leukonas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Η ζωή κάνει κύκλους.Καποτε ήταν napster μετά ftp μετά irc μετά rapidshare μετά torrent μετά usenext μετά limewire μετά http based σελίδες....όλο κάτι θα βρίσκεται...οπότε μην αγχώνεστε καθόλου.Εγώ πάντος αναρωτιέμαι πως και δεν κλείνουν τα torrentάδικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Netuser Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Καλωσηρθες στο ινσομνια micar98. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nicktgr15 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Εντάξει, μετά το rapidshare δεν νομίζω να μπορεί κάνείς να επιστρέψει στο file sharing και τα p2p. Είναι δυο εντελώς διαφορετικά πράγματα. Πάντως και εγώ δεν νομίζω να γίνει τίποτα. Έχει λεφτά το rapidshare, ας πληρώσουν δικηγόρους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dragonheart Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Εγω αυτο που αναρωτιεμαι ειναι τι θα γινει με αυτους που εχουν ηδη λογαριασμου πληρωμενους μεχρι και ενα χρονο αμα κλεισει τελικα τα site. Θα τους δωσει κανεις τα χρηματα πισω;;; Δεν νομιζω.. Βασικα σκεφτομαι να ανοιξω λογαριασμο premium τριμηνο, τι λετε υπαρχει περιπτωση να κλεισει σε τοσο λιγο διαστημα και να την πατησω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMWN_RA Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Να κλεισει το βλεπω αρκετα χλωμο!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paonikgt Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 οτι και να κανουν οι πειρατεια θα υπαρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bougas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Μακάρι να κλείσει.Ακούς εκεί να πληρώνεις για να πάρεις κόπια Εχουμε p2p δε θέλουμε κεντρικοποιημένες υπηρεσίες με στόχο το κέρδος. τι λες ρε φιλαρακι,εχουνε ενα κοστος συντηρησης 10αδων χιλιαδων ευρω καθε μηνα,και θα το εχουνε και τσαμπα?ξερεις ποσα tbytes σκληρων δισκων στηνουνε αυτοι καθε μερα για να κατεβαζεις εσυ? οχι φιλε,δεν πληρωνουμε το υλικο που κατεβαζουνε.πληρωνουμε την αξιοπιστια του,την αξιοπιστια των χρηστων που ανεβαζουνε σε αυτο,2000+kbps download σταθερα,με την 19αρα Forthnet μου,και πανω απ'ολα,ΑΥΤΟ που γουσταρω να κατεβασω,ΑΥΤΟ θα ειναι,και οχι κατι ...αλλο,οπως στα τορρεντ. ειχα το burnout paradise με 200 seed και 1000 leech,και μεσα σε 30 ωρες κατεβασα μονο ....215mb! στα καπακια,το βρησκω σε rapidshare links,και να τα τα 7 γιγα σε 50 λεπτα.αυτη ειναι η διαφορα. και αμα θες το κανεις εσυ να ειναι τσαμπα,με το να ανεβαζεις και ΕΣΥ αρχεια για να κατεβασουνε οι αλλοι χρηστες. ανεβασε 10-15 πραγματακια και εσυ,ποσταρε τα σε 5 warezadika,και θα εχεις 1 μηνα δωρεαν με 10.000 ποντους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 ειχα το burnout paradise με 200 seed και 1000 leech,και μεσα σε 30 ωρες κατεβασα μονο ....215mb! αυτά τραβάς όταν δεν είσαι σε private tracker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bougas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Βασικα σκεφτομαι να ανοιξω λογαριασμο premium τριμηνο, τι λετε υπαρχει περιπτωση να κλεισει σε τοσο λιγο διαστημα και να την πατησω; ενταξει ρε συ,15 ευρω το τριμηνο εχει,σιγα αυτά τραβάς όταν δεν είσαι σε private tracker αρα τα ιδια με το rapidshare.δηλαδη 5-7 ευρω το μηνα πληρωμη! (και μην μου πεις,οτι θα κατσεις να seedαρεις 7gb για ενα παιχνιδι που θα κατεβασεις,με 50kbps upload....) