Προς το περιεχόμενο

Γιατι βαζουμε ψευδονυμα?

grigoriso

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δε λεω εχετε ωραια επιχειρηματα τουλαχιστον θα επρεπε να βαζουμε μια φωτο της φατσας μας να ξερουμε με ποιον μιλαμε αν ειναι αντρας η γυναικα νεος η γερος! που ξερω οτι δεν ειστε botakia?

εγώ πάλι να σε πληροφορήσω ότι είμαι μια γριά γυναίκα, η οποία έχει σχέση αγάπης με τα χάπια της (εξ'ού και το συγκεκριμένο νικ) κι ο λόγος που δε βάζω φωτό της μούρης μου είναι από σέβας στην κοινή αισθητική...

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

η διαφορετικα να αναφερομαστε π.χ. φρου φρου insomnia 2004 πρωτη εγραφη παρουσιαζομαι στο forum να αναφερω οτι θελω 10 μερες αδεια. γιατι θα παω στο χωριο μου! μην μου στελνετε μηνυματα!!! καπως ετσι! η με τα αληθινα στοιχεια του!!

Δημοσ.
εγώ πάλι να σε πληροφορήσω ότι είμαι μια γριά γυναίκα, η οποία έχει σχέση αγάπης με τα χάπια της (εξ'ού και το συγκεκριμένο νικ) κι ο λόγος που δε βάζω φωτό της μούρης μου είναι από σέβας στην κοινή αισθητική...

Και εγω να προσθέσω οτι η απο πάνω ψευδεται. Και εχω και αποδείξεις ;)

Επισης εγω το προφίλ μου το χω κομπλέ Parsifal χεχε :P

Δημοσ.
Και εγω να προσθέσω οτι η απο πάνω ψευδεται. Και εχω και αποδείξεις ;)

Επισης εγω το προφίλ μου το χω κομπλέ Parsifal χεχε :P

δε σας γνωρίζω, κυρία μου !

Δημοσ.

Γιατί ποιός είπε ότι δεςν μπορούμε να βάλουμε το μικρό μας ονόμα πάντος αυτό όλα τα λεφτά

Εγώ πάντως πιστεύω ότι τα ψευδώνυμα μπαίνουν για να μην γινόμαστε ρόμπα με τα ορθογραφικά που κάνουμε.

lol

Δημοσ.
η διαφορετικα να αναφερομαστε π.χ. φρου φρου insomnia 2004 πρωτη εγραφη παρουσιαζομαι στο forum να αναφερω οτι θελω 10 μερες αδεια. γιατι θα παω στο χωριο μου! μην μου στελνετε μηνυματα!!! καπως ετσι! η με τα αληθινα στοιχεια του!!

Ή είσαι αδαής ή είσαι κάνα script kiddie που απογοητευμένο από την ανικανότητα του προσπαθεί να κάνει λίγο social engineering μπας και βρει κάτι.

Αν δε σου αρέσει το πως δηλώνει ο καθένας την ταυτότητα του εδώ και οπουδήποτε αλλού μέσα στο χώρο του διαδικτύου, μπορείς κάλλιστα να κάνεις το πρώτο βήμα μόνος σου και να βάλεις τα πραγματικά σου στοιχεία στο profile σου.

Αλλά δε το έχεις κάνει. Το γιατί όχι ερευνάται ακόμα. Δύο πιθανότητες παρέθεσα στην αρχή του ποστ μου.

Δημοσ.
Δεν είναι λίγο παράταιρο να ανοίγεις τέτοιο θέμα, από τη στιγμή που δεν έχεις μπει στον κόπο να συμπληρώσεις ούτε μία προσωπική πληροφορία στο προφίλ σου; Όχι απαραίτητα αριθμό ταυτότητας και ΑΦΜ. Ηλικία, προσωπικά ενδιαφέροντα, κάτι τις τέλος πάντων...

καλα τα λες ρε boss αλλα δεν μπηκα στο forum na μιλαω με τις ωρες μια πληροφορια εψαχνα μονο. και τελικα κολησα! πως τα συμπληρωνω? και εσυ αμα βλεπεις κανενα ορθογραφικο λαθως να το διορθωνεις να μην γινομαστε ρομπα!! πες να βαλουν και ελεγχο ορθογραφιας!

