Προς το περιεχόμενο

η πρωτη μου κονσολα....

Commentator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αχ πως περνάνε τα χρόνια.... Πως εξελίσεται η τεχνολογία.... Πόσο φτωχό δείχνει το mega Drive μου δίπλα στο Playstation 3....Θυμάμαι ήμουν 6 δημοτικού όταν το απέκτησα. Δώρο του μπαμπά για τους καλούς μου βαθμούς τα Χριστούγεννα.... Τώρο το βλέπω να μου μιλάει.... Τις πιο πολλές φορές με βρίζει. Τώρα μου λέει δεν με έχεις ανάγκη. Τώρα μου λέει δεν σε νοιάζει το συναίσθημα της πρώτης κοσνόλας. Τώρα έχεις το Playstation 3 και το blue ray και με πρόδοσες στον βωμό της εξέλιξης και του Full HD.... Κάποιες φορές έχει δίκιο.... Κάποιες πάλι όχι....Another life....

Game Boy --> NES -->SNES --> Mega Drive --> Sega Saturn --> PSX --> Game Cube --> PS2 --> Playstation 3

[Edited]

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καπου μετα το MegaDrive αρχισες τα στραβοπατηματα...χαχαχααχαχα

Χεχεχεχεχεχεχεχε! Ξέχασα να αναφέρω το Saturn! Ήταν η κοσνόλα που πήρα πρίν το PSX. To είχα πάρει μαζί με το Tomb Raider και Resident Evil 1 από ένα μαγαζάκι στην Μεταμόρφωση το οποίο έκλεινε και ξεπουλούσε όλα τα προιόντα του σε τιμές χώμα.

Δημοσ.
Ωραιες εποχες,καποια στιγμη θα το ξανατερματισω και εγω:-)

Ηταν η πρωτη μου κονσολα.Μaster system με alex kid στην μνημη.

Κι εμένα η πρώτη και μοναδική που είχα. :-)

Alex kid, Master of Darkness, Ghostbusters, Duck Tales (αν θυμάμαι καλά), ένα ποδοσφαιράκι που δε θυμάμαι πως το έλεγαν... Αααχχχ, τι μου θυμίσατε βραδιάτικα!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά όλα είναι θέμα εποχής.

Δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσω το Game Boy με την πράσινη οθόνη και το Tetris. Ώρες ατελείωτες καψίματος. Και μετά Super Mario Land!!

Όπως επίσης και το SNES και την πρώτη φορά που έπαιξα Donkey Kong Country. Είχα χαζέψει!!!!

Από εκεί και πέρα καμιά κονσόλα δεν μου έκανε τέτοια αίσθηση. Όλες πέρασαν στο ντούκου λίγο-πολύ... Έπαιξα καλά παιχνίδια που κόλησα, Twisted Metal 2, Mario 64, Goldeneye στο 64, Resident Evil, Oblivion. Κανένα όμως δεν χαράκτηκε στη μνήμη μου όπως η μουσική του Tetris.

Δημοσ.

twistovios νιωθω ακριβως το ιδιο.οταν μου εκαναν δωρο πιτσιρικι το game boy τρελαθηκα απο τη χαρα μου.οταν δε επαιξα το donkey cong στο Μινιον,οπου ειχαν κανει το μισο οροφο

ζουγκλα επαθα πλακα και το θεωρω το καλυτερο παιχνιδι που εχω παιξει ποτε μου.γραφικαρες και μουσικη απιστευτη για την εποχη του.

η αληθεια ειναι οτι τοτε ειμασταν παιδακια και εντυπωσιαζωμασταν.τωρα ποια εχουμε μεγαλωσει και δεν μπορει να εχουμε την ιδια αισθηση με ενα παιδι.

Δημοσ.

Γεγονος ειναι οτι οι παιδικες μνημες ωραιοποιουν τα πραγματα.

Παρολα αυτα θα δεις οτι οταν "γυρνας" στα παλια,διασκεδαζεις εξισου.

Προσωπικα ποτε δεν "εφυγα".

Δεν υπαρχει βδομαδα που να μην παιξω RollerCoaster,Commando,Head over Heals στο Spectrum μου - Rystar,Vectorman2 στο MD - Kaboom,Keystone Kapers στο 2600 μου κτλ

Ο gamer δεν πρεπει να ειναι "ταμενος" στη current γενια παιχνιδιων/τεχνολογιας.

Βασιλιας το Halo3 αλλα δεν θα παραλειψω να ριξω και ενα Layer Section2 στο Saturn-ακι...

Δημοσ.
οταν δε επαιξα το donkey cong στο Μινιον,οπου ειχαν κανει το μισο οροφο ζουγκλα επαθα πλακα και το θεωρω το καλυτερο παιχνιδι που εχω παιξει ποτε μου.γραφικαρες και μουσικη απιστευτη για την εποχη του.

Λες να ησουν εσυ μπροστα μου ολη την ωρα που δεν αφηνες αλλο να παιξει???

Παντως τρομερη ατμοσφαιρα με τεραστια σταντς που σε εβαζαν σε ενα μαγικο κοσμο τοτε στο Μινιον.

Δημοσ.

Για εμένα όλα ξεκίνησαν με ponk και μετά με zx spectrum 48.Έκτοτε δεν αγόρασα άλλη κονσόλα μέχρι το ps1,πρόλαβα να χαλάσω όμως 2 περιουσίες σε όλα τα ουφάδικα της περιοχής και όσοι με βλέπουν με χαιρετάνε και με ευχαριστούν ακόμα...

Θυμάμαι έπαιζα το Wonder Boy,κοίταγα το ρολόι και υπολόγιζα αν προλαβαίνω να το τερματίσω (ήθελα 45 λεπτά με ένα 10ρικο...).

Δημοσ.

Ναι παιδία, είναι και θέμα ηλικίας, είναι και θέμα εμπειρίας.

Πριν πιάσω το Game Boy στα χέρια μου, το μόνα ηλεκτρονικά που είχα παίξει ήταν κάτι της Tiger αν δεν κάνω λάθος, με ένα αμαξάκι που έπρεπε να το περάσεις από την απένταντι μεριά χωρίς να σε χτυπήσουν τα άλλα που κατέβαιναν.

Τι να μου πει τώρα το Halo 3, όταν έχω παίξει games που είναι πολύ κοντά σε αυτό...

Χριστός Ανέστη σε όλους

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...