Commentator Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 ποια ηταν η πρωτη σας κονσολα;πως αισθανθηκατε οταν την βρηκατε κατω απο το δεντρο την πρωτοχρονια; εδω με βλεπετε οταν πρωτοεπιασα το μαγικο n64:p
klainmaingr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Αtari stella straight from γερμανία όπου και είχαμε πάει ταξίδι... ΕΥΤΥΧΩΣ υπάρχει ακόμα κάπου και θα ξεθαφτεί όταν είναι η κατάλληλη ώρα (και τα joysticks).. Πάντως οι σοβαρές μνήμες ξεκινάν μάλλον απο game boy παραγωγής '89 (πράσινη οθόνη και τα ρέστα.. επίσης υπάρχει..) Στην στέλα είχα καταενθουσιαστεί... απο όσο μου έχουν πεί οι γονείς μου είχα χαζέψει με το όλο σκηνικό και δεν είχα σηκωθεί απο την τηλεόραση.. γι αυτό και πήραμε μία on our way back (thnk god) Το game boy ήταν κατα κάποιο τρόπο συνειδητό... Tetris... Mortal kombat..kirby super mario land 1... Ένα ποδοσφαιράκι που δεν θυμάμαι με τίποτα... και ο μικρός me αρχίζει να καίγεται ;p Το τι επακολούθησε μάλλον θέλει thread ολόκληρο
Commentator Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 εγω ξεκινησα με atari,nintedo game boy (πρασινη οθονη) με mario,wario και sega game gear
aGka8l Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 πρωτα ενα αταρι (απομιμα SNES) μετα game boy pocket & game gear
Moderators Gi0 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Το game boy ήταν κατα κάποιο τρόπο συνειδητό... Tetris... Mortal kombat..kirby super mario land 1... Ένα ποδοσφαιράκι που δεν θυμάμαι με τίποτα... και ο μικρός me αρχίζει να καίγεται ;p World cup soccer μηπως?Αυτο που οι παιχτες ειχαν τεραστια κεφαλια?Και με αναποδο ψαλιδακι εβαζες γκολ και απο την αλλη ακρη του γηπεδου?Θεικες εποχες...
isim Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 World cup soccer μηπως?Αυτο που οι παιχτες ειχαν τεραστια κεφαλια?Και με αναποδο ψαλιδακι εβαζες γκολ και απο την αλλη ακρη του γηπεδου?Θεικες εποχες... Πωπω ρε φιλε τι μου θυμησεις τωρα...Θυμαμαι επαιζα στα κρυφα γιατι ο πατερας μου φωναζε, και μια φορα κιολας με απειλησε οτι θα το πεταξει απο το παραθυρο!!!Εκει να δεις κλαμα χαχαχαχαχαχα Burai fighter, Kung fu master, Gargoyle's quest (με πεδεψε αλλα το τερματισα), Nintendo world cup soccer, Spiderman Super mario land....ααααααχχχχ αναμνησεις
nyne Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 αν θυμαμαι καλα ητανε το gameboy με το tetris δωρο και ειχε νομιζω 30 χιλιαδες τοτε...
desolatorXT Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Ωραίο thread... Κάτι 8-μπιτες κονσόλες με τα παιχνίδια του NES που κόστιζαν 10 χιλιάδες αν θυμάμαι... Για κάποιον άγνωστο λόγο τις λέγαμε "ΑΤΑRΙ"... Πραγματικά δεν θυμάμαι πως το λέγανε, πάντ ως είχε Super Mario World, Doctor Mario, Donkey Kong, Και κάτι άλλα πολύ ωραία παιχνιδάκια... Δεν την βρήκα κάτω από το Χριστουγενιάτικο δένρο πάντως, καλοκαίρι το είχα πάρει...
milios Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Atari 2600 Jr. Rev. A Δεν νομίζω να υπάρχει παλιότερος;
v0rtex Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Σ'αυτο το atari θυμάμαι ένα driving game με ενα χειριστήριο σαν dimmer, και το κλασσικό ping-pong χεχε ...το΄χε ένας ξάδερφος. Εμένα η πρώτη μου παιχνιδομηχανή ήταν ο Commodore 64 με κασετόφωνο
panos_sxh Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Atari 2600 Jr. Rev. A Αυτο το μοντελο, αλλα με τα μακροστενα χειριστηρια... Σε ασπρομαυρη τηλεοραση γιατι τοτε οι εγχρωμες ηταν ακομα πανακριβες. Μαζι με 6 παιχνιδια: CENTIPEDE, ENDURO, DEMON ATTACK, THE SMURFS, PAC MAN, MOUSE TRAP.
kallair Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 η πρωτη παιχνιδομηχανή εμένα ήταν το amstrad cpc 464. 10 ώρες να φωρτώσει το παιχνίδι από την κασσέτα και δεν συμμαζεύεται!!! μετά κάτι κινέζικα που σε ένα katridge είχε 100 παιχνίδια. συνεχίζουμε με super nintendo, ps1 κλπ κλπ. φορητή δεν είχα ποτέ. δεν με ενθουσίασαν.. killer instict ftw!!!!
christos.p25 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 εμένα η πρώτη μου παιχνιδομηχανή ήταν ηλεκτρονικό χειρός με αεροπλανάκια και 2 κουμπιά, p.s. Commentator, τώρα είδα το βιντεάκι σου, χαχαχαχαχαχα LolOLOLOoloOL. εθισμένος από την τρυφερή σου ηλικία.
kallair Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 χαχαχα! μολις είδα και εγώ το βιντεάκι! πάρτε κ την άλλη έκδοση του Commentator..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.