Προς το περιεχόμενο

Γιατι βαζουμε ψευδονυμα?

grigoriso

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμενα θα μου αρεζε ποιο πολυ να ειχαμε το μικρα μας ονοματα σαν ταυτοτητα μας στο forum παρα αγγλικες λεξεις που πολλες φορες δεν βγαζουν νοημα! Το βλεπω ποιο ανθρωπινο ποιο ζεστο και ποιο αμεσο! το ιδιο ειναι να πεις μιλουσα με τον γρηγορη και το ιδιο ειναι με τον robocop? το insomnia ειναι μια παρεα χωρις καφε! γνωμη μου παντα!

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τα ονόματα δε λένε τίποτα για τις προτιμήσεις μας ή την ψυχοσύνθεσή μας, δε τα επιλέξαμε καν εμείς. Οπότε θεωρώ πιο "αποκαλυπτικά" τα ψευδώνυμα (και άρα πιο ζεστά) και σίγουρα πιο ενδιαφέροντα στην μοναδικότητά τους! Άσε που ποτέ κανείς δεν ξεκίνησε κουβέντα γνωριμίας με ατάκα "πως και σε λένε Κωνσταντίνο;" ενώ πόσες φορές αναρωτήθηκα "γιατί πάρσιφαλ/γκαρνελ/φρουφρου" και φυσικά "τι kwsn_men ρε π**στη;;;"

Δημοσ.

και πες οτι με λένε Γιώργο. και πες οτι κανω εγγραφή 10-4-2007.. Πόσοι εκατοντάδες (μην πω χιλιάδες και θεωρηθεί οτι γλύφω το φόρουμ) Γιώργηδες θα είναι ήδη εγγεγραμένοι και με ποιό τρόπο έχουν γραφτεί?

Ως Γιώργος, Γιώργος1, Γιώργος2 κτλ κτλ??

τοτε θα ήμασταν νούμερα ;) μάτς γουόρς :P

Δημοσ.

θέλω να πιστεύω ότι τα ψευδώνυμα μας κάνουν να είμαστε πιο ειλικρινείς

μη νομίσετε δηλαδή πως εμένα με λένε Βαϊο...

Δημοσ.

Ούτε εμένα με λένε Πανάγο...

Τα ψευδώνυμα τα έχουμε για να ξεχωρίζουμε ο ένας τον άλλο.. Ξέρεις πόσοι Γιώργηδες πόσοι Γιάννηδες και πόσοι Νίκοι υπάρχουν; Θα μου πεις βάλε και το επώνυμο.. μήπως θέλεις και το αφμ μου; :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...