Προς το περιεχόμενο

instal σε λογιαριασμο που δεν ειναι administrator

panoos3162

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πως μπορω να εγκαταστησω σε κοινοχρηστο υπολογιστη δικτυου,στον οποίο δεν έχω πρόσβαση ως admin, να εγκαταστήσω καποιο πρόγραμμα;

Επίσης γίνεται να αποθηκευσω σε ena flash η cd ενα προγραμμα κ να μπορώ να το τρέξω σε αλλο pc(οπως το προηγούμενο pc);

Δημοσ.

Δηλαδή 1) ναπαραβείς τους περιορισμούς που έχει θέσει ο admin του μηχανήματος και 2) να κλέψεις κάποιο πρόγραμμα από το pc αυτό? Νομίζω πως όχι, και όχι.

Δημοσ.

οχι να κλεψω προγραμμα αλλα να εχω στο flash προγραμμα απο το δικό μου pc ωστε να μπορω να το τρεχω σε αλλουσ υπολογιστες σε περιπτωση που δεν μπορω να το εγαταστησω σε κοινοχρηστο.

Δημοσ.

Υπάρχουν κάποια προγράμματα που σε αφήνουν να τα εγκαταστήσεις ακόμη και ας μην είσαι administrator, εξαρτάται από τον τύπο της εγκατάστασης. Αν δεν επεμβαίνουν στο σύστημα τότε πιθανώς και να την γλυτώσεις.

Για το δεύτερο που λες πρέπει το πρόγραμμα να είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να τρέχει απο usb flash, θα βοηθούσε πολύ αν μας έλεγες τι πρόγραμμα θες

Οι δύο κυριότεροι εκπρόσωποι τεχνολογιών που μας επιτρέπουν να τρέχουμε προγράμματα από usb flash είναι οι U3 και PortableApps. Το πρώτο απαιτεί να αγοράσεις usb stick που να υποστηρίζει την τεχνολογία (στην ουσία να το έχει προεγκατεστημένο γιατί χρησιμοποιεί ειδικό firmware) ενώ το δεύτερο είναι open source και μπορείς να το εγκαταστήσεις σε οποιοδήποτε usb flash drive.

Άλλες λύσεις είναι το ceedo (εμπορικό πρόγραμμα) το οποίο έχει μια εφαρμογή (InstallAnything) που σου επιτρέπει να εγκαταστήσεις όποια εφαρμογή θες και να την τρέχεις από εκεί ακόμη κι αν δεν είναι σχεδιασμένη για κάτι τέτοιο (με όποιους περιορισμούς συμβατότητας συνεπάγεται αυτό). Τέλος υπάρχει και το Mojopac το οποίο δημιουργεί στην ουσία μία φορητή εγκατάσταση των windows η οποία μοιράζεται όλους τους κοινόχρηστους πόρους με τον υπολογιστή στον οποίο τρέχει (εκτυπωτές, cd-drives κλπ) αλλά έχει τις εφαρμογές (και τις ανάλογες ρυθμίσεις) που έχεις εγκαταστήσεις εσύ στο drive. Υπ' όψιν ότι δεν τρέχει σε υπολογιστές στους οποίους δεν έχεις δικαιώματα Administrator.

ΥΓ. Σε όλες τις περιπτώσεις πρέπει να κάνεις εγκατάσταση του προγράμματος. Δεν μπορείς απλά να πάρεις τον φάκελο (πχ του MS Office) να τον μεταφέρεις στο stick σου ή σε άλλο pc και να περιμένεις να τρέξει. Υπάρχουν και προγράμματα που δουλεύουν έτσι αλλά μιλάμε συνήθως για δευτερεύουσας σημασίας εφαρμογές (πχ πασιέντζα ων Windows)

Δημοσ.

κυρίως 2 προγραμματα.το live messenger k to dev-C++.Το δεύτερο τελικά μπόρεσα να το εγκαταστήσω(ήταν αλλού το πρόβλημα)αλλά γενικά όλο κ καποιο πρόγραμμα χρειάζομαι όταν πάω στο νετ καφέ γιατί βλέπεις ΕΔΩ Κ 9 ΜΉΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ(5 ΜΗΝΕΣ Η ΟΝ ΤΕΛΕΚΟΜ Κ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΟΥΣ 3,5 Η ΒΟΝΤΑΦΟΝ,ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΣΥΝΔΕΣΗ....):mad:

Δημοσ.

αφού το δεύτερο το κατάφερες για το πρώτο υπάρχει και άλλη λύση. Ο web messenger ο οποίος είναι μία έκδοση του Live messenger που τρέχει μέσα από τον web browser... Υπάρχει και Windows Live Messenger Portable ο οποίος δεν είναι επίσημος από την MS αλλά δουλεύει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...