joker99 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 ηθελα ενα HDPC CASE και πηγα να αγορασω ενα αλλα οι τιμες ηταν πολυ για τον π....ο σκεφτηκα λοιπον να φτιαξω εγω ενα μιας που ξερω 2-3 πραγματα απο μαστορεματα υλικα: MDF 16mm χρωμα μαυρο λακα για εξω χρωμα αντιπυρικο για μεσα δεχομαι και παραγγελιες για οποιαδηποτε μορφη CASE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 πολυ καλη δουλεια ρε σι. Ορεα σχεδιασμος κλπ. Με τοσα ανεμηστερακια δεν σε ενοχλει ο θορυβος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsadler Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 πολυ καλο φιλε μου. στο πανω καλυμα πιστευω να βαλεις ενα φαν ακομα για εισαγωγη αερα κατευθειαν στην ψυκτρα του επεξεργαστη ετσι?. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joker99 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 πολυ καλη δουλεια ρε σι.Ορεα σχεδιασμος κλπ. Με τοσα ανεμηστερακια δεν σε ενοχλει ο θορυβος? thanks 3 εχει ολα-ολα αλλα ειναι στα 18-20db και δεν ακουγεται πραμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joker99 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 πολυ καλο φιλε μου. στο πανω καλυμα πιστευω να βαλεις ενα φαν ακομα για εισαγωγη αερα κατευθειαν στην ψυκτρα του επεξεργαστη ετσι?. ακριβως πανω απο το fan του cpu εχει τρυπα + fun guard και τραβαει αερα απο εκει. δλδ περνει αερα απευθειας εξω απο το κουτι γενικα εχει παρα πoλυ καλο airflow Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Πολύ καλό, μπράβο. Το μόνο που δε μου αρέσει είναι το fan μπροστά. Μπορούσε να μπει από πάνω ή στα πλαϊνά. Επίσης απ' ότι βλέπω το mdf το έβαψες κατευθείαν έτσι; Ή είναι φρέσκο; (βλέπω και το κομπρεσέρ από πίσω μια χαρά ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joker99 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Πολύ καλό, μπράβο. Το μόνο που δε μου αρέσει είναι το fan μπροστά. Μπορούσε να μπει από πάνω ή στα πλαϊνά. Επίσης απ' ότι βλέπω το mdf το έβαψες κατευθείαν έτσι; Ή είναι φρέσκο; (βλέπω και το κομπρεσέρ από πίσω μια χαρά ) για το fun στο πλαι η απο πανω δεν γινεται... το case μπαινει μεσα σε επιπλο δλδ φαντασου κατι σαν συρταρι που μονο απο πισω κ απο μπροστα εχει κενο. το MDF θελει πρωτα ασταρι και μετα χρωμα αλλιως δεν πιανει καλα. πιο ειναι φρεσκο;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Κατάλαβα. Το mdf ρε συ, το ξύλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joker99 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Κατάλαβα. Το mdf ρε συ, το ξύλο. οκ ρε στην αρχη δεν το'πιασα και πηγε αλλου το μυαλο μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Μετά το αστάρι θέλει και σπατουλάρισμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joker99 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Μετά το αστάρι θέλει και σπατουλάρισμα ε ναι αμα εισαι μερακλης του σκας και 2-3 σπατουλιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Ε ναι ρε συ αφού βλέπω έχεις εργαλεία. Πόσο σου πήρε χωρίς το βάψιμο καμιά ώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joker99 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Ε ναι ρε συ αφού βλέπω έχεις εργαλεία. Πόσο σου πήρε χωρίς το βάψιμο καμιά ώρα; στο πολυ χαλαρο με καφεδακη κτλ. κανα 2ωρο περιπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kx5 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Θα σου πρότεινα να ασχοληθείς λιγάκι με την ηλεκτρομαγνητική θωράκιση του κουτιού. Να ντύσεις το εσωτερικό με μεταλλικά φύλα και να τα γειώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δε χρειάζεται γειωμένα είναι όλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.