klainmaingr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 World cup soccer μηπως?Αυτο που οι παιχτες ειχαν τεραστια κεφαλια?Και με αναποδο ψαλιδακι εβαζες γκολ και απο την αλλη ακρη του γηπεδου?Θεικες εποχες... Ναί ναί ναί ναί.... Κάποια στιγμή πρέπει να τα ξεθάψω όλα αυτά... Όντως θεικές εποχές (ντάξει δεν είχαμε και τι να κάνουμε και καιγόμασταν!) Πόσο τζαμί και ψείρες να παίξει κανείς στην αυλή της εκκλησίας Όσο για το γκόλ απο την άκρη του γηπέδου πιστεύω τρανταχτό παράδειγμα ήταν το adidas power soccer στο ps1 με το predator kick... Έ ρε γλέντια ;p
deus Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 N.E.S. δανεικό mario κόλλημα!!! carate kid tnmt κλπ κλπ και η πρώτη κονσόλα δικιά μου το SNES φυσικά donkey kong, Mario, flashback κλπ κλπ
heyou Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 1.θρυλικο NES 2.SNES 3. πάνω απο 10 χρονια μετά, Wii
desolatorXT Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 χαχαχα! μολις είδα και εγώ το βιντεάκι! πάρτε κ την άλλη έκδοση του Commentator.. x0a0xa0x0ax0ax0xa0 10 χρόνια μετά...
Socratis_g Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 1.game boy 2.super nes 3.playstation 4.N64 6.Dreamcast 5.playstation2 6. Nds 7.X360 8.PSP
delmparmpounel Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Sega Mega Drive με Fifa'96 πρώτο παιχνίδι
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Atari 2600 και μετα PS1,PS2 και τωρα XBOX360...γενικα δεν ειμαι τοσο τρελος φαν των κονσολων.
Danny7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 κατι περιεργεσ κονσολεσ που περναν κασετεσ κινεζικεσ πρεπει να ηταν και ειχαν μεσα mario,mortal combat κτλ εχω ακομα καποιεσ μεσα στν αποθηκη.Ειμαι λιγο μικροσ και κατι κονσολεσ οπωσ NES δν τσ ξερω καν παντωσ θυμαμαι που πηγεινα στο σπιτι ενοσ ξαδελφου μου και παιζαμε sonic δν ξερω σε ποια κονσολα ηταν...μετα gameboy το απλο(δεν το εχω πια) και μετα to colour(δεν το εχω πια) ps1(δεν το εχω πια),ps2(δεν το εχω πια),ps3(δεν το εχω πια),psp,xbox360,wii EDITE:θυμιθηκα τωρα που επαιζα και στο σπιτι ενοσ φιλου μου ND64 mario + mario party + pokemon +king kong
hexenlord Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 πρωτα 2 ηλεκτρονικα της tiger (spiderman και ενα με κατι αεροπλανακια και τανκς),μετα gameboy με super mario land και Metroid 2, μετα master system 2 με σονικ στη μνημη και chuck rock 2 σε κασσετα,μετα dreamcast,μετα χβοχ,μετα Psp,μετα χβοχ 360. μεταξυ μαστερ συστεμ και ντριμκαστ το ειχα ριξει στο pc gaming με εναν P90Mhz (voodoo rush) στην αρχη kai enan P400MHz (voodoo 3 3500) μετα.Καπου εκει καταλαβα πως δεν αξιζει τον κοπο, και στραφηκα στις κονσολες, και φυσικα στο ντριμκαστ. Ποτε δεν πηρα sony αν και 2 απο τα πιο αγαπημενα μου παιχνιδια ειναι αποκλειστικα σε sony μηχανηματα (wipeout,twisted metal).Το psp αγοραστηκε μονο και μονο για το στρατο,το 6μηνο βασικα που ημουν συνορα. Το πουλησα κατευθειαν μετα! Ισως παρω ps3 μολις βγει το wipeout HD. Ayta!
Wolfidis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Soundic - TV Sports Αρχές δεκαετίας 80' (την είχα πάρει στον γιο μου. ) Επαιζε αποκλειστικά Pong σε διάφορες παραλλαγές. Τα χειριστήρια δεν ήταν ενσωματωμένα στην κοσνόλα (ειχαν μακρύ καλώδιο) κ επισης περιλαμβανόταν ντουφέκι (γινόταν κ πιστόλι) για σκοποβολή στην ΤV. Την έχω ακόμα την κοσνόλα! Έχουν περάσει κάμποσοι αιώνες από τότε.... Γεράσαμε...
Commentator Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 πως περναν τα χρονια... Το καλυτερο remix...http://www.youtube.com/watch?v=y9KneYibNco&feature=related
Toufas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 και εγω με atari 2600 αυτο με τα πολλα παιχνίδια ειναι/ηταν ενας κλωνος του νες.
FILIM0N Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Θρυλικες εποχες με Atari 2600. Eκει που επεσε τρελο λιωσιμο ηταν στο ΝΕS. Πονος στον αντιχειρα στο Super Mario Bros. Απο το πρωι με την τσιμπλα στο ματι με Super Mario Bros 3 και παιξιμο μεχρι το βραδυ για να φτασω στον Bowser (ακομα δεν ειχαν ανακαλυψει το save και εγω δεν ειχα ανακαλυψει τις φλογερες για τα warps). Μετα Ν64 και τωρα Wii. Μαλλον με παει γενια παρα γενια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.