tsadler Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Καλησπερα σε ολους Εγω απλα θα πω Ενα μεγαλο μπραβο που ειναι λιγο για το παλικαρι. Και εις ανωτερα . Βεβαια σε καποιους ισως να μην τους γεμιζε το ματι .Γιατι δεν προσπαθουνε αυτοι να φτιαξουν κατι . Και να το ποσταρουν εδω Απλα εχω να πω ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ .. καλο βραδυ επειδη ακριβως εχουμε φτιαξει αρκετα μερικοι δεν μας γεμιζει το ματι. αποψη μου ειναι και περιμενω να γινει σεβαστη. αντικειμενικα ομως δεν καταλαβαινω πιο το κερδος τελικα? η προσπαθεια παντα επιβραβευεται φιλε μου. αλλα το αποτελεσμα ειναι που μετραει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gega Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 εγω εχω να πω οτι Ε Ι Σ Α Ι Κ Α Ι Μ Ε Γ Α Λ Ο Σ Μ Ο Ν Τ Ε Ρ Α Σ σου αξιζει ενα μεγαλο Bravo!!:cool: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntaryl Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Καλησπερα Βεβαια εχουν φτιαξει πολυ αλλα τα καθενα ειναι διαφορετικο . Το κερδος ειναι καθαρα ευχαριστηση .Αλλη ικανοποιηση εχεις οταν αγοραζεις κατι και αλλο οταν Ξενυχτας και προσπαθεις να φτιαξεις κατι Οατν φτιαχνεις κατι δικο σου το φτιαχνεις αναλογα τις αναγκες σου .. Γνωμη μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 γκουντ trai σεiμ μπαι δε εκσεκουσιον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oneofthem Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 1. ο ψυχρος αερας παντα βρισκεται χαμηλοτρα απο τον θερμοτερο. αυτο λογω πυκνοτητας.αρα η επιλογη να τον εισαγεις απο πανω την βρισκω λιγο ατοπη. ειδικα γιατι απο κατω βγαζεις θερμο αερα ο οποιος ανεβαινει προς τα πανω και εισερχεται παλι θερμος απο την εισαγωγη σου. θα εχεις καλυτερο απο τελεσμα αν φερεις την εισαγωγη σε διαφορετικη πλευρα απο την εξαγωγη κοίτα όπως σου έχω ξαναπεί αυτά είναι μόνο θεωρητικά και ισχύουν μόνο αν μπορούσες να συγκρίνεις το ίδιο σύστημα χωρίς καμία άλλη αλλαγή παρά τη κάθετη διεύθυνση του αέρα, πράγμα κομμάτι δύσκολο να κάνεις αφού δεν υπάρχει συμμετρία κατά τα άλλα ο ρόλος που παίζει το περιβόητο airflow των κουτιών για το οποίο όλοι μιλάνε σε σχέση με το πραγματικό airflow δλδ του τι πέφτει πάνω στα κομμάτια και το κατά πόσο οι ανεμιστήρες στοχεύουν πάνω σε αυτά τα συγκεκριμένα κομμάτια και όχι όπου τους κατέβει, είναι πολύ μικρός αυτό που χάνεις απτο να γυρίσεις τον top ανεμιστήρα και αντί να βγάζει αέρα τον βάλεις να βάζει, εάν πέφτει στα σωστά σημεία είναι αμελητέο μπροστά σε αυτό που κερδίζεις, πράγμα που βλέπεις στις θερμοκρασίες των κομματιών ακόμη και αν βάζεις από πάνω αέρα, δλδ θερμό η διαφορά του "ζεστού" με τον "κρύο" αέρα αφότου ο αέρας βγει από το κουτί δεν είναι τεράστια μην τρελαθούμε σου κάνω reply επειδή ασχολείσαι και λογικά πολλοί θα προσέχουν αυτά που γράφεις πάνω στο θέμα περισσότερο από τα δικά μου, οπότε πρέπει να έχεις και μια άλλη άποψη υπόψιν σου εάν το airflow και όλοι αυτοί οι "κανόνες" που προσπαθούν να πουλήσουν οι κατασκευαστές κουτιών ίσχυαν ακριβώς έτσι δεν θα υπήρχαν ούτε φορητοί ούτε servers ούτε mac γιατί πολύ απλά θα λιώνανε σύμφωνα με τα θεωρίες περί καλού airflow κι εδώ η πράξη διαψεύδει τη θεωρία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aposporis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Ρε παιδιά, ρε παιδιά, ήρεμα. Την προηγούμενη φορά που άρχισαν οι διαφωνίες σε δικό μου θέμα ένας χρήστης έφαγε μπαν !!! ->Στο θέμα της αισθητικής συμφωνώ. Είναι μάπα, τούβλο. Απλά με ενδιαφέρει κυρίως να κάνει τη δουλειά του. ->Πράγματι εισάγω τον κρύο από πάνω, αλλά εκεί με βόλευε να βάλω το σκληρό. Τα βασικά κομμάτια ψύχονται πάντως. -> Όσο για την υγρασία... μέχρι να κάνει τσαφ, βλέπουμε. Αν μου έρθει καμμία ιδέα ίσως την εφαρμόσω. Μου έχει περισσέψει ένα μπλοκ με ενσωματομένο θερμοηλεκτρικό στοιχείο. Καμμία ιδέα που να το βάλω ? ? ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsadler Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 κοίτα όπως σου έχω ξαναπεί αυτά είναι μόνο θεωρητικά και ισχύουν μόνο αν μπορούσες να συγκρίνεις το ίδιο σύστημα χωρίς καμία άλλη αλλαγή παρά τη κάθετη διεύθυνση του αέρα, πράγμα κομμάτι δύσκολο να κάνεις αφού δεν υπάρχει συμμετρία.......κι εδώ η πράξη διαψεύδει τη θεωρία δεν λεω οτι ειναι κανονας οτι γραφω φιλε μου. ομως οπως και να το κανεις ορισμενα πραγματα πρεπει να τα προσεχεις. το σωστο airflow ειναι θεμα διαταξης οποτε τα περι εμπορικης εκμεταλλευσης ειναι λιγο ατοπα. στο συγκεκριμενο case (που οντως σου δινει μεγαλυτερη ευχαριστηση να το φτιαξεις απο οτι να αγορασεις ενα ετοιμο και μπραβο στο παιδι) φαινεται καθαρα οτι δεν κανει αρκετη ανανεωση του αερα και μια μονο αλλαγη . το θερμικο κερδος θα ειναι τουλαχιστον 2-5 βαθμοι στα περιφερειακα ( μιας χρησιμοποιει υδροψυξη). το πως μπορεις να το διαπιστωσεις ειναι με συνεχεις δοκιμες και συγκριση αποτελεσματων. η γνωμη σου παντως σεβαστη και παντα καλοδεχουμενη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 δε ξέρω τι λέτε εσείς εμένα πάντως μου άρεσε το τάπερ...εαν βαρεθείς την υδρόψυξη αφήνεις μέσα μόνο το τάπερ και βάζεις κεφτεδάκια ώστε να μη σπαταλάς πολύτιμο χρόνο εκτός υπολογιστή για φαί...πάντως συγχαρητήρια φίλε για τη προσπάθειά σου εγώ τη βρίσκω τουλάχιστον πρωτότυπη.όσο αφορά την αισθητική αυτό είναι καθαρά υποκειμενιό θέμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Πρέπει να είναι το πιο άσκημο project που έχω δει ποτέ!!! Kudos.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosa5 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Καλησπερα σε ολους Εγω απλα θα πω Ενα μεγαλο μπραβο που ειναι λιγο για το παλικαρι. Και εις ανωτερα . Βεβαια σε καποιους ισως να μην τους γεμιζε το ματι .Γιατι δεν προσπαθουνε αυτοι να φτιαξουν κατι . Και να το ποσταρουν εδω Απλα εχω να πω ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ .. καλο βραδυ δειξε μας πρωτα τι ξερεις να φτιαχνης εσυ και μετα μιλα μας. μερικες φορες ειναι καλυτερα να μασας παρα να μιλας. φιλικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 πολυ ορεο(σαν ιδεα)και συγχαριτηρια για την δουλεια σου. Λιγες παρατηρησεις: Καλυτερα η μιτρηκη να ητανε κατω(αφου εκει μαζευετε ο κρυος αερας,αν και δεν ξερω πως μου ερθε αφου εχεις υδροψυξη). ΕΠεισης το ιδιο και για τα αενμηστερακια(απο κατω προς τα πανω). Ορεο θα ητανε αν καποια στιγμη στο μελλον το ντυσεις με καπλαμα ψυλου απο εξω(κατα προτιμησα σκουρα οξια)και να το κανεις σαν κανονικο επιπλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Επειδή έχω ποστάρει ξαναλέω είναι άσκημο. Στην τελική όμως δεν ποστάρουμε μόνο για το μπράβο έτσι; Ακούμε και κριτική. Ελπίζω η αυτοεκτίμηση του φόρουμ να μην εξαρτάται από τη γνώμη μερικών ξένων.... @Sadman . Αυτό με τον καπλαμά είναι πολύ καλή ιδέα και θα το φέρει στά ίσα του το project Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 το ειχα κανει σε ενα φορτηγο(απο τα παρατημενα,τρακαρισμενα)που εχουμε εδω στο σπιτι,οταν ημουνα μικρος με την παρεα μου πηραμε το ντυσαμε με καπλαμα και το ειχαμε κανει σαν σπιτι μεσα(τωρα καταντησε αποθηκη ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 κι άμα τριφτεί και περαστεί βερνίκι είνα σούπερ. Κι άμα βγάλει κι αυτά τα χαρτόνια με τις πινέζες από πίσω ακόμα καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
u_n_f Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Ειναι καλτ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.