tourist23 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Γεια σας παιδια..Θελω να κανω format στον υπολογιστη μου αλλα τρωει κατι κολληματα και δε διαβαζει drivers..Οποτε εγω πως μπορω να του κανω φορματ??Εχετε καμια αλλη λυση....Γιατι δεν τους διαβαζει??Οποιος εχει καμια ιδεα ας βοηθησει..Ευχαριστω!!!
santosp Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Τι λογισμικο εχει το pc σου; Ενας τροπος ειναι με το ιδιο το cd των windows.
tourist23 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Τι λογισμικο εχει το pc σου; Ενας τροπος ειναι με το ιδιο το cd των windows. Windows XP εχω...Τις καρτες γραφικων και ολα τα σχετικα ομως πως θα τα εγκαταστησω....Το cd των ΧΡ το εχω.
johnpap Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Αυτό το δεν διαβάζει drivers με μπέρδεψε λίγο οφείλω να ομολογήσω.... Τέλος πάντων αν έχεις laptop πήγαινε στον δικτυακό τόπο του κατασκευαστή και κατέβασε όλους τους απαραίτητους drivers (κάνε το πριν το format μην τυχόν και δεν μπορείς να μπεις στο net μετά) βάσει του μοντέλου του υπολογιστή σου. Γράψτα σε CD και είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις (αν το Laptop δεν είναι πολύ παλιό πιθανότατα σου επιτρέπει να το κάνεις επανεγκατάσταση χωρίς εσύ να κατεβάσεις τίποτα, έχει έτοιμο image Με όλες τις προεπιλεγμένες εφαρμογές και εσύ του ζητάς απλά να το εγκαταστήσει. Αν έχεις επιτραπέζιο τα πράγματα είναι λίγο πιο περίπλοκα. Μπες στη Διαχείριση συσκευών (Ο Υπολογιστής μου > δεξι κλικ Ιδιότητες > καρτέλα Υλικό > Διαχείριση συσκευών) και κατέγραψε τα ονόματα των συσκευών σου (κάρτα δικτύου, προσαρμογέας οθόνης, κάρτα ήχου κλπ). Για τα μισά απ' αυτά μπορείς πολύ απλά να ανοίξεις τον υπολογιστή σου και να δεις το μοντέλο και τον κατασκευαστή του Motherboard και να μπεις στον δικό του δικτυακό τόπο και να κατεβάσεις τα περισσότερα βάσει πάλι του μοντέλου. Καλά φορμαρίσματα!!!!
washcloud Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 johnpap ,εγώ στη θέση του αρχικού poster θα..τρόμαζα λίγο,αν δεν ήξερα μερικά πράγματα,έτσι που τα είπες....Τέλος πάντων,και ΄μενα με μπέρδεψε με το "δεν διαβάζει drivers"...Tι ακριβώς εννοεί εδώ....θεός ξέρει. ΑΝ εννοεί ότι βάζει το cd "με τους drivers" και ο υπολογιστής κάνει το...κορόϊδο,η αμέσως επόμενη ερώτηση είναι "ΜΟΝΟ με αυτό το cd υπάρχει πρόβλημα;Ή και με άλλα;"... georgia89,καλό θα ήταν να μας κατατοπίσεις λίγο περισσότερο με το τί εννοείς,καθώς και ν' αποσαφηνίσεις εάν έχεις laptop ή destop pc...
tourist23 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 johnpap ,εγώ στη θέση του αρχικού poster θα..τρόμαζα λίγο,αν δεν ήξερα μερικά πράγματα,έτσι που τα είπες....Τέλος πάντων,και ΄μενα με μπέρδεψε με το "δεν διαβάζει drivers"...Tι ακριβώς εννοεί εδώ....θεός ξέρει.ΑΝ εννοεί ότι βάζει το cd "με τους drivers" και ο υπολογιστής κάνει το...κορόϊδο,η αμέσως επόμενη ερώτηση είναι "ΜΟΝΟ με αυτό το cd υπάρχει πρόβλημα;Ή και με άλλα;"... georgia89,καλό θα ήταν να μας κατατοπίσεις λίγο περισσότερο με το τί εννοείς,καθώς και ν' αποσαφηνίσεις εάν έχεις laptop ή destop pc... εχετε δικιο παιδια...sorry!!Λοιπον.., εχω desktop και οπως ειπες το Pc κανει τον κινεζο...Δε χαμπαριαζει τπτ..Το κανει με ολα τα cd/dvd....Να κανω μια ερωτηση? Αν κατεβασω τους drivers δε θα πρεπει να τους καψω σε cd και μετα να τους εγκαταστησω?Αφου ομως δεν αναγνωριζει τπτ πως θα το κανω??
thanasis00 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 δηλαδη οτι cd/dvd βαλεις δεν το διαβαζει ε? τι να σου πς, μπορει να επαθε κατι... δοκιμασε να του περασεις καιουριο firmware... ξερεις τι μαρκα ειναι και τι μοντελο?
