egkelados Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2001 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2001 θα ήθελα τις προτάσεις σας για drum'n'bass,oldschool hardcore(happy hardcore).ευχαριστώ προκαταβολικά
tomypapa Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Egkelade πριν δέκα μέρες πήγε ο αδερφός μου στο Λονδίνο και του είπα να μου πάρει μερικές συλλογές Drum&Bass γιατί όπως θα γνωρίζεις αν αυτό που πούλάνε στο metropolis για Drum&Bass τότε στην Αγγλία πουλάνε κάτι άλλο...:???: Λοιπόν, το κόλπο είναι να μάθεις εταιρία παραγωγής και απο τα τρία που μου έφερε τα 2 είναι πολύ δυνατά. Είναι απο την εταιρία Drum&BassArena και σε συμβουλεύω να ψάξεις να βρεις ότι υπάρχει απο αυτήν. Μιλάμε για πολύ δυνατή και σκοτεινή Drum&Bass μπροστά τους ο Bukem μοιάζει με μαθητούδι...
jimmy_techsound Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Που το ξεθάψατε αυτό ρε παιδία δεν νομίζω να χρειάζεται ακόμα προτάσεις Φυσικά και το DRUM & BASS έχει γίνει πολύ dark τα τελευταία χρόνια πάνε οι καλές εποχές φίλε tomypapa ο LTJ BUKEM εχει προσφέρει πάρα πολύ στο είδος βλέπε Good Looking Records και οι παραγωγές είναι φοβερές σε άλλο ύφος βέβαια και δεν μπορεί να γίνει σύγκριση
-nick- Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Τωρά τελευταία γαμάνε κατι DnB/Breakcore/Noise που έχουν βγει π.χ DJ Hidden Enduser Bong-Ra Larvae Submerged Eye-D ...
Toufas Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 grimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmeeeeeeeeeeeeeeee dubstep klp klp
littlelouievegos Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 http://www.nationofdistortion.com/ Mr Throttler γραφτηκατε Inso; Φωναξε και το Σωτο με τον Trackiller και τον ZhenLogic να το καψουμε εδω μεσα.. (LLV απο εκπομπη Stavropoulou)
Toufas Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 vasika, mary ann hobbs kathe pempti vradi, http://www.bbc.co.uk/radio1/maryannehobbs/ mousikares
draughtandsex Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 If you want to listen to quality dnb just listen to: Andy C, dj Hype, TC, Bad Company, Nu tone, dj Friction, cyantific, logistics, pendulum, sub focus and scratch perverts; which is not actually dnb its scratch with hiphop and dnb..> they are really sick believe me you have to listen to them.. enjoy! - TO ADMIN:Im really sorry for the language.. we havent got greek language installed at university Petros
spinnet Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Φρέσκο ήχο drum & bass, ουσιαστικά μετεξέλιξη της ατμοσφαιρικής dnb, μπορείς να ακούσεις απο εταιρίες όπως Covert Oparations, Camino Blue και Fokuz (για ονόματα, δες ASC, Mav, ICR, Dissident, Future Engineers, Spinor, Skeema, Pete Rann, Drum Origins). Και για πιο σκοτεινές/άγριες/δυνατές καταστάσεις (ειδικά αν σου άρεσε η hardcore και το μελωδικό ύφος της rave) άκου οπωσδήποτε τους Black Sun Empire (και τους ίδιους και άλλους artists από την ομώνυμη δισκογραφική τους).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.