kx5 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δεν αναφέρομαι στη γείωση του hardware, αλλά στην θωράκιση του κουτιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 και; . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 φίλε respect...συγχαρητήρια για τη δουλειά σου...ελπίζω εαν ποτέ χρειαστώ τη βοηθεια σου σε κουτί να μου κάνεις καλά τιμή ως μέλος του φορουμ χαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joker99 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 φίλε respect...συγχαρητήρια για τη δουλειά σου...ελπίζω εαν ποτέ χρειαστώ τη βοηθεια σου σε κουτί να μου κάνεις καλη τιμή ως μέλος του φορουμ χαχαχαχα οπα μαστορα για πλακα το ειπα...εδω το δικο μου εκανα 1 μηνα για να παρω αποφαση να το ξεκινησω... παντως αν θελει καπιως να κανει κατι τετοιο ευχαριστως και να τον βοηθησω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oneofthem Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 μπράβο καταρχήν, το ξύλο δε μου πάει για κουτί βέβαια όσο καλά και να φτιαχτεί αλλά ήθελα να πω ότι μου άρεσε αυτό που είπες ότι μπαίνει σαν συρτάρι σε έπιπλο, είναι πολύ καλό και σύγχρονο στοιχείο αυτό κι έτσι πρέπει να σκέφτεται κάθε σχεδιαστής πιστεύω σε πιο γενικευμένες λύσεις, πιο ανοιχτόμυαλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Ωραία δουλειά...μπράβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Commentator Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 μπραβο κι απο μενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charlatan154 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 οντως πολυ καλη δουλεια μπραβο και απο μενα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 όχι ρε joker για πλάκα το είπα ευχαριστώ πάντως για το γεγονός ότι είσαι πρόθυμος να βοηθήσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksipsi Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Εχεις καμια επιπλεον φωτογραφια που να δειχνει πως εχεις στηριξει τον δισκο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joker99 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 και να βαλω δεν θα δεις τπτ.. ο δισκος ειναι χυμα πανω σε αφρωδη/κυματοειδες ηχομονωτικο υλικο (πατα απο τη μερια που εχει τα κυματα για να αεριζεται) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasSTi Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Ωπα!!! Τώρα το είδα ρε Κώστα!!! Μπράβο φίλος, αρκετά καλή δουλειά!!! Υ.Γ. Δλδ εγώ τώρα πρέπει να κάνω ένα από γρανίτη??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 θα μέτραγε πάντως αλλά θα ήταν ασήκωτο μαύρο γρανίτη όμως ε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joker99 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 ευχαριστω Κωστα! Υ.Γ και ασηκωτο στην τσεπη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
after Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Αν βαφτει καλα, το μαυρο λακα ειναι πολυ καλο και για πισι Τωρα το μονο που θες, ειναι μια καλη φωτογραφικη :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.