Προς το περιεχόμενο

Eρωτηση για Wd Passport

stefanos_79

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια θελω να σας ρωτησω οι καινουριοι WD Passport είναι μικροτεροι σε μεγεθος απο τους παλιους τους πρωτους που είχαν βγει?Σας ρωταω γιατι πηρα μια θηκη μεταφορας neopren απο το ebay και ο δικος μου δεν χωραει με την καμια.Ειναι απο τους πρωτους που βγηκαν ,γκρι με γαλαζιο καουτσουκ.Εκανα πατατια?

Δημοσ.

Αντε μωρε με τις μαλακιες μου εχουν καψει 2 controllers. Δεν παιζονται. Maxtor, Seagate δεν παιρνω με την καμια, μου εχουν καει 3 φορες σκληροι, τη μια μαλιστα με προειδοποιησε και 1 εβδομαδα νωριτερα να σωσω ο,τι προλαβω καθως bootαρε το pc. Τωρα εκει που εμπιστευομουν τη WD, ολοι οι σκληροι ειναι WD εχω αηδιασει! Μεσα σε 3 εβδομαδες ο 2,5'' ο 160 GB εκαψε τον μητρικο του controller, αγορασα θηκη, εκαψε και τη θηκη! Και τα Multirama μου ειπαν οτι το κακομεταχειριστηκα αρα δεν μπαινει στην εγγυηση και τον εβγαλα απο την παλια θηκη, τον εβαλα στην καινουρια που καηκε αρα δεν υπαρχει σωτηρια. Θα το γυρισω σε LaCie μου φαινεται.. Porsche Design και πεταμενα ευρω παραπανω. :devil:

Δημοσ.

Καταρχην Καλως Ορισες στο φορουμ.Κατα δευτερο λογο εγω κανω αναφορα σε θηκη μεταφορας neopren και οχι σε κουτι 2,5" για σκληρο δισκο.

ΥΓ.Μην χρησιμοποιεις υβριστικη φρασεολογια.Οσο τσατισμενοι κι αν ειμαστε δεν ειναι πρεπον να εκδηλωνουμε ετσι την αγανακτηση μας.Καλη συνεχεια στο φορουμ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...