Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Ξερω αρκετα φιλαρακια μου που κατεβαζανε απο torrent και μαζι με αυτο που κατεβαζανε ερχοντουσαν και αλλα πραγματα μαζι που τους κανανε στο τελος ενα PC ....μουρλια τη να σου λεω ειχε πολλη πλακα.Ετσι ειναι οποιος τα θελει τζαμπε.... αν είναι κάποιος αδαής δεν φταίνε τα torrents... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bougas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 αλλά ακόμα και αν πλήρωνα για private tracker τουλάχιστον δεν θα είχα τον ηλίθιο περιορισμό 25gb/5days δηλαδη κατεβαζεις πανω απο 150 γιγα τον μηνα? γιατι προφανος λες ψεματα ξερεις πια ειναι η διαφορα μας? εγω θελω να παιξω το καινουριο cod4? ωραια! ανοιγω το 360 μου,και μεχρι να ζεσταθει το μηχανημα,εχει ηδη κατεβει το παιχνιδι και ειμαι ετοιμος. δεν το βαζω να κατεβαινει απο το προηγουμενο βραδι . αλλα εκεινη την ωρα.σας να παραγγελνεις πιτσα δηλαδη.σε 30 λεπτα το εχεις! βγηκε καινουριο επεισοδιο prison break? το βαζω να κατεβαινει εκεινη την ωρα,και δεν προλαβαινω να κατεβασω και τους υποτιτλους,να το ετοιμο στον σκληρο μου! και δεν με νοιαζει αμα ο αλλος κλεισει τον υπολογιστη του,εγω ακομα συνεχιζω να καταβαζω.και δεν εχω και ιους επισης. και να σου πω και το αλλο στην τελικη? αλλη φαση να λες εχω rapidshare,και αλλη ....torrent.ξεπερασμενα πραγματα.το p2p πεθανε! ειναι σαν να συγκρινεις φερραρι με F16. ποσταρε μου την μεγαλυτερη ταχυτητα που εχεις πιασει με τορρεντ,και να σου ποσταρω και εγω τις ταχυτητες που πιανω εγω,με μια φωτογραφια της επιφανιας εργασιας μας.και να σου ποσταρω και φιλους που εχουνε 24αρα,και πιανουνε σταθερα 2,5 χιλιαρικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bougas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 παντως θα διαφωνησω εδω , καθως το αν ειναι επικινδυνο ενα αρχειο δεν παιζει ρολο το μεσο με το οποιο θα το κατεβασεις. μπορει το ιδιο αρχειο που περιεχει ιο καποιος καλλιστα να το ανεβασει και σε rapidshare. rapidshare = forum forum = topik topik = posts,απαντησεις θετικες - αρνητικες των μελλων που το εχουνε κατεβασει ξερεις τι σου γινετε.αμα ειναι fake,αμα ειναι corrupted,αμα ειναι η σωστη εκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 bougas όταν φτιάξουν πιο εύχρηστο το πρόγραμμα που ξεγελάει το rapishare θα το χρησιμοποιώ κι εγώ.Δεν γουστάρω να πληρώνω για τα πειρατικά πως το λένε...Αλλά σε prive tracker μπορεί να μην έχεις τις ταχύτητες του rapid αλλά τα αρχεία είναι της ίδιας ποιότητας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leukonas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Εγω θα διαφωνίσω με αυτού που κράζουν τα torrent.Πρωσοπικά λόγο δουλειάς έχω δύο λογαριασμούς rapidshare.Συνεχίζω όμως να κατεβάζω απο torrent αλλά απο private tracker στον οποίο ναι υπάρχουν τα πάντα,χωρίς ιούς και ποτε fake.Δεν πληρωσα ποτέ στον Tracker και ναι κάνω upload γιατί έτσι και αλλιώς τα μηχανήματα λόγο δουλειάς δεν κλείνουν ποτέ.Πάντα φυσικά κατεβάζω με το μέγιστο της ταχύτητας.Για το rapidshare μόνο άσχημες εντυπώσεις έχω.Πολλά κομάτια....ψάξιμο σε forum klp....με λίγα λόγια χάσιμο χρόνου....και απο ταχύτητες....όταν με torrent την ίδια στιγμή κατεβάζω με 210 και ανοίγω rapidshare και κατεβάζει με 50 τα συμπεράσματα τα αφήνω σε εσάς.