vintage's_lover Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Παιδια καλησπερα,ελπιζω να μην υπαρχει αναλογο thread,προσφατα ειδα την συγκεκριμενη ταινια.Ηθελα εδω και παρα πολυ καιρο να την δω μιας και τα σχολια που ειχα ακουσει ηταν κατι παραπανω απο θετικα,ολη μου ελεγα πως ειναι τρομερη και επισης απο οτι ειδα δεν εχει αφησει βραβειο για βραβειο.Μολις την ειδα,περα απο την σκηνοθεσια και την προτοτυπη ιδεα του σεναριου μπορω να πω πως δεν μου αρεσε καθολου,στη συνεχεια και οσο την σκεφτομουν,αρχισε να μου "κολλαει" ολο και περισσοτερο.Ακομα ομως ουτε με εχει ενθουσιασει και το σιγουρο ειναι πως δεν την εχω καταλαβει και πολυ.Εχω δει αρκετες αξιολογες -τουλαχιστον- ταινιες και ετσι δεν καταλαβαινω πως "εχασα" αυτη(νοηματικα εννοω).Μπορει καποιος να μου εξηγησει αναλυτικα περι τινος προκειται και γενικα θα με ενδιεφεραν τα σχολια σας..
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Παιδια καλησπερα,ελπιζω να μην υπαρχει αναλογο thread,προσφατα ειδα την συγκεκριμενη ταινια. Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να κάνεις ένα search; Συγγνώμη κιόλας, αλλά από τη στιγμή που περνάει από το μυαλό σου η σκέψη ότι μπορεί να προϋπάρχει thread, ε, κάνε το άτιμο το search. Γι' αυτό υπάρχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.