Προς το περιεχόμενο

Γιατι βαζουμε ψευδονυμα?

grigoriso

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον για το nickname μου, αν ενδιαφερόμουν και εγώ για τα δικά σας, θα ρωτούσα και εγώ.

:P:p:p:lol::lol::lol:

Δημοσ.
Τα ονόματα δε λένε τίποτα για τις προτιμήσεις μας ή την ψυχοσύνθεσή μας, δε τα επιλέξαμε καν εμείς. Οπότε θεωρώ πιο "αποκαλυπτικά" τα ψευδώνυμα (και άρα πιο ζεστά) και σίγουρα πιο ενδιαφέροντα στην μοναδικότητά τους!

"Ζεστά" και τραγανά ρε βελζεβούλη?:devil:

Δημοσ.
ελα ρε Γιωργο 08-12-2007 και σε μπέρδεψα πρίν με τον Γιώργο 10-8-2003.. :P

Αν μας φώναζαν έτσι θα ήμασταν φυλακές,όχι forum...

Δημοσ.
και πες οτι με λένε Γιώργο. και πες οτι κανω εγγραφή 10-4-2007.. Πόσοι εκατοντάδες (μην πω χιλιάδες και θεωρηθεί οτι γλύφω το φόρουμ) Γιώργηδες θα είναι ήδη εγγεγραμένοι και με ποιό τρόπο έχουν γραφτεί?

Ως Γιώργος, Γιώργος1, Γιώργος2 κτλ κτλ??

τοτε θα ήμασταν νούμερα ;) μάτς γουόρς :P

Εμένα αυτό μου συνέβη πάντως. Φίλιππος υπήρχε ήδη, οπότε, αντί για αριθμό, κότσαρα ένα MD, αλλά τελικά νομίζω ότι φαίνομαι χειρότερο νούμερο έτσι!!! Κι αυτό με τα ψευδώνυμα... Μια φορά κάνεις μια βλακεία και σου μένει αμανάτι...

Δημοσ.
Εμενα θα μου αρεζε ποιο πολυ να ειχαμε το μικρα μας ονοματα σαν ταυτοτητα μας στο forum παρα αγγλικες λεξεις που πολλες φορες δεν βγαζουν νοημα! Το βλεπω ποιο ανθρωπινο ποιο ζεστο και ποιο αμεσο! το ιδιο ειναι να πεις μιλουσα με τον γρηγορη και το ιδιο ειναι με τον robocop? το insomnia ειναι μια παρεα χωρις καφε! γνωμη μου παντα!

Το Μιχάλης, είναι νομίζω πολύ κοινότυπο... Άσε που θα είχαμε 200 μέλοι με το ίδιο όνομα... Κατα τ' άλλα συμφωνώ με Lucifer... To desolatorXT, είναι κάτι που το διάλεξα και με εκφράζει, δεν μου το έδωσε κανείς με το ζόρι (aka με βάφτισε)...

Δημοσ.

δε λεω εχετε ωραια επιχειρηματα τουλαχιστον θα επρεπε να βαζουμε μια φωτο της φατσας μας να ξερουμε με ποιον μιλαμε αν ειναι αντρας η γυναικα νεος η γερος! που ξερω οτι δεν ειστε botakia?

Δημοσ.
δε λεω εχετε ωραια επιχειρηματα τουλαχιστον θα επρεπε να βαζουμε μια φωτο της φατσας μας να ξερουμε με ποιον μιλαμε αν ειναι αντρας η γυναικα νεος η γερος! που ξερω οτι δεν ειστε botakia?

ή μόλις έπαθα deja vue ή αυτό το έχω ξαναδεί γραμμένο εδω μέσα ετσι ακριβώς ... ας με διαφωτίσει κάποιος γιατι ανησυχώ :P

Και το Φρού-Φρού βγήκε λόγω πρώην καροτκεφαλής απο το ομόνυμο καρτούν που οι νέοι δεν προλάβανε, πράγμα που με θλίβει και με βάζει ακόμα πιο βαθιά μέσα στην κρίση των 30 :P

Δημοσ.

Δεν είναι λίγο παράταιρο να ανοίγεις τέτοιο θέμα, από τη στιγμή που δεν έχεις μπει στον κόπο να συμπληρώσεις ούτε μία προσωπική πληροφορία στο προφίλ σου; Όχι απαραίτητα αριθμό ταυτότητας και ΑΦΜ. Ηλικία, προσωπικά ενδιαφέροντα, κάτι τις τέλος πάντων...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...