giannhs_29 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 τι λετε ρε παιδες γι αυτους τους λαπτοπ σχολια????
afantos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Εμένα μια χαρά είναι ένα χρόνο τώρα (φτου φτου)
sintalkas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Εγώ αντίθετα έχω αλλή γνώμη.Πήρα έναν Amilo pi 1536 v με κάρτα γραφικών την ΑΤΙ Χ1400 και σκληρό δίσκο τον wd 1200 BEVE στις 5400 στροφές.Λόγω υπερθέρμανσης του case (65 βαθμοί κελσίου) μου κάηκε ο δίσκος.Περιττό να σου πω ότι αυτό έγινε 10 μέρες πριν την εκπνοή της εγγύησης.Ευτυχώς για μένα μου αλλάξαν και την κάρτα γραφικών και τον δίσκο με καινούρια.Κατά την γνώμη μου είναι να μην σου τύχει ελλαττωματικός από αυτή την εταιρεία,αλίως κλάψτα....
isaias1983 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Ζεσταινονται υπερβολικα πολυ....Κατα τα αλλα εχουν τρομερη σχεση αποδοσης-τιμης.... Εχω το 1536rv που λεει κ ο φιλος απο πανω...1 1/2 χρονο το δουλευω σχεδον πατνα πανω στο κρεβατι κ το λιωνω κανονικα...Δουλευει ακομα σαν σκυλι...
sintalkas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Να σε ρωτήσω isias εσένα σου παίζει καλά τα παιχνίδια γιατί εγώ ας πούμε στο Jericho παίζει με 9 fps και όλα σχεδόν στο low ,το ίδιο και στο Soldier of fortune payback που κολλάει τρομερά και παίζει με μέσο ρυθμό ανανέωσης 12 fps.Είναι λογικό να παίζει έτσι τα παιχνίδια,εσένα πως τα παίζει;
disqualified Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Ζεσταινονται υπερβολικα πολυ....Κατα τα αλλα εχουν τρομερη σχεση αποδοσης-τιμης....Εχω το 1536rv που λεει κ ο φιλος απο πανω...1 1/2 χρονο το δουλευω σχεδον πατνα πανω στο κρεβατι κ το λιωνω κανονικα...Δουλευει ακομα σαν σκυλι... ε βαλε κι εσυ ενα βιβλιαρακι απο κατω, μετα αλλοι αναρωτιουνται γιατι τους χαλανε και γιατι ανεβαζουν θερμοκρασιες, ο αερας σου βγαινει απο τα πλαγια ή απο κατω?
21century Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Εξαρτάται και από την θερμική συμπεριφορά του φορητού, πολλές φορές αμα το ζορίσεις τα φτύσει, ιδίως τα άμιλο..
zevage Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Απο θόρυβο (του ανεμιστήρα εννοω) πώς πάνε?
isaias1983 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 ε βαλε κι εσυ ενα βιβλιαρακι απο κατω, μετα αλλοι αναρωτιουνται γιατι τους χαλανε και γιατι ανεβαζουν θερμοκρασιες, ο αερας σου βγαινει απο τα πλαγια ή απο κατω? Κ απο κατω κ απο τα πλαγια βγαινει...Απλα ηθελα να δειξω οτι με αρκετα κακη χρηση για 1 1/2 χρονο περιπου το laptop ουτε καν εχει κολλησει... πο θερμοκρασιες οταν το εχω στις κουβερτες παει στους 62-67 βαθμους περιπου... Απο θορυβο κανει αρκετα παραπανω απο vaio k pavilion που εχω επισης...
21century Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Εξαρτάται που θα πέσεςι σε ποιά παρτίδα αλλά και την χρήση που του κάνεις, φυσικά έχει πολύ καλή τιμή απόκτησης αλλά ο θόρυβος είναι λίγο ενοχλητικός..
dks_1979 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Έχω το Amilo A1655G εδώ και ενάμισι χρόνο. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος μέχρι στιγμής, κανένα πρόβλημα. Οι θερμοκρασίες του όντως είναι σχετικά υψηλές, αλλά αυτό δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα. Τον πρώτο χρόνο ο ανεμιστήρας ήταν αρκετά αθόρυβος, το τελευταίο εξάμηνο έχει αρχίσει να κάνει θόρυβο και δεν ξέρω τι άλλαξε. Πρόβλημα πάντως δεν έχει βγάλει. Το θέμα με τα Fujitsu Siemens είναι να μην είσαι γκαντέμης. Έχω ακούσει τα χειρότερα από πολλούς για το service τους στην Ελλάδα (ευτυχώς δεν μου έχει χρειαστεί προς το παρόν), οπότε αν σου τύχει κάτι πας για καινούριο να ξεμπερδεύεις.
@byZo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Έχω τον Amilo PI 2530 εδω και μερικούς μήνες.Είμαι Πολύ ευχαριστημένος. Τον χρησιμοποιώ για internet και για κωδικοποίηση ταινιών καθώς, για την ώρα, είναι πιο γρήγορος απο τον desktop μου (σε CPU μόνο, μην τρελαθούμε!). Ελπίζω να λέω τα ίδια και μετά απο κανένα χρόνο!!
skoudis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Σας λεω οτι εχουν περασει απο τα χερια μου πολλοι φορητοι. Τα COMPAQ ειναι αλλο πραγμα.Δεν πειραζει που ειναι ακριβοι ξεμπλεξες μια και καλη με υπολογιστη
andromahos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Εχω το laptop fujitsu siemens 2428 μηπος ξερει κανεις τι πρεπει να κανω για να βλεπει τα usb stik, oποια μαρκα και να εβαλα μου ζηταει cd εγκαταστασης
roeften Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Εγώ αντίθετα έχω αλλή γνώμη.Πήρα έναν Amilo pi 1536 v με κάρτα γραφικών την ΑΤΙ Χ1400 και σκληρό δίσκο τον wd 1200 BEVE στις 5400 στροφές.Λόγω υπερθέρμανσης του case (65 βαθμοί κελσίου) μου κάηκε ο δίσκος.Περιττό να σου πω ότι αυτό έγινε 10 μέρες πριν την εκπνοή της εγγύησης.Ευτυχώς για μένα μου αλλάξαν και την κάρτα γραφικών και τον δίσκο με καινούρια.Κατά την γνώμη μου είναι να μην σου τύχει ελλαττωματικός από αυτή την εταιρεία,αλίως κλάψτα.... Ένας φίλος με άμυλο έχει κάψει 2 δίσκους προς το παρόν. Αυτό δε σημαίνει οτί όλα τα μοντέλα είναι μπάζα, μερικά τα κόβω πολύ καλά. Βρες το μοντέλο που σε ενδιαφέρει και τσέκαρε για thermal benchmarks στο νετ. Αυτό ισχύει βέβαια για όλες τις μάρκες φορητών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.