καλυτερα! εχεις μηχανακι suzuki? ειναι το καλυτερο! δεν γινετε σε ολα να ειμαστε οι καλυτεροι.παραδεξου εστω και 1 φορα,οτι κατι που εχει η πλειοψηφια των χρηστων εδω περα,ειναι καλυτερο απο το δικο σου,αυτο ειπα. ΥΓ.θες να κανουμε 1 δημοσκοπηση,για το ποσα gb κατεβαζει ο καθενας μας καθε μηνα? σε πληροφορω οτι το 80% δεν θα πει πανω απο 15γιγα,και το 15% πανω απο 50. αρα το να λες "ηληθιο" τον περιορισμο των 25 γιγα,απλα δεν στεκει πουθενα,γιατι στο 99% των χρηστων ειναι υπερβολικα τα 150 γιγα τον μηνα. τωρα αν εσυ θες 400 γιγα την εβδομαδα,μπορεις να κανεις 5 συνδεσεις Τ3,6 Dsl,150 isdn,και απευθειας συνδεση με δορυφορο της νασα,και να κατεβαζεις με συνολικη ταχυτητα 1.000.000.000.000.000.000.000.000. kbps,και να εισαι ευχαριστημενος,και να εχεις και τον μπιλ να σου σερβηρει πινα κολατα. ΥΓ2.αληθεια.να υπολογισω οτι σε 2 βδομαδες απο τωρα,θα εχεις κατεβασει ολες τις σειρες απο το 1915 και μετα,γυρω στα 6000 περα,μετα? θα θες ξανα 400 τερα τον μηνα? γιατι μιλας σαν να κατεβαζεις 400 γιγα καθε βδομαδα,και 80 καινουριες και παλιες σειρες.τι εγινε ....δεν τελειωνουν ποτε αυτες οι σειρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 ενώ εσείς δεν κρίνετε βάση των εαυτό σας...κάνατε έρευνα παγκοσμίως και βγάλατε το συμπέρασμα προφανώς για την περιπτωσή μου μιλάω...με είδες πουθενά να προτείνω να μην κατεβάζει ο κόσμος από RS η να μην έχει premium account? απλά ανέφερα την κατάσταση που επικρατεί στα torrents όσο για τις ψύκτρες, games, κάρτες γραφικών, (μηχανάκια?eh?), που ανέφερες δεν ήμουν ο μόνος που έιχε αυτή την άποψη...απλά δεν αντέχω απόψεις του στυλ "αυτό είναι καλύτερο" χωρίς κάποια αντικειμενική τεκμηρείωση τουλάχιστον δεν επέμενα ότι η ψύκτρα μου ψύχει τον CPU μου σε θερμοκρασίες χαμηλότερες του δωματίου που τον έχω (καλά είναι αυτονόητο ότι θα στο χτυπάω αυτό κάθε φορά έτσι ) ΥΓ2.αληθεια.να υπολογισω οτι σε 2 βδομαδες απο τωρα,θα εχεις κατεβασει ολες τις σειρες απο το 1915 και μετα,γυρω στα 6000 περα,μετα? θα θες ξανα 400 τερα τον μηνα? γιατι μιλας σαν να κατεβαζεις 400 γιγα καθε βδομαδα,και 80 καινουριες και παλιες σειρες.τι εγινε ....δεν τελειωνουν ποτε αυτες οι σειρες? ειλικρινά L2R... είπα ότι έκατσε και κατέβασα την προηγούμενη βδομάδα τόσα, όχι ότι κατεβάζω κάθε βδομάδα τόσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 στο σύνολο τα 150 gb δεν τα φτάνεις. εκτός αν κάνεις εμπόριο ! ή έχεις 2 pc με διαφορετική σύνδεση και στο 1 κατεβάζεις συνέχεια ενώ στο άλλο ανεβάζεις. να τύχει η περίπτωση να βγουν μαζεμένα κάποια πράγματα που θέλεις οκ, συμφωνώ και μου έχει τύχει(ώστε να έχω ξεπεράσει το όριο) αλλά δεν γίνεται κάθε φορά και ούτε όλο το μήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 μα δεν ισχυρίστηκα πότε ότι κατεβάζω τόσα κάθε βδομάδα κάθε μήνα...δες και τα προηγούμενα posts μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 απλά σε 1 βδομάδα και κάτι περίπου 400 gb..κατέβασες..αν διάβασα καλά.. το έθεσες σαν παράδειγμα με την ταχύτητα που έχεις.. οκ.. αλλά περισσότερες πιθανότητες έχεις για καλύτερη ταχύτητα στο rapidshare Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 μου ήρθε μια φορά και αποφάσισα να κατεβάσω κάποια πράγματα μαζεμένα... τα οποία δεν θα μπορούσα να κατεβάσω από RS στο ανάλογο χρονικό διάστημα λόγο του περιορισμού καλύτερη ταχύτητα θα έιχα ναι...100kb/sec παραπάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 μου ήρθε μια φορά και αποφάσισα να κατεβάσω κάποια πράγματα μαζεμένα...