Προς το περιεχόμενο

η πρωτη μου κονσολα....

Commentator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποια ηταν η πρωτη σας κονσολα;πως αισθανθηκατε οταν την βρηκατε κατω απο το δεντρο την πρωτοχρονια;

εδω με βλεπετε οταν πρωτοεπιασα το μαγικο n64:p

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αtari stella straight from γερμανία όπου και είχαμε πάει ταξίδι...

ΕΥΤΥΧΩΣ υπάρχει ακόμα κάπου και θα ξεθαφτεί όταν είναι η κατάλληλη ώρα (και τα joysticks)..

Πάντως οι σοβαρές μνήμες ξεκινάν μάλλον απο game boy παραγωγής '89 :)

(πράσινη οθόνη και τα ρέστα.. επίσης υπάρχει..)

Στην στέλα είχα καταενθουσιαστεί... απο όσο μου έχουν πεί οι γονείς μου είχα χαζέψει με το όλο σκηνικό και δεν είχα σηκωθεί απο την τηλεόραση.. γι αυτό και πήραμε μία on our way back (thnk god)

Το game boy ήταν κατα κάποιο τρόπο συνειδητό... Tetris... Mortal kombat..kirby super mario land 1... Ένα ποδοσφαιράκι που δεν θυμάμαι με τίποτα... και ο μικρός me αρχίζει να καίγεται ;p

Το τι επακολούθησε μάλλον θέλει thread ολόκληρο :P

• Moderators
Δημοσ.

Το game boy ήταν κατα κάποιο τρόπο συνειδητό... Tetris... Mortal kombat..kirby super mario land 1... Ένα ποδοσφαιράκι που δεν θυμάμαι με τίποτα... και ο μικρός me αρχίζει να καίγεται ;p

World cup soccer μηπως?Αυτο που οι παιχτες ειχαν τεραστια κεφαλια?Και με αναποδο ψαλιδακι εβαζες γκολ και απο την αλλη ακρη του γηπεδου?Θεικες εποχες...

Δημοσ.
World cup soccer μηπως?Αυτο που οι παιχτες ειχαν τεραστια κεφαλια?Και με αναποδο ψαλιδακι εβαζες γκολ και απο την αλλη ακρη του γηπεδου?Θεικες εποχες...

Πωπω ρε φιλε τι μου θυμησεις τωρα...Θυμαμαι επαιζα στα κρυφα γιατι ο πατερας μου φωναζε, και μια φορα κιολας με απειλησε οτι θα το πεταξει απο το παραθυρο!!!Εκει να δεις κλαμα χαχαχαχαχαχα

Burai fighter, Kung fu master, Gargoyle's quest (με πεδεψε αλλα το τερματισα), Nintendo world cup soccer, Spiderman Super mario land....ααααααχχχχ αναμνησεις :-)

Δημοσ.

Ωραίο thread...

Κάτι 8-μπιτες κονσόλες με τα παιχνίδια του NES που κόστιζαν 10 χιλιάδες αν θυμάμαι... Για κάποιον άγνωστο λόγο τις λέγαμε "ΑΤΑRΙ"... Πραγματικά δεν θυμάμαι πως το λέγανε, πάντ ως είχε Super Mario World, Doctor Mario, Donkey Kong, Και κάτι άλλα πολύ ωραία παιχνιδάκια... Δεν την βρήκα κάτω από το Χριστουγενιάτικο δένρο πάντως, καλοκαίρι το είχα πάρει... :lol:

Δημοσ.

Σ'αυτο το atari θυμάμαι ένα driving game με ενα χειριστήριο σαν dimmer, και το κλασσικό ping-pong χεχε ...το΄χε ένας ξάδερφος.

Εμένα η πρώτη μου παιχνιδομηχανή ήταν ο Commodore 64 με κασετόφωνο :-)

Δημοσ.
Atari 2600 Jr. Rev. A

sys_Atari2600JrB.jpg

Αυτο το μοντελο, αλλα με τα μακροστενα χειριστηρια... Σε ασπρομαυρη τηλεοραση γιατι τοτε οι εγχρωμες ηταν ακομα πανακριβες. Μαζι με 6 παιχνιδια: CENTIPEDE, ENDURO, DEMON ATTACK, THE SMURFS, PAC MAN, MOUSE TRAP.

Δημοσ.

η πρωτη παιχνιδομηχανή εμένα ήταν το amstrad cpc 464. 10 ώρες να φωρτώσει το παιχνίδι από την κασσέτα και δεν συμμαζεύεται!!! μετά κάτι κινέζικα που σε ένα katridge είχε 100 παιχνίδια. συνεχίζουμε με super nintendo, ps1 κλπ κλπ. φορητή δεν είχα ποτέ. δεν με ενθουσίασαν.. killer instict ftw!!!!

Δημοσ.

εμένα η πρώτη μου παιχνιδομηχανή ήταν ηλεκτρονικό χειρός με αεροπλανάκια και 2 κουμπιά,

p.s. Commentator, τώρα είδα το βιντεάκι σου, χαχαχαχαχαχα LolOLOLOoloOL. εθισμένος από την τρυφερή σου ηλικία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...