Προς το περιεχόμενο

Νομικά Προβλήματα για το Rapidshare

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι αλλά μπορούν να το κάνουν με τη μια μεταφορά στο Recycle Bin αν έχει password :-)

Αν γινει κατι τετοιο βλεπω το rapidsahare να κανει μερικα χρονια να πουλησει premium acount.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αρχικό μήνυμα απο Γιάννης Platano

Πιστευω σε ενα upload rar με pasword δεν μπορει να δει κανεις το περιεχομενο του αν δεν ξερει το pasword. Διορθωστε με αν κανω λαθος.

Γιάννη έχω συναντήσει διάφορα προγραμματάκια σε σελίδες που υποτίθεται σπάνε κωδικούς στα .rar. Δεν ξέρω πόσο δύσκολο είναι γιατί δε το δοκίμασα ποτέ αλλά λογικά φαντάζομαι δε θα είναι και απίθανο να γίνεται τη στιγμή που σπάνε κωδικοί σε πολύ πιο σοβαρά πράγματα. Πόσο μάλλον αν θέλει να το κάνει μια κρατική υπηρεσία που θα έχει και τις ανάλογες γνώσεις και υλικά.

Γιάννη έχω συναντήσει διάφορα προγραμματάκια σε σελίδες που υποτίθεται σπάνε κωδικούς στα .rar. Δεν ξέρω πόσο δύσκολο είναι γιατί δε το δοκίμασα ποτέ αλλά λογικά φαντάζομαι δε θα είναι και απίθανο να γίνεται τη στιγμή που σπάνε κωδικοί σε πολύ πιο σοβαρά πράγματα. Πόσο μάλλον αν θέλει να το κάνει μια κρατική υπηρεσία που θα έχει και τις ανάλογες γνώσεις και υλικά.

Ευχομαστε να μην ειναι ετσι !!!!:mad::mad::mad::mad:

Ναι πράγματι υπάρχουν προγρμματακια και ναι σπάνε τους κωδικούς και έχω δοκιμάσει να σπάσω κωδικό σε ένα αρχείο rar και έκανε μια εβδομάδα :shock: και το rapidshare δεν έχει ένα αρχείο έχει εκατομμύρια το συμπέρασμα δικό σας...

(τώρα αν δεν θα επιτρέψουν αρχεία με κωδικό άλλο αυτό...)

μπορεί άνετα το rapid να βάλει ένα bot πάνω στο upload form και να μην αφήνει να ανεβαίνουν κλειδωμένα αρχεία (zip.rar etc).

Μετά από αυτό να βάλει άλλο ένα bot για scan αρχείων με κατάληξη .mp3 , .wav , .wma etc.

Λύση υπάρχει αλλα άμα το κάνει αυτό ... ήρθε το τέλος .. ήρθε το τέλος..

και το ξέρουν, γιαυτό και θα το τραβήξουν όσο μπορούν ... θα τα δώσουν όλα!!!

Αυτό για τον έλεγχο κλειδωμένων αρχείων δεν ξέρω κατά πόσο είναι πρακτικό να γίνει,αλλά όσον αφορά για τις καταλήξεις αυτές μπορούν να σβηστούν πριν το upload και να τις επαναφέρει ο χρήστης που θα κατεβάσει τα αρχεία.

'Ηδη γίνεται.

Μακάρι να κλείσει.Ακούς εκεί να πληρώνεις για να πάρεις κόπια :devil:Ευτυχώς εμείς έχουμε τον Schlomi Kalfa και δουλεύουμε αυτούς που πληρώνουν συνδρομές.(Καλά υπάρχουν και οι λαλάκες που κάνουν δωρεές για να ανεβάσουν upload στους ιδιωτικούς trackers αλλά αυτοί είναι λιγότεροι.)Εχουμε p2p δε θέλουμε κεντρικοποιημένες υπηρεσίες με στόχο το κέρδος.

.de νομιζω που ειναι αδιαφορο.

ουσιαστικα δεν μπορει να κανει πολλα η γερμανια βασιζομενη σε δικαστηριο δικο της... για να επιρρεαστει το rapidshare.com πρεπει να παει στο ευρωπαικο δικαστηριο.Διορθωστε με αν κανω λαθος για το που βγηκε η συγκεκριμενη αποφαση.

Μακάρι να κλείσει.Ακούς εκεί να πληρώνεις για να πάρεις κόπια :devil:Ευτυχώς εμείς έχουμε τον Schlomi Kalfa και δουλεύουμε αυτούς που πληρώνουν συνδρομές.(Καλά υπάρχουν και οι λαλάκες που κάνουν δωρεές για να ανεβάσουν upload στους ιδιωτικούς trackers αλλά αυτοί είναι λιγότεροι.)Εχουμε p2p δε θέλουμε κεντρικοποιημένες υπηρεσίες με στόχο το κέρδος.

Ox φιλε ξανασκεψου αυτα που λες....τα p2p ειναι εξαιρετικα ποιο ανασφαλη και αποδεδειγμενα με πολυ μικροτερες ταχυτητες.Καμια σχεση βασικα.

Ενταξει ρε παιδια τι κλαιγεστε οτι θα κλεισει. Ετσι ειναι η ζωη, και το napster εκλεισε και η ζωη συνεχισε. Θα κλεισει το rapid, και θα βρεθει κατι αλλο....Ελεοςςς.

Ενταξει ρε παιδια τι κλαιγεστε οτι θα κλεισει. Ετσι ειναι η ζωη, και το napster εκλεισε και η ζωη συνεχισε. Θα κλεισει το rapid, και θα βρεθει κατι αλλο....Ελεοςςς.

ναι κανένα άγχος...:-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...