Ισως για αυτό να έφταιγε η συγκεκριμένη χρονική στιγμή αλλά εγώ έβγαλα τα συμπεράσματα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Aπό τόρεντ με 200 και από rs με 50? Το άλλο με τον τοτό το ξέρεις; Ανά πάσα στιγμή έχεις τη δυνατότητα να φτάνεις στο όριο την γραμμή απλά επιλέγοντας 4 ή παραπάνω αρχεία για downloadανιάρισμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 δηλαδη κατεβαζεις πανω απο 150 γιγα τον μηνα? γιατι προφανος λες ψεματα ξερεις πια ειναι η διαφορα μας? εγω θελω να παιξω το καινουριο cod4? ωραια! ανοιγω το 360 μου,και μεχρι να ζεσταθει το μηχανημα,εχει ηδη κατεβει το παιχνιδι και ειμαι ετοιμος. δεν το βαζω να κατεβαινει απο το προηγουμενο βραδι . αλλα εκεινη την ωρα.σας να παραγγελνεις πιτσα δηλαδη.σε 30 λεπτα το εχεις! βγηκε καινουριο επεισοδιο prison break? το βαζω να κατεβαινει εκεινη την ωρα,και δεν προλαβαινω να κατεβασω και τους υποτιτλους,να το ετοιμο στον σκληρο μου! και δεν με νοιαζει αμα ο αλλος κλεισει τον υπολογιστη του,εγω ακομα συνεχιζω να καταβαζω.και δεν εχω και ιους επισης. και να σου πω και το αλλο στην τελικη? αλλη φαση να λες εχω rapidshare,και αλλη ....torrent.ξεπερασμενα πραγματα.το p2p πεθανε! ειναι σαν να συγκρινεις φερραρι με F16. ποσταρε μου την μεγαλυτερη ταχυτητα που εχεις πιασει με τορρεντ,και να σου ποσταρω και εγω τις ταχυτητες που πιανω εγω,με μια φωτογραφια της επιφανιας εργασιας μας.και να σου ποσταρω και φιλους που εχουνε 24αρα,και πιανουνε σταθερα 2,5 χιλιαρικα Εγώ έχω πιάσει max 34GB τη μέρα. Και όλη τη βδομάδα πήγαινε ~30, και τώρα στις κακές του 12-18. Με 8mbit αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bougas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Aπό τόρεντ με 200 και από rs με 50?Το άλλο με τον τοτό το ξέρεις; Ανά πάσα στιγμή έχεις τη δυνατότητα να φτάνεις στο όριο την γραμμή απλά επιλέγοντας 4 ή παραπάνω αρχεία για downloadανιάρισμα. BASSstarlet μην ασχολεισαι,οταν εχουνε κατι στο μυαλο τους,δεν τους το αλλαζεις με τιποτα ακου εκει 50 με rs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bougas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Για το rapidshare μόνο άσχημες εντυπώσεις έχω.Πολλά κομάτια....ψάξιμο σε forum klp....με λίγα λόγια χάσιμο χρόνου....και απο ταχύτητες....όταν με torrent την ίδια στιγμή κατεβάζω με 210 και ανοίγω rapidshare και κατεβάζει με 50 τα συμπεράσματα τα αφήνω σε εσάς. χασιμο χρονου δεν ειναι,απλα ΕΣΥ δεν ξερεις να βρεις τα αρχεια που θες.εγω οτι θελω,το βρησκω σε δεπτερολεπτα. 50 με rs? οκ στηλε μου με πμ τι θες να σου βρω,και αμα δεν σου ποσταρω 3000 λινκς με πμ σε 1 λεπτο,ξεφτιλησε με σε ολο το φορουμ ΠΡΟΚΑΛΩ ΔΗΜΟΣΙΑ στο φορουμ,οποιος χρηστης θελει,να του δωσω ενα λογαριασμο rs για 1 μηνα,και να κατεβαζει ταυτοχρονα και απο τορρεντ,και να μας πει την γνωμη του εδω στο τοπικ! (δεν κανω πλακα,πμ οποιος προλαβει πρωτος). τι πολλα κομματια ρε φιλαρακι? και στο τορρεντ τα ιδια ειναι. αλλο το "Για το rapidshare μόνο άσχημες εντυπώσεις έχω" ,και αλλο το "δεν εχουμε λεφτα,η απλα δεν θελουμε να πληρωσουμε". φιλικα παντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 δηλαδη κατεβαζεις πανω απο 150 γιγα τον μηνα? γιατι προφανος λες ψεματα ξερεις πια ειναι η διαφορα μας? εγω θελω να παιξω το καινουριο cod4? ωραια! ανοιγω το 360 μου,και μεχρι να ζεσταθει το μηχανημα,εχει ηδη κατεβει το παιχνιδι και ειμαι ετοιμος. δεν το βαζω να κατεβαινει απο το προηγουμενο βραδι . αλλα εκεινη την ωρα.σας να παραγγελνεις πιτσα δηλαδη.σε 30 λεπτα το εχεις! βγηκε καινουριο επεισοδιο prison break? το βαζω να κατεβαινει εκεινη την ωρα,και δεν προλαβαινω να κατεβασω και τους υποτιτλους,να το ετοιμο στον σκληρο μου! και δεν με νοιαζει αμα ο αλλος κλεισει τον υπολογιστη του,εγω ακομα συνεχιζω να καταβαζω.και δεν εχω και ιους επισης. και να σου πω και το αλλο στην τελικη? αλλη φαση να λες εχω rapidshare,και αλλη ....torrent.