Spartacos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 η διαφορα τιμης 3850-gt ειναι 45-50% ενω οπως λες σε επιδοσεις ειναι μονο γυρω στα 30% η αντιστοιχη gt-gts ειναι στο 35%, στις επιδοσεις ειναι πολυ παραπανω απο 10% γενικα σε αλλαγη 3850->gt και gt->gts η 'χασουρα' σε value for money ειναι περιπου ιδια,αρα με τη λογικη σου περιμενω να του προτεινεις 3850;) η 8800gt ειναι εξαιρετικη καρτα,αλλα στο pc που κανει 'χωραει' μια 8800gts
NikMet Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 υπόψιν ίσως χρειαστεί αναβάθμιση bios για να παίξει ο 8400, θέλει το τελευταίο v.502 Αυτό το διάβασα και εγώ. Θα τους πώ να μου στείλουν όσο το δυνατόν πιο καινούργιο και ότι κάτσει. Αλλιώς λογικά δεν θα ξεκινήσει καθόλου με τον 8400 για να φλασαρω και θα πρέπει να βάλω παλαιότερης γενιάς cpu ε??? Δε βλέπω λόγο ύπαρξης floppy, εγώ προσωπικά το έχω καταργήσει εδώ και 2-3 χρόνια. Μόνο για καμιά αναβάθμιση Bios αν χρειαστεί αλλά στην Ρ5Ε αυτό μπορεί να γίνει και από usb stick Ποτέ δε ξέρεις Επίσης με την πτώση των τιμών των ddr2 ίσως αξίζει να πας σε 4GB (2χ2 καλυτερα και όχι 4χ1) αλλά πρέπει να βάλεις και 64μπιτο λειτουργικό. δε λέει καθόλου τα winxp64 που είχα δοκιμάσει για pc χιλιρικου μια χαρα ειναι η gts για τους δισκους,ακριβοπληρωνεις το 'raid edition', παρε 2χ320 η με 100ρικο 1χ500 και αργοτερα του βαζεις αλλον ενα συμφωνούμε με όλα όσα έχεις πέι. Για το Raid όντως θα πληρώσω 20κάτι παραπάνω που λέει raid. Μάλλον θα το αλλάξω
FocusX Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Αλλιώς λογικά δεν θα ξεκινήσει καθόλου με τον 8400 για να φλασαρω και θα πρέπει να βάλω παλαιότερης γενιάς cpu ε??? Απ'ότι έχω καταλάβει μάλλον ναι. Σημειωτέον μόλις βγήκε νέο BIOS (έκδοση 601)
NikMet Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 και να υποθέσω οτι στο κουτι δε γράφει βιοσ βερσιον έτσι! Ωραία με βλέπω να σετάρω το μηχάνημα με την thermalright και όλα και να τρώω το άκυρο και να ξεστίνω να το παίρνω πλαίσιο για αναβάθμιση. δεν έχω και άλλο επεξεργαστή με ίδιο socket
FocusX Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δυστυχώς δεν το γράφει στο κουτί, όχι... Τη δική μου αν και την αγόρασα τέλος 2007 είχε το αρχικό bios πάνω. Θα σου πρότεινα να την πας για φλασάρισμα πριν το στήσεις
NikMet Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Τροφοδοτικο τσιμπησα σημερα το zalman και είμαι κομπλέ. προβληματίστηκα λίγο όμως με το bios του mobo και penryn. Αν είναι παλιό ξέρει κανεις αν θα ανοίξει να φλασαρω το καινουργιο ή δεν θα ανοιξει καν (αν και λογικα δεν θα ανοιγει!) γιατι δε γουστάρω να τον αφήνω στο πλαίσιο να μου τον φλασάρουν αυτοί.
Vatos_locos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 λοιπών αν οι επιλογές σου παραμένουν ίδιες πιστεύω οτι είναι όλα σωστά διαλεγμένα αλλά μια ένσταση στην μητρική οι Ip35 Pro εμφανίστηκαν πάλι http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.524350 και θα γλιτώσεις λίγα λεφτά αν πάλι σκέφτεσαι για sli αργότερα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522595 PS Sorry για τα λίνκ του e-chop αλλά το plaisio τέτοια ώρα κάνει update το site του
NikMet Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 ευχαριστώ για την απάντηση! για σλι δεν ψηνομαι και ειναι πολλα τα λεφτά . για την abit θα το σκεφτω εχω ακούσει πολλά καλα λογια στο forum
Spartacos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 απο επιδοσεις και overclocking σε αυτην την τιμη δε νομιζω να υπαρχει αλλη
NikMet Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Ευχαριστώ παιδιά! Πιστεύω είμαι έτοιμος για την δευτέρα. Μέχρι τότε όποιος θέλει ελεύθερα την άποψη του...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.