fantomas3004 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Μπορεί στη θεωρία να είναι έτσι, δεν είμαι σίγουρος για το αν ισχύουν νομικά τα όσα έγραψες στο προηγούμενο post. Ακόμη κι έτσι όμως, στην πράξη τα πράγματα φαίνεται να είναι εντελώς διαφορετικά. Δεν καταγράφεται σε fora όπως το Insomnia π.χ. κανενός είδους «τάση» των νέων μελών για υϊοθέτηση πραγματικών ονοματεπωνύμων στη θέση των nicknames. Αν τα πλεονεκτήματα ήταν τόσα πολλά, δε θα συνέβαινε το αντίθετο... ; Άν κι δέν τα πάω καλά με τα νομικά έχω διαβάσει οτι τα άρθρα 57 - 60 του αστικού Κώδικα περι "προσβολής της προσωπικότητας" μπορούν να χρησιμοποιηθούν και απο τους επώνυμους χρήστες του Internet που αισθάνονται κάτι παρόμοιο.
bianca76 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Γιατι θα μπερδευαμε τους Κωσταδες, τους Γιαννηδες και τις Μαριες!!!χαχαχα
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 δεν έχω διαβάσει τα παραπάνω μηνύματα οπότε θα είμαι σύντομος. σκέψου να σε λένε Μαρία και να θες να μπεις επώνυμα. μάλλον θα είχες nick Maria412341453215234143 (κατανοητόν ...φαντάζομαι). επίσης οι περισσότεροι δεν έχουν καμία διάθεση να ξέρει ο κάθε τρίτος το όνομά του ή ακόμα περισσότερο το επώνυμό του. τέλος, άσε που ανώνυμα μπορείς να πεις/κάνεις οτιδήποτε χωρίς να εκτεθείς ανεπανόρθωτα (κοινώς να γίνεις ρόμπα). αυτά...
21century Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Μπορέι να μην γνωρίζει το ονοματεπώνυμό σου αλλά σίγουρα υπάρχει η ταυτότητά σου από την διεύθυνση ip που χρησιμοποιεί ο καθένας οπότε μην τρέφουμε αυταπάτες ότι είμαστε τελείως ανώνυμοι...
fantomas3004 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Μπορέι να μην γνωρίζει το ονοματεπώνυμό σου αλλά σίγουρα υπάρχει η ταυτότητά σου από την διεύθυνση ip που χρησιμοποιεί ο καθένας οπότε μην τρέφουμε αυταπάτες ότι είμαστε τελείως ανώνυμοι... Τις αυταπάτες τρέφουν οι νέοι χρήστες του Internet που ενθουσιάζονται επειδή γνωρίζουν κάποια προτερήματα που δέν μπορούσαν να τα διανοηθούν πρίν. Μετά απο μιά μακρόχρονη εμπειρία αλλάζουν τα πράγματα και καταλαβαίνουμε οτι ανώνυμοι είμαστε μόνο φαινομενικά και όχι ουσιαστικά.
Mithrantir Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Μπορέι να μην γνωρίζει το ονοματεπώνυμό σου αλλά σίγουρα υπάρχει η ταυτότητά σου από την διεύθυνση ip που χρησιμοποιεί ο καθένας οπότε μην τρέφουμε αυταπάτες ότι είμαστε τελείως ανώνυμοι... Αυτός ο τρόπος όμως για να βρει το ονοματεπωνυμό σου κτλ , δεν είναι εύκολος και χρειάζεται κάποιον όγκο γνώσεων που δεν έχουν όλοι. Είναι διαφορετικό απ' τα να τα δίνεις εσύ φόρα παρτίδα.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Αυτός ο τρόπος όμως για να βρει το ονοματεπωνυμό σου κτλ , δεν είναι εύκολος και χρειάζεται κάποιον όγκο γνώσεων που δεν έχουν όλοι. Είναι διαφορετικό απ' τα να τα δίνεις εσύ φόρα παρτίδα. με συγχωρείτε κύριοι αλλά είστε οφτόπικ τώρα. πέρα απ' αυτό ο κοινός χρήστης είναι δύσκολο να μάθει τα ονοματεπώνυμα αυτών που ξέρει σ' ένα forum. κι εκείνος που μπορεί δεν νομίζω ν' ασχοληθεί μαζί μας. όπως γίνεται και με τους hackers οι οποίοι δεν θα μπουν καν στη διαδικασία να "χτυπίσουν" κάποιον από εμάς ... συγνώμη για το οφτόπικ σπαμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.