Δημοσ.

Όποιος θέλει να βάλει αντί για ψευδώνυμο το πραγματικό του ονοματεπώνυμο είναι ελεύθερος να το κάνει με τα 1000 σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα.

Όχι μονάχα δέν πρόκειται να συναντήσει κανένα εμπόδιο αλλά έχει και εξαιρετικά προτερήματα είναι προστατευμένος απο τις προσωπικές επιθέσεις που είναι ψωμοτύρι στις ανώνυμες συζητήσεις. Άν έχει δηλώσει κάποιος το ονοματεπώνυμο του και είναι πραγματικό μπορεί άν δεχτεί υβριστική επίθεση να καταφύγει στην προστασία ηλεκτρονικού εγκλήματος, να συλλάβει τον κακό χειριστή του πληκτρολογίου μέσω του ip, και ίσως τελικά έχει κακά ξεμπερδέματα με δικαστήρια.

Ο ανώνυμος λογαριασμός δέν έχει κανένα δικαίωμα να κάνει κάτι τέτοιο είναι υποχρεωμένος να δεχτεί τα πάντα.

Δημοσ.
πες να βαλουν και ελεγχο ορθογραφιας!
Έλα ρε,μην κάνεις έτσι.Κι ένα λαθάκι να κάνεις τί έγινε??

Το πολύ πολύ να σε κράζουμε μέχρι να βαρεθούμε :P

Δημοσ.

φίλε fantomas3004 συμφωνώ εν μέρει μαζί σου...

πιστέυω όμως ότι η ανωνυμία προϊδεάζει κατά κάποιο τρόπο τον άνθρωπο να πεί μια κουβέντα παραπάνω, ακόμα και στην περίπτωση που σε άλλες συνθήκες δε θα το έκανε ποτέ και όχι απαραίτητα φοβούμενος τις νομικές κυρώσεις.

Όποιος έχει σταθερό χαρακτήρα είναι σε θέση να αντιμετωπίζει τους άλλους όπως πρέπει, χωρίς να εκμεταλλεύεται ή έστω παρασέρνεται από την ανωνυμία.

εγώ βλέπω την κατάσταση στην ανώνυμη επικοινωνία που προσφέρουν τα forum γενικά, σαν μια παρέα από αγνώστους που μιλάνε πιο ανοιχτά απ' ότι σε άλλες στιγμές, αλλά καμιά φορά παραγνωρίζονται κιόλας....

επειδή όμως το βάρυναμε λίγο το κλίμα....ας πει κάποιος καμιά εξυπνάδα να γελάσουμε γιατί εμένα δε μου έρχεται αυτή τη στιγμή και θα πώ κανένα κρύο...μέρες που είναι και δε δουλεύει και ο καυστήρας...:lol::lol::lol:

είδατε.... το είπα!:eek:

Δημοσ.
Όποιος έχει σταθερό χαρακτήρα είναι σε θέση να αντιμετωπίζει τους άλλους όπως πρέπει' date=' χωρίς να εκμεταλλεύεται ή έστω παρασέρνεται από την ανωνυμία.

[/quote']

Συμφωνώ και εγώ απλά ήθελα να τονίσω οτι άν η ανωνυμία είναι μιά φορά ευπρόσδεκτη η επωνυμία μεταξύ ανωνύμων είναι 100 φορές περισσότερο.

Δημοσ.
Συμφωνώ και εγώ απλά ήθελα να τονίσω οτι άν η ανωνυμία είναι μιά φορά ευπρόσδεκτη η επωνυμία μεταξύ ανωνύμων είναι 100 φορές περισσότερο.

Μπορεί στη θεωρία να είναι έτσι, δεν είμαι σίγουρος για το αν ισχύουν νομικά τα όσα έγραψες στο προηγούμενο post. Ακόμη κι έτσι όμως, στην πράξη τα πράγματα φαίνεται να είναι εντελώς διαφορετικά. Δεν καταγράφεται σε fora όπως το Insomnia π.χ. κανενός είδους «τάση» των νέων μελών για υϊοθέτηση πραγματικών ονοματεπωνύμων στη θέση των nicknames. Αν τα πλεονεκτήματα ήταν τόσα πολλά, δε θα συνέβαινε το αντίθετο... ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...