ξεπερασμενα πραγματα.το p2p πεθανε! ειναι σαν να συγκρινεις φερραρι με F16. ποσταρε μου την μεγαλυτερη ταχυτητα που εχεις πιασει με τορρεντ,και να σου ποσταρω και εγω τις ταχυτητες που πιανω εγω,με μια φωτογραφια της επιφανιας εργασιας μας.και να σου ποσταρω και φιλους που εχουνε 24αρα,και πιανουνε σταθερα 2,5 χιλιαρικα εξαρτάται...πχ από την προηγούμενη εβδομάδα μέχρι τώρα έχω κατεβάσει 400gb από torrent...(ratio free επειδή είναι παλίες ολοκληρομένες σειρές) με ταχύτητα 1.3-1.4mb/sec per torrent...(max από direct download πιάνω 1.5mb/sec) απλά όπως σου είπα έχεις εμπειρία από public trackers και όχι από private για αυτό τα λές αυτά... τα οποία είναι σωστά αλλά μόνο για public tracker sites Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bougas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 εξαρτάται...πχ από την προηγούμενη εβδομάδα μέχρι τώρα έχω κατεβάσει 400gb από torrent...(ratio free επειδή είναι παλίες ολοκληρομένες σειρές)με ταχύτητα 1.3-1.4mb/sec per torrent...(max από direct download πιάνω 1.5mb/sec) απλά όπως σου είπα έχεις εμπειρία από public trackers και όχι από private για αυτό τα λές αυτά... τα οποία είναι σωστά αλλά μόνο για public tracker sites κατσε ρε φιλαρακι,400 γιγα σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα? δηλαδη το χρονο κατεβαζεις 100 τερα δηλαδη? και που τα βαζεις ολα αυτα? τι σειρες ητανε αυτες? παντος δεν νομιζω αυτο το "400" να αντιπρωσοπευει ουτε το 0,001% των χρηστων private trackers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 είπα εξαρτάται...δλδ αν βρω κάτι που με ενδιαφέρει το κατεβάζω... αυτές οι 7-8 Tv Series μπήκαν σε 500αρι σκληρό δίσκο...σιγά που να σκεφτείς ότι υπάρχουν πολλοί που κατεβάζουν tv series σε 720p (1.07gb per episode) για αυτό είπα ότι οι καταστάσεις είναι διαφορετικές ανάμεσα σε public & private trackers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 ενα ακομα πλεονεκτημα των τορρεντ ειναι οτι επειδη οπως ο thresh κατεβαζεις οταν θελεις, μπορει τη μια μερα να θελεις να κατεβασεις 1gb την αλλα να τα σαρωσεις ολα! βεβαια δε μπορω να αμφισβητησω την ταχυτητα του rs αλλα και στα καινουργια και πολυσυζητημενα τορρεντ πιανεις και εκει πολυ μεγαλες ταχυτητες. σε παλαιοτερα αστα και βραστα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bougas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 εμενα παντος τα 150 γιγα το μηνα,μου φτανουν και μου περισευουν.και οταν κατεβαζω κατι,το κατεβαζω παντα χαλαρα,ωστε να το βλεπω κιολας,και οχι για να λεω οτι ειμαι συλλεκτης ταινιων! πχ κατεβασα 40 γιγα 5 σεζον του 24,και τις ειδα σε 15 μερες.δεν θα κατεβασω ποτε ολη την σειρα σταρ τρεκ και το νοικοκοιρες σε απογνωση,και τα φιλαρακια,για να λεω απλα οτι τα εχω.θα τα κατεβασω σιγα σιγα, ενα ενα,και οταν θα θελω να το δω.γιατι οποτε κατεβασα 30 παιχνιδια ολα μαζι,οι 4 διαφορετικες σειρες ταυτοχρονα,στο τελος κατεληξα να μην δω-παιξω τιποτα. ΥΓ.καλα ρε,κατεβαζεις HD rip,με διαφημισεις,και το κρατας για συλλογη ? 1 σεζον HD rip,ειναι 24 χ 1gb,= 24 γιγα συνολικα.μεχρι να τα δεις,θελεις τουλαχιστον 3 μερες,αρα το να τα κατεβασω 400 γιγα ολα μαζι για να βλεπω για τον επομενο χρονο σειρες,δεν μου λεει κατι. ΥΓ.στα τορρεντ υπαρχουνε και ελληνικες σειρες,και ελληνικη μουσικη σε private trackers? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 όχι εγώ προσωπικά δεν κατεβάζω HD(και όχι δεν έχουν διαφημίσεις)...αλλά σειρες όπως πχ Stargate SG-1/ X-Files που είναι 70gb πάνω κάτω η κάθε μια κατεβάζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα