Προς το περιεχόμενο

delta fan

sakis_1988

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια παραγγειλα αυτους τους ανεμιστιρες

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977823&product=941816

για την cpu cooler που εχω.καπου διαβασα στο ιντερνετ πως δεν μπορω να τους συνδεσω με την μητρικη(cpu fan) επειδη ειναι πολυ γρηγοροι(4000rpm).ειναι αληθεια αυτο?ευχαριστω.

Δημοσ.
γεια σας παιδια παραγγειλα αυτους τους ανεμιστιρες

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977823&product=941816

για την cpu cooler που εχω.καπου διαβασα στο ιντερνετ πως δεν μπορω να τους συνδεσω με την μητρικη(cpu fan) επειδη ειναι πολυ γρηγοροι(4000rpm).ειναι αληθεια αυτο?ευχαριστω.

Είναι όντως πολύ γρήγοροι με πολύ καλο airflow. Αλλα φίλε μου θα σου παίρνουν τα αυτιά απο το θόρυβο. 59db είναι πολλά.

Έτσι κ μια ερώτηση τι cpu cooler έχεις?

Δημοσ.

Μπορείς να κάνεις εξίσου καλή δουλειά με κάτι πολύ πιο αθόρυβο. κατα την γνώμη μου δεν αξίζει η βαβούρα που θα υποστείς για οποιοδήποτε airflow.

Τέσπα αυτό που ρωτάς πάιζει να μην ισχύει. και ΑΝ να ισχύει συνδεσε το με molex στο τροφοδοτικό και θα πιάνει στα τέρματα μονίμως. :-D

Δημοσ.

Φίλε μου αυτοί οι ανεμιστήρες δεν προτείνονται για καθημερινή χρήση αλλά κυρίως για benches καθώς ο θόρυβος που παράγουν είναι έντονος σαν ηλεκτρική σκούπα.Η τροφοδοσία τους γίνεται απευθείας από το psu με 4pin molex.

Δημοσ.

ε το παιδί μπορεί να είχε τους san ace πιο πριν και τώρα να του φανούν αυτοί ήσυχοι...

χωρίς πλάκα άλλαξε τους, ούτε να τους ανοίξεις δε χρειάζεται εκτός αν δε σε πειράζουν τα 16 ευρώ για να σου φύγει η ιδέα, εμένα πολλά μου φαίνονται πάντως

τώρα δεν ξέρω βέβαια, ξέρω και άλλους που έχουν πιο δυνατούς ανεμιστήρες στο pc τους αλλά βίτσια είναι αυτά κι έτσι κι αλλιώς τους χρειάζονται αυτοί

Δημοσ.
Είναι όντως πολύ γρήγοροι με πολύ καλο airflow. Αλλα φίλε μου θα σου παίρνουν τα αυτιά απο το θόρυβο. 59db είναι πολλά.

Έτσι κ μια ερώτηση τι cpu cooler έχεις?

εχω coolermaster gemin ii.πολυ καλα αποτελεσματα μου εχει δωσει 19c με orthos στο 10

Δημοσ.

αν δε σε ενοχλεί ο θόρυβος και θες να πειραματιστείς σε a/c υπάρχουν κι άλλα πιο δυνατά πάντως κι από θόρυβο να φαν κι οι κότες που λέει ο λόγος, αν είσαι σίγουρος δλδ, αυτά σου ήρθαν και τα άκουσες? γιατί εγώ τα έχω ακούσει από κοντά όπως και άλλα...

Δημοσ.
δεν με ενοχλει ο θορυβος αρκει να εχει καλυτερα αποτελεσματα.παντως κανει πολυ θορυβο δειτε αυτο

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ!!!! :shock:

Δημοσ.

Χα χα που να το ακούσετε από κοντά δλδ.... οι Delta δεν είναι για κάθε μέρα και φίλε μου sakis_1988 19 βαθμούς με Orthos με θερμοκρασία δωματίου 5*C μπορεί ;)

Δημοσ.

πάρε καλυτερα ένα ανεμηστήρα για το σπίτι και βάλτον να χτυπάει το κουτί απο τα πλάγια με ανοιχτό το καλυμα.

ολική αεροψυξη και πιο ήσυχη :lol::lol:

axial-flow-air-fan.JPG

Δημοσ.
Χα χα που να το ακούσετε από κοντά δλδ.... οι Delta δεν είναι για κάθε μέρα και φίλε μου sakis_1988 19 βαθμούς με Orthos με θερμοκρασία δωματίου 5*C μπορεί ;)

5 C αποκλειεται παντως εκανε κρυο στο δωματιο

Δημοσ.

δεν θα το εξηγήσω περαιτέρω γιατί πολλοί δεν θέλετε να καταλάβετε οτι η θερμοκρασία του cpu με νορμάλ ψύξη δεν πάει κάτω από του περιβάλλοντος οπότε αυτό τα λέει όλα :-)

Δημοσ.

σημερα ηρθαν οι ανεμιστηρες και ειναι πολυ καλοι αν και κανουν θορυβο.πως μπορω να βαλω φωτο για να δειτε θερμοκρασιες?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...