vwpolo Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Καλημερα σας! Μετά απο εγκατασταση στον 2ο σκληρο δισκο του Ubuntu 7.10 οταν ανοιγω και μπαινω στα Γουιντοουζ δεν βλεπουν τον σκληρο που ειναι εγκατεστημενο το παραπανω λειτουργικο. Υπάρχει καποιος τροπος να το δει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuxJaja Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 υπάρχει ένα προγραμματάκι που λέγεται ntfs-config αν δεν κάνω λάθος και φορτώνει τους ntfs drives σαν media Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vwpolo Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Το προγραμματακι που μου λες ειναι για Ubuntu. Απο τα Γουιντοουζ θλεω να μπαινω στον δισκο που ειναι εγκατεστημενο το Ουμπουντου. Ενω στην διαχειριση συσκευων μου τον δειχνει στην εξερευνηση του υπολογιστη απλα δεν υπαρχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokal Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Τα windows κανονικά δεν αναγνωρίζουν partition του linux. τσέκαρε βέβαια το sticky του apoikos Υπόμνημα: Windows Ext2 / Ext3 driver λογικά θα βγάλεις άκρη ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoD Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=124713 Εdit: δεν σε είδα ο τυφλός,sorry. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vwpolo Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Ωραια τα ειδα τα αρχεία, έβγαλα το Ουμπουντού και τωρα θελω στον δίσκο που είχα το Ουμπουντού να βάλω τα (Σ)Βίστα. Τον μετέτρεψα σε NTFS αλλά όταν κάνω μπούτ για να τα περασω μου βγάζει μύνημα ότι δεν μπορει να βρει το Ουμπουντου για να τα φορτώσει. Καμία ιδέα πως θα συνεχίσει να μπουτάρει απο το CD χωρίς μετα να μου πετάξει το παραπάνω μήνυμα;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Πάρε το CD εγκατάστασης των XP, ξεκίνα τον υπολογιστή σου με αυτό, και όταν φτάσεις στην οθόνη που επιλέγεις αν θες να κάνεις επιδιόρθωση (repair) ή νέα εγκατάσταση, πάνε στην επιδιόρθωση. Επέλεξε την εγκατάσταση των Windows (συνήθως πρέπει να πατήσεις 1 + enter) και στη γραμμή εντολών που θα σου βγάλει πάτα fixmbr. Μετά ξαναξεκίνα τον υπολογιστή σου και όλα μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vwpolo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 όλα δούλεψαν οκ. Σε ευχαριστω angmar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.