Silok Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Ρε παιδιά έχω μία φίλη που έχει το εξής πρόβλημα.Ενώ μπορεί και γράφει data cd+dvd στα μουσικά cd βγάζει πρόβλημα.Φτάνει μέχρι το 11% και πεταει ενα μύνημα για cache και το χτυπάει.Ενώ on the fly μουσικού cd η αντιγραφή γίνεται κανονικά.Μήπως πάει το μυαλό σας πουθενά.Επίσης να σας πω ότι έχει δοκιμάσει με καμιά 3-5 εκδόσεις του nero αλλά τίποτα.
washcloud Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 χωρίς να είμαι 100 % σίγουρος,κι αν δεν προταθεί κάτι άλλο,νομίζω ότι θα μπορούε να δοκιμάσει 1 firmware update του drive,και ίσως λυθεί το πρόβλημα...Δεν είναι "τρελλή" διαδικασία,το κάνει γρήγορα και μέσω windows μάλιστα σχετικό utility που θα βρει στο site της κατασκευάστριας εταιρίας (βάζει το μοντέλο στο σχετικό search box ,ψάχνει για "firmware update"και κατεβάζει το πιο πρόσφατο που θα βρει...)Απλά να φροντίσει να μην τρέχει κανένα άλλο πρόγραμμα την ίδια ώρα (ας κάνει το update μετά από 1 restart) και να ΜΗΝ...πέσει κανένα ρεύμα τα δευτερόλεπτα (το πολύ κανένα λεπτό) που θα κρατήσει το update
Silok Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Κι εγώ το σκέφτηκα αλλά πρώτα θα το βάλω στο δικό μου pc για να αποκλείσω soft πρόβλημα και μετά θα το κάνω update.Σ'ευχαριστώ φίλε.
washcloud Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 ..H αλήθεια είναι ότι και ΄γω σκέφτηκα να σου πω να γίνει ακριβώς αυτό 1α(να δοκιμαστεί σε άλλο pc),αλλά λίγο το ότι είναι μάλλον πιθανόν θέμα firmware,λίγο το ότι...βαρέθηκα να το γράψω....το άφησα απ΄έξω.Είναι πάντως και το "σοφότερο",ΠΡΩΤΑ να δοκιμαστεί αλλού,πριν από απόπειρα "πειράγματος" firmware... Να είσαι και 'συ καλά,και...καλό ξεμπέρδεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.