dimitris2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 μονο στα windows δεν αναγνωριζει το drive ή και στο boot?
washcloud Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 ..Έτσι μάλιστα....Έχουμε από κάπου να αρχίσουμε...(αν και μας έβαλες ένα σωρό θέματα τώρα..) 1)Πότε αγοράστηκε ο υπολογιστής; 2)Αν έχεις windows με service pack 2 ,δεν είναι καθόλου απίθανο οι περισσότερες συσκευές να αναγνωριστουν αυτόματα από τους embedded drivers των windows 3)Φορμάτ έχεις ξανακάνει;(στο συγκεκριμένο pc; )Αν ναι, βάλε το cd των windows,ρύθμισε το BIOS ώστε να ξεκινάει το boot από το cd/dvd drive και δες αν ξεκινάει η εγκατάσταση (αν τα κάνεις όλα σωστά και ΔΕΝ ξεκινάει,έχεις πρόβλημα ΜΑΛΛΟΝ με το drive..) Aν ξεκινάει,κλείσε τον υπολογιστή και 4)Αν έχεις SATA δίσκο (δες τις "διαφορές" εδώ http://www.pcstats.com/articleimages/200504/hddinstall_cablestock.jpg ,σε σχέση με το ποιά καλώδια χρησιμοποιούν οι SATA και ποιά οι PATA(IDE) δίσκοι ) (για το δίσκο του λειτουργικού λέω) , θα χρειαστείς δισκέτα (floppy drive υπάρχει στο μηχάνημα; ) με driver για τον SATA controller της motherboard-τον οποίο θα εγκαταστήσεις, πατώντας f6 με το που θα αρχίσει η εγκατάσταση (όποτε πας να την κάνεις), για την ακρίβεια θα δεις να το γράφει στο κάτω μέρος της οθόνης,λίγο μετά που θα γίνει μπλε... Αν ο δίσκος σου ΔΕΝ είναι SATA,δεν χρειάζεσαι κάτι απ΄όλ αυτά-θα μπορέσεις να συνεχίσεις με την εγκατάσταση...Αν όμως είναι,ή έχεις ήδη την δισκέτα για την οποία μιλάω(την πήρες μαζί με τον υπολογιστή),ή θα χρειαστεί να την φτιάξεις,γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσεις (μάλλον) να εγκαταστήσεις windows... Για το πως θα τη φτιάξεις,τα ξαναλέμε ΑΝ μας επιβεβαιώσεις ότι ο δίσκος είναι SATA.. Αν λοιπόν το drive διαβάζει το cd των windows,τότε έχεις απλά πρόβλημα στα windows,το οποίο θα λυθεί με το φορμάτ...Κι ΑΝ κάποιες συσκευές δεν αναγνωριστούν από τα windows,θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις το cd με τους drivers που ήδη έχεις.. ..Στην περίπτωση δε που "κάτι δεν πάει καλά" (το cd των driver να έχει πρόβλημα πχ),μην αγχώνεσαι,μπορείς να τους κατεβάσεις(από το site της μητρικής σου,αλλά και από τα ξεχωριστά site των επιμέρους καρτών) και να τους τρέξεις ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΕΙΣ ΣΕ CD.. *** .." Όλα" λοιπόν θα εξαρτηθούν από: α)αν το drive ΔΙΑΒΑΖΕΙ το cd των windows β)αν ο δίσκος που θα βάλεις windows είναι SATA.... Aπάντα και τα ξαναλέμε...
giorgosa5 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 γι αυτο υπαρχουν και οι τεχνικοι ηλεκτρωνικων υπολογιστων. λεω τωρα εγω.
chpetros Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Το πρόβλημα λύνεται πολύ απλά πιστεύω. Κατεβάζεις από εδώ το πρόγραμμα my drivers http://www.brothersoft.com/my-drivers-download-13690.html το οποίο τρέχεις και παίρνει backup όλους τους drivers του συστήματός σου σε αρχείο που το βάζεις σε ένα φλασάκι και τους επαναφέρεις όταν εγκαταστήσεις μετά τα Windows XP Το πρόγραμμα είναι με δοκιμή 15 ημερών οπότε θα προλάβεις να κάνεις τη δουλειά σου
tourist23 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Το πρόβλημα λύνεται πολύ απλά πιστεύω.Κατεβάζεις από εδώ το πρόγραμμα my drivers http://www.brothersoft.com/my-drivers-download-13690.html το οποίο τρέχεις και παίρνει backup όλους τους drivers του συστήματός σου σε αρχείο που το βάζεις σε ένα φλασάκι και τους επαναφέρεις όταν εγκαταστήσεις μετά τα Windows XP Το πρόγραμμα είναι με δοκιμή 15 ημερών οπότε θα προλάβεις να κάνεις τη δουλειά σου Σε ευχαριστω πολυ..Θα το δοκιμασω και θα σας πω αποτελεσματα...
washcloud Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 ..εγώ απλά αναρωτιέμαι τί γινεται μ' αυτήν την τακτική,όταν υπάρχουν corrupted drivers...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.