giannis thes Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 εχω υπολογιστη acer χωρις το cd των windows και μαλλον εχω σβησει κατα λαθος το αρχειο eRecovery που ειναι για επαναφορα στην αρχικη κατασταση των windows υπαρχει καποιος που μπορει να μου πει που να το βρω η να μου το στειλει?στη σελιδα της acer δεν το βρισκω
beef.techie Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 εχω υπολογιστη acer χωρις το cd των windows και μαλλον εχω σβησει κατα λαθος το αρχειο eRecovery που ειναι για επαναφορα στην αρχικη κατασταση των windows υπαρχει καποιος που μπορει να μου πει που να το βρω η να μου το στειλει?στη σελιδα της acer δεν το βρισκω Πατώντας Alt+F10 στην αρχή (εκεί που δείχνει το λογότυπο του BIOS) σε βάζει στο acer erecovery, εάν αυτό υπάρχει σε κρυφό partition. Τα καινούρια laptops έτσι είναι, οπότε μπορείς να δοκιμάσεις. ΥΓ: Το ξέρω ότι απαντάω με 2 χρόνια καθυστέρηση, αλλά ποιος ξέρει, ίσως βοηθήσω κάποιον άλλο που θα ψάχνει για το ίδιο θέμα (όπως εγώ καλή ώρα)
papadkostas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Eχει κανεις ιδεα γιατι δεν μπορω να γραψω το μπακ απ ντισκ απο το eRecovery? Εχω aspire timeline 5810T Mε πεταει ολο ενα σφαλμα καθε φορα σε τυχαιο χρονο (π.χ στο 2 % , στο 20%..κλπ) Καμια ιδεα?
Wavemaster Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Eχει κανεις ιδεα γιατι δεν μπορω να γραψω το μπακ απ ντισκ απο το eRecovery?Εχω aspire timeline 5810T Mε πεταει ολο ενα σφαλμα καθε φορα σε τυχαιο χρονο (π.χ στο 2 % , στο 20%..κλπ) Καμια ιδεα? έχεις Windows 64bit ? δες εδώ τη λύση.
papadkostas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 έχεις Windows 64bit ?δες εδώ τη λύση. το ειχα δει..οχι 32 εχω!
GoldenEye Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 το ειχα δει..οχι 32 εχω! δεν υπαρχει λυση ακομα και το ιδιο ισχυει για τα περισσοτερα timeline...
gesamgr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 εχω 4810 και μολις..το τελειωσα! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ παιδια
papadkostas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 αντε τυχαιρακια.. εγω θα τα ξεπεταξω αυτο το partition..αφου εχει μεσα βιστα..εξαλου εχωσα τα 7 και πετανε.. τωρα ομως εμεινα χωρις λαπτοπ...τι το ηθελα το καινουριο bios.. και να τονησω...μην κανετε αναβαθμηση το bios αν δεν εχετε προβλημα..αν και το ηξερα..ειπα ας το κανω..τοσο γκαντεμης θα ειμαι..και ομως.. Αντε καλη χρονια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.