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 βασικά seedάρω με 110kb/sec αλλά ακόμα και με 50kb/sec θα seedαρα αλλά ακόμα και αν πλήρωνα για private tracker τουλάχιστον δεν θα είχα τον ηλίθιο περιορισμό 25gb/5days Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomcatakis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 ενταξει ρε συ,15 ευρω το τριμηνο εχει,σιγα αρα τα ιδια με το rapidshare.δηλαδη 5-7 ευρω το μηνα πληρωμη! (και μην μου πεις,οτι θα κατσεις να seedαρεις 7gb για ενα παιχνιδι που θα κατεβασεις,με 50kbps upload....) Σωστος ο BOUGAS ετσι ειναι τα πραγματα στο φιναλε σκεφτηται οτι αν εισαστε 2-3 ατομα μαζι πληρωνεται μια συνδρομη ενος ετους και κατεβαζεται οτι γουσταρεται , ασε που ολος ο κοσμος ανεβαζη σαν τρελος σε rapidshare απο ολο τον πλανητη . Εμαθα παιδια οτι Γερμανια παιζη προβλημα με το rapidshare (οποιος μενη γερμανια δεν μπορει να κατεβαση) το rapidshare.de βαρεσε shout down να δοθμε τη θα γινει με το rapidshare.com....ας ελπισουμε οτι μπωρει να την γλιτωση, για μενα το καλυτερο linkαδικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 tomcatakis εννοεις πως το rapidshare.de εκλεισε μονο Γερμανια η γενικως; παντως γενικως δε νομιζω να εκλεισε γιατι τωρα που μπηκα οχι μονο μπορεις να κανεις upload αλλα και να ανεβασεις μεχρι 300μβ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomcatakis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 βασικά seedάρω με 110kb/secαλλά ακόμα και με 50kb/sec θα seedαρα αλλά ακόμα και αν πλήρωνα για private tracker τουλάχιστον δεν θα είχα τον ηλίθιο περιορισμό 25gb/5days Ξερω αρκετα φιλαρακια μου που κατεβαζανε απο torrent και μαζι με αυτο που κατεβαζανε ερχοντουσαν και αλλα πραγματα μαζι που τους κανανε στο τελος ενα PC ....μουρλια τη να σου λεω ειχε πολλη πλακα.Ετσι ειναι οποιος τα θελει τζαμπε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomcatakis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 tomcatakis εννοεις πως το rapidshare.de εκλεισε μονο Γερμανια η γενικως; παντως γενικως δε νομιζω να εκλεισε γιατι τωρα που μπηκα οχι μονο μπορεις να κανεις upload αλλα και να ανεβασεις μεχρι 300μβ! dimitri μεχρι στιγμης εχουν προβλημα αυτοι που μενουν γερμανια.Αν και με ενημερωσανε οτι δεν μπορουν να κατεβασουν οι ιδιοι απο το .de γιατι ειναι κλειστω.Μαλλον το .de ειναι κλειστω μονο για οσους μενουν γερμανια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Ξερω αρκετα φιλαρακια μου που κατεβαζανε απο torrent και μαζι με αυτο που κατεβαζανε ερχοντουσαν και αλλα πραγματα μαζι που τους κανανε στο τελος ενα PC ....μουρλια τη να σου λεω ειχε πολλη πλακα.Ετσι ειναι οποιος τα θελει τζαμπε.... παντως θα διαφωνησω εδω , καθως το αν ειναι επικινδυνο ενα αρχειο δεν παιζει ρολο το μεσο με το οποιο θα το κατεβασεις. μπορει το ιδιο αρχειο που περιεχει ιο καποιος καλλιστα να το ανεβασει και σε rapidshare. οπως οταν παιρνεις τα λινκ του rapidshare πρεπει να εμπιστευεσαι το site που σου τα δινει ετσι και με τα τορρεντ. ειναι πολλοι αυτοι που μπορεις να εμπιστευτεις. εξαλλου και να μην τους ξερεις υπαρχουν τα comments σε ολα τα σοβαρα τορρεντ site. ακομα οταν μιλαμε για private trackers ειναι εντελως αδιανοητο να βρεθει infected αρχειο μεσα σε τορρεντ γιατι αν γινοταν αυτο θα σημαινε αυτοματα και τη διαγραφη του uploader... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα