Προς το περιεχόμενο

Ξύλινος, υδρόψυκτος πύργος!

aposporis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εσείς που κράζετε έχετε έστω κάποια ιδέα από moddin η έτσι απλά "σπαμμαρετε"?Για βάλτε photo από το case σας....

Τουλάχιστον πέστε ότι θα πω και εγώ, "δεν μου αρέσει αλλα συγχαρητήρια για την δουλειά και τον κόπο σου".

Δημοσ.

Καλησπερα

Διαβαζοντας ενα post παραπανω που ειχε επικεντρο εμενα .

δειξε μας πρωτα τι ξερεις να φτιαχνης εσυ και μετα μιλα μας.

μερικες φορες ειναι καλυτερα να μασας παρα να μιλας.

φιλικα

Mr giorgosa5 επρεπε να ψαξεις να δεις αν ασχολουμε με αυτο τον τομεα .Αμα δεις ειμαι σε αλλο τομεα .Οσο για το τι Ξερω να Φτιαχνω.Γιατι δεν ψαχνεις ισως βρεις κατι .Για το αν ειναι καλυτερα να μιλαω η να μασαω ασε να το κρινει κανενας αλλος και οχι εσυ !

Απλα θεωρω καλυτερο να επιβραβευσεις τον συναδελφο και να του δειξεις τα μειον και τα συν .Παραδειγμα ({TDi}Dj2k..infc Senior Member)

καλο βραδυ

Δημοσ.
Εσείς που κράζετε έχετε έστω κάποια ιδέα από moddin η έτσι απλά "σπαμμαρετε"?Για βάλτε photo από το case σας....

Τουλάχιστον πέστε ότι θα πω και εγώ, "δεν μου αρέσει αλλα συγχαρητήρια για την δουλειά και τον κόπο σου".

Φίλε μου, ο άνθρωπος που άνοιξε το θέμα για τον υδρόψυκτο πύργο του, προφανώς ζητάει την γνώμη μας και τα σχόλια μας. Για αυτό άλλωστε άνοιξε το θέμα!Εκτός αν υπάρχει άλλος λόγος που εγώ δεν μπορώ να τον φανταστώ.

Γνώμη μου, λοιπόν, είναι να πω ότι είναι εμφανησιακά άθλιο και ογκώδες.

Δεν είναι αυτό κράξιμο. Ούτε αυτό σημαίνει ότι δεν ξέρουμε ή ότι δεν ασχολούμαστε με moddin.

Και εγώ αν άνοιγα σχετικό θέμα για το case μου, φυσικά και θα δεχόμουν αρνητικές κριτικές και χαρακτηρισμούς για την κατασκευή μου.

Δημοσ.

Ρε παιδιά ηρεμία!!! Όλες οι γνώμες είναι καλοδεχούμενες. Συμφωνώ με όσους το βρίσκουν απαίσιο και μεγάλο. Αλλά είναι πολύ βολικό για εμένα. Εξάλλου προτιμώ να έχω ένα σκουριασμένο Ford Mustang με 500 άλογα παρά ένα κολοφτιαγμένο 1200αρι...Απλά με βολεύει.

Και αν σκεφτείτε ότι το έφτιαξα στο διαμερισματάκι μου στην Αθήνα με τα πενιχρά μέσα που έχω, είναι κατόρθωμα. Αν ήμουν στο πατρικό μου στην επαρχία. όπου έχω τα μέσα, θα έφτιαχνα παπάδες...

Να το σουλουπόσω δεν παίζει γιατί συνέχεια κάτι αλλάζω. Αν κάποια στιγμή φτιάξω ένα HTPC θα ένα κάνω όπως το παλικάρι στο διπλανό thread!

Η απορία μου είναι με βάση τη δεδομένη κατασκευή πως μπορώ να μειώσω το θόρυβο της αντλίας και τις δονήσεις???

Και το περισσευούμενο μπλοκ με το TEC τι να το κάνω?? Δεν αξίζει να το βάλω στην ΑΤΙ9500 που έχω. Στον επεξεργαστή λέτε να κάνει δουλειά?? Πόσα watt ΤΕC χρειάζεται ένας Northwood@2800 ???

Δημοσ.

για την αντλια καλο θα ητανε να την βαλεις πανω σε φελιζολ και να δεσεις το φελιζολ στο κουτι,η δονηση θα μειωθει εσθητα.

Οσο για το TEC:Γενηκα πιστευω πως ενα τεκ για καθημερινη χρηση ειναι ασημφορο(λογο καταναλωσης)αν θες να το βαλεις παραολααυτα βαλτο στον επεξεργαστη,δωσε ρευμα και φταστονα ωσο παει ;).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...