Arxidamos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Ε ναι ρε φίλος που κολλάς Τα καινούρια μπαίνουν πάνω στην μητρική Όταν λέτε θα μπαίνουν πάνω στην μητρική τι εννοείτε; Σε μένα ας πούμε έχει ένα Sys_fan (μια υποδοχή δηλαδή για ανεμιστήρα, η οποία δεν χρησιμοποιείται ακόμη). Κάτι τέτοιο; Εκεί που κολλάω΄είναι στο πως θα αποσυνδέσω το καλώδιο από τον κονέκτορα (το άσπρο στην φοτο). Θα το τραβήξω; Και το καινούργιο που θα το βάλω; (Sorry για την επιμονή μου αλλά τώρα μαθαίνω και εγώ... ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gega Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 αν οι ανεμιστιρες σου εχουν 3 pins τοτε θα συνδεονται πανω στην motherboard αλλιος θα συνδεονται με molex στο τροφοδοτικο(το ασπρο πραμα στη φοτο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vice Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 αν κατάλαβα καλά Αρχίδαμε έχεις την εντύπωση οτι η σύνδεση είναι ακριβώς εκει στο κυκλάκι που έκανες. Στην ουσία το ασπρο πλαστικό που καταλήγουν τα καλώδια είναι 2 ενωμένα. Ενα αρσενικό και ένα θηλυκό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gega Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Εκεί που κολλάω΄είναι στο πως θα αποσυνδέσω το καλώδιο από τον κονέκτορα (το άσπρο στην φοτο). Θα το τραβήξω; Και το καινούργιο που θα το βάλω; (Sorry για την επιμονή μου αλλά τώρα μαθαίνω και εγώ... ) λογικα θα τραβηξεις το molex και αναλογα με τα προηγουμενα που σου ειπα εκει θα τα βαλεις τα fans Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 προφανώς έχει συνδέσει και το αρσενικό και το ΄θηλυκό κάπου , γι' αυτό κόλλησε. Όχι μην το ξηλώσεις απλά τράβα το τετράπινο (το μεγάλο άσπρο πλαστικό) από τη μια άκρη και από την άλλη και ένωσε αυτά που θα μείνουν χωρίς να είναι συνδεδεμένα με κάτι άλλο. Εναλλακτικά μπορείς να το ξηλώσεις κι όλας για πιο brute εφέ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arxidamos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Αν όμως η μητρική έχει μόνο μια υποδοχή 3pin τα υπόλοιπα που θα μπουν; Πέρα από αυτό, αν οι καινούργιοι ανεμιστήρες έχουν molex (δεν θυμόμουν τιν λέξη γι αυτό το είπα άσπρο ) τότε συνδέονται κανονικά στο PSU όπως είπατε. Το θέμα είναι ότι στο συγκεκριμένο molex που συνδέεται το καλώδιο του ανεμιστήρα, το υπόλοιπα οδηγούν σε άλλα καλώδια του PSU, δηλαδή εαν βγάλω το μολεξ έτσι απλά, πρόφανως δεν θα λειτουργήσει τίποτα Δηλαδή τι ακριβώς κάναν στο multirama για εγκαταστήσουν τους ανεμιστήρες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arxidamos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Ας πούμε ότι θέλω να συνδέσω το συγκεκριμένο ανεμιστήρα, θα βάλω όμως 3, όποτε το 3pin αποκλείεται γιατί η μητρική μου έχει μόνο μια υποδοχή, πως θα τους συνδέσω; Ποιοί είναι οι καλύτεροι; (άμα κατεφέρω να τους συνδέσω δηλαδή...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arxidamos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Κανείς; plz ρε παιδιά, ξέρω σας κούρασα αλλά έχω μπερδευτεί κάπως και τσάμπα λεφτά θα δώσω αμα πάω να μου τα βάλουν στο Πλαίσιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Για τους υπόλοιπους θα πάρεις 3pin to 4pin αντάπτορες (αν δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία). Εναλλακτικά θα βγάλεις τα μολεξάκια από το κλιπ και θα συνδέσεις εκεί τα γυμνά καλώδια. Οτι θες κάνεις μην κολλάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arxidamos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Ναι τα SilenX (μάλλον τέτοιους θα πάρω, έκανα μια αναζήτηση εδώ και πολλοί λένε ότι είναι πολύ καλά) έχουν μέσα 3 to 4pin converter. Αυτά που έχω τώρα απλώς τα τραβάω από το μολεξ έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 ναι ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vice Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 ναι έχουν αντάπτορες μέσα στην συσκευασία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.