freedubus Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Η κλασικη βλαβη ειναι οτι αυτο το δαχτυλιδι κοβεται.Εεεε ειναι το ΜΟΝΟ πλαστικο εξαρτημα που εχω δει που δεν το "πιανουν" οι διαφορες κολλες στιγμης!Ανεξηγητο Πωωωω ναι ρε φίλε! Εχω την κονσόλα δουλευει άψογα και δε μπορώ να φτιάξω το χειριστήριο! Πάντως θυμάμαι οτι όταν παίζαμε τον τερματίζαμε το μοχλό...είχε πάθει τα χειρότερα...αφού στρίβαμε και το χέρι όταν δεν πήγαινε άλλο ο μοχλός!
phadomas Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 1)Η πρωτη μου ηταν μια κονσολα που επερνε κατι κασσετες με πολλα games(δεν θυμαμαι πως λεγεται.. 2)Master system 3)Saturn 4)Dreamcast 5)Τελος πηρα pc κ δεν ξανασχοληθηκα με κονσολες
Commentator Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 game gear->nintendo pocket->psp ! γιατι μονο φορητες;
tip8y Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 2600->NES->GB->Master System->SNES->PSX->PS2->PSP->Wii->GCN->N64->DS->Xbox360 Αγαπημένα όπως είναι φυσικό τα NES, SNES, Gameboy πρώτα και ακολουθεί απο κοντά το PSX.
gRim Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 atari(αχχ αυτοί οι μοχλοί..τι μου θυμίσατε...) , master system, super nintendo, nintendo 64, playstation 1, xbox 360. Δυστυχώς δεν έχω ιδέα που βρίσκονται τα 3 πρώτα που αναφέρω και όσο το σκέφτομαι στεναχωριέμαι..
Foobey Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Atari 2600 Jr. Rev. A Δεν νομίζω να υπάρχει παλιότερος; τρομερο θυμαμαι το παιχνιδι με το Α.Τ.Ι. το ειχα λιωσει.πορωση!!!
klainmaingr Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Για την ιστορία σήμερα τερμάτισα το alex kid πάλι (αυτό που ερχόταν με την κονσόλα μαζί (στη μνήμη). Ένιωσα 10 χρονών p.s: emulated sto psp εννοείται..
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Για την ιστορία σήμερα τερμάτισα το alex kid πάλι (αυτό που ερχόταν με την κονσόλα μαζί (στη μνήμη). Ένιωσα 10 χρονών p.s: emulated sto psp εννοείται.. Ωραιες εποχες,καποια στιγμη θα το ξανατερματισω και εγω Ηταν η πρωτη μου κονσολα.Μaster system με alex kid στην μνημη.
panther_512 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Μιας και αναφερθηκαν τα χειρηστηρια της Atari.Εκτος οτι χαλουσαν ευκολα,επισκευαζονται και πολυ δυσκολα... Αν τα ανοιξετε θα δειτε oτι ενα πλαστικο μεγαλο δακτυλιδι με 8 εξογκωματα παταει στις επαφες και ετσι λειτουργει. Η κλασικη βλαβη ειναι οτι αυτο το δαχτυλιδι κοβεται. Εεεε ειναι το ΜΟΝΟ πλαστικο εξαρτημα που εχω δει που δεν το "πιανουν" οι διαφορες κολλες στιγμης!Ανεξηγητο To υλικό του πλαστικού αυτού το λέγαμε "πάστα" εκείνο το καιρό. Τέτοιου τύπου πλαστικό είχαν και τα transformers εκείνης της εποχής. Αν έσπαγε κάτι, δεν ξανακόλαγε με τίποτα. Τώρα πλέον το δαχτυλίδι μπορείς να το κολλήσεις εύκολα με epoxy κόλλες, ή ακόμα καλύτερα με home-made κόλλα ασετόν-πλαστικού. Ειδικά με τη δεύτερη κόλλα, το δαχτυλίδι αν ξανασπάσει, θα σπάσει οπουδήποτε αλλού εκτός από το σημείο όπου το κόλλησες
jakegate7 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Αχ η πρώτη μου κονσόλα ένα και μαζί με τη κονσόλα μας είχαν δώσει δώρο τρία παιχνίδια. Ενα ποδοσφαιράκι όπου έριχνες αγκωνιές και πάντα χάναμε από cameroon! Ενα mario που δε κατάφερα ποτέ να το πάω πέρα από το τρίτο κόσμο (βλέπετε τότε δε υπήρχαν μνήμες και έπρεπε να το περάσω όλο με την μία). Α και ένα tetris(ποτέ δε μου άρεσε,το θεωρούσα βαρετό).Αχ γιατί το έδωσα στην ξαδέρφη μου να έπαιζα τώρα αυτό το mario να το τερματίσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.