τα οποία δεν θα μπορούσα να κατεβάσω από RS στο ανάλογο χρονικό διάστημα λόγο του περιορισμού καλύτερη ταχύτητα θα έιχα ναι...100kb/sec παραπάνω μικρή διαφορά.. απλά τα συγκεκριμένα που χρησιμοποιείς ίσως είναι εντάξει. αλλά στο σύνολο τα torrents δεν είναι και η καλύτερη επιλογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 για αυτό προτείνουμε μόνο private trackers σε γραμμές πάνω από 2-4mbit αλλιώς ddl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 εντάξει τότε ίσως αλλάζει το θέμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomcatakis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Καλο θα ηταν μερικοι torrentαδες να μην καυχιουνται και πολλη για τις ταχυτητες τους γιατι εχει γινει γνωστο οτι κυκλοφορη ενα προγραμματακι για torrent site που σου ανεβαζη το ratio με αερα κοπανιστο , δηλαδη κανεις upload για να ανεβη το ratio για να κατεβαζης πιο γρηγορα και στην πραγματικοτητα δεν εχεις ανεβαση τιποτα. Το χρεισημοποιουσανε καποιοι γνωστοι μου , η πλακα ηταν οτι ο ενας ξεχασε να κλειση το προγραμματακι και να σταματηση το μουφα upload με αποτελεσμα να φενεται οτι εχει ανεβαση 100 gb σε 24 ωρες :lol: το αποταλεσμα ....εφαγε γιουχαρισμα και banner . Aυτα περι torrent Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 προσωπικά αυτό δεν το χρησιμοποιώ...(δεν το ήξερα καν, πριν από μερικές μέρες μου το ανέφερε ο liopyr) υπάρχει και άλλος τρόπος να ανεβάζει κάποιος ratio αλλά θέλει 2 pc σε lan και το κάθε ένα δικιά του σύνδεση στο internet και 2 accounts στον εκάστοτε private tracker:p (δύστυχως έχω μόνο μια σύνδεση, klaps) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Bouga: νομίζω πως έχεις παρεξηγήσει κάποια πράγματα. Ο σκοπός που μπαίνουμε και γράφουμε εδώ μέσα, δεν είναι να επιδείξουμε τις γνώσεις μας, ούτε να πλέξουμε το εγκώμιο του hardware που έχουμε αγοράσει. Όταν κάτι δεν το γνωρίζουμε, και αποδεικνύεται πως κάνουμε λάθος (βλέπε thermalight/8800gt κλπ), το πιο έντιμο που μπορούμε να κάνουμε είναι να το παραδεχτούμε. Με αυτά που γράφεις, βγαίνει το νόημα πως έχεις βάλει στο μάτι τον Thresh, και πρέπει σώνει και καλά να υπερισχύσεις και εσύ κάπου, όπου μπορεί στην τελική να έχεις δίκιο, αλλά δεν πρόκειται να το βρεις ποτέ με τα επιχειρήματα και τις ειρωνείες που παραθέτεις. (βλέπε στρουμφάκια και μπι-μπι-μπο)... on/οff topic: Το thread έχει θέμα την νομική απειλή που δέχεται η Rapidshare. Στο deathmatch που καταλήξαμε (πως τα καταφέραμε πάλι) Rapidspare vs Torrents νομίζω πως ήδη αποδείχθηκε το περί ορέξεως κολοκυθόπιτα... Εμένα με βολεύει να κατεβάζω από Rapidshare, για τους χ λόγους που έχουν ήδη αναφερθεί. Άν ήμουν στην θέση του Thresh θα κατέβαζα από torrent. Δεν έχει κανένας από τους δυο μας δίκιο ή άδικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bougas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Όταν κάτι δεν το γνωρίζουμε, και αποδεικνύεται πως κάνουμε λάθος (βλέπε thermalight/8800gt κλπ), το πιο έντιμο που μπορούμε να κάνουμε είναι να το παραδεχτούμε. Με αυτά που γράφεις, βγαίνει το νόημα πως έχεις βάλει στο μάτι τον Thresh, 1)να παραδεχτω τι? οτι δεν βγαζει τα 3πλασια frames το 360 απο την 8800,και οτι εχει σταθερο framerate σε σχεση με 1 καρτα γραφικων υπολογιστη? δεν προκειται .... γιατι τα εχω και τα 2 και γνωριζω πολυ καλα. 2)κανεις μεγαλο λαθος,δεν εχω βαλει στο ματι τον θρες,ισα ισα που τον θεωρω απο τους 5-6 καλυτερους χρηστες του φορουμ,και αυτα που εσυ θεωρεις ειρωνια,(βλεπε μπιμπιμπο),ειμαι σιγουρος οτι ο θρες δεν παρεξηγητε,και τα παιρνει για πλακα ολα,αλλιως δεν θα τα